bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yaşadığım olaylar çoğu insanın kaldıramıyacağı boyuttaydı.Öyle ki aynı olayları yaşayan 27 yaşındaki abi intihar etti. Ben tabikide bunları düşünmüyorum. Ama bu hayatımdaki olaylar ilk önce çok inandığım Tanrı dan vazgeçirdi.Ve ciddiyim şu anda inanmıyorum varlığına. Daha mantıklı geliyor böylesi.Bana yardım etmiyor diye değil. Kimseye yardım etmiyor diye inanmıyorum. Son zamanlarda ise Çok sevdiğim (gerçekten aşırı bir milliyetçiyim ve Atatürkçüyüm) vatanımdanda soğmaya başladım. Devletin babama yaptığı şerefsizlikler bana yapılanlar Gençlerimize yapılanlar beni daha da soğutuyor bu vatandan. ve şimdi de vatandaşlığımı değiştirmeyi düşünecek kadar ileri gittim. Bana noluyor bilmiyorum belkide bir depresyon ama ben bu ülkenin vatandaşı olmaktan memnun değilim sanırım... Merak ediyorum gerçekten siz memnunmusunuz... ps: Gelipte bana burda Şovenistlik yapmayın.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 memnun değilim valla.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Dur dur önce ben söyliyim.. Milletten önce.. :D Türkiye de yaşamaktan memnun değilsen düzeltmek için bir çaba harcamalısın... :D Evet şimdi devam edelim. Gerçekten de büyük sorunlarla karşılaştığında ilk Tanrı'yı satıyorsun. "Ya olsaydı böyle şeylerin olmasına izin vermezdi" diyorsun sonra geri dönüşü oluyor, dert etme.. Diğer konuda babana ne olduğunu bilmiyorum ama Tr de çıkarcılık, hak yeme vs. çok yaygın şeyler :( Çok üzücü ama böyle.. Siz uymayın bunlara, ben de uymayım.. Gidip bir ada devleti kuralım, soyutlayalım kendimizi desem.. Keşke dediklerimi yapıcak gücüm olsa da sana ümit verebilsem. Zorluklara karşı dayanmaya çalışın! Ailenin başına gelen sorun sizi birbirinize yakınlaştırır, bağlarınızı kuvvetlendirir umarım. Bu berbat zamanda elimizde olan tek şey ailemiz çünkü... :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 türküm gurur duyuyorum atatürk gibi bi adamın izinden gitmek için başlamışız bu işe ama zamanla tepedekilerin sapıtması benide aynı duruma soktu ve sanırım bi kaç sene içinde italyan vatandaşlığına geçme çalışmalarıma başlıcam.kendi gücüm yettiğince bişieleri değiştirmeyi denedim bugüne kadar ama insanların kişiliklerine yerleşmiş bü öküzlük var ülkemizde ve bunun temizlenmesi çok çok uzun uğraşlar gerektiriyor ben halimden pek memnun değilim vesanırım bu gidişlede daha beter hale gelicez[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya harika bi ailem var.Babamla aramda çok büyük sorunlar olmasına rağmen yaşadıklarımız gerçekten çok yakınlaştırdı bizi. Ablamla sürekli kavga ederdik.Şimdi ablama toz kondurmuyorum yani öyle bir olay =) Ya bu ülkeyi hep sevmişimdir.Herzaman milliyetçi olmuşumdur. Ve Polislerin Milletvekillerinin Belediye başkanlarının yaptıkları rezaletlere tanık olmama rağmen çok sevdim bu devleti. Ama Devlet sevmiyor.Devlet çıkarcılar için bir devlet olmuş. Devlet farkında bunların kimbilir kaç kişinin canına kıyıyor bu devlet. Ben bu yüzden Memnun değilim. ATAMın bize bıraktığı ülke bu değil bu yüzden memnun değilim. Ben Atatürk ün kurduğu cumhuriyette yaşamak istiyorum. Dışarıdan yönetilen bir cumhuriyette değil...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ya diyorum ya bu millet çok yozlaşmış Bu yüzdende bir felsefeci sanırım Pluton du. söyleyen. Sözünü hep kullanırım... "Her millet hakedildiği gibi yönetilir..."[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Ben ülkemden memnunum.. Ama şöyle bi gerçek var. Bi yeri yaşanacak halede yaşanmayacak halede insanı getirir. Maalesef insanımız acaip bişi ya tarifi yok.. Çalıyo çırpıyo öldürüyo.... Ne biliyim ya ...[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Surda bir gedik açtık; mukaddes mi mukaddes! Ey kahbe rüzgâr, artık ne yandan esersen es!..Ûstad Necip Fâzıl. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paparnoz Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ben Türkiye'yi seviyorum ama sevmek yetmiyor bazen insan tabiki sevdiği yerde yaşamak istiyor ama yaşamak için başka şeylerde lazım vatandaşlığımdan memnunum sistemi sevmiyorum hükümeti sevmiyorum bir ırka b.k atan insanlara çok sinirleniyorum tepemi attırıyorlar ülkemi seviyorum ama insanın aklından şöyle geçiyor keşke yaşanılabilecek bir yer olsaydı...[signature][hline]We cast our lot together four still stand as one Here we'll remain forever till our kingdoms one Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Blackchaos merak etme yanlız değilsin hocam.. Sana sonuna kadar katılıyorum.. KİMSE ÜLKEMDEN MEMNUNUM, GİT O ZAMAN BAŞKA YERDE YAŞA AYAĞI YAPMASIN. BU ÜLKENİN İNSANI BEŞ PARA ETMEZ BU KADAR BASİT. BUNUN AKSİNİ İDDA EDEN VARSA BÜTÜN GÜN BİLGİSAYARIN BAŞINDA OTURUYOR VE SOKAKLARDAN Bİ HABER DEMEKTİR.. saol bu konuyu açtığın için rahatladım valla ohh..[signature][hline]Touch of death is never gentle... Straight up gangsta wrong pati to fuck with -PWA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Arada dellensemde, memnunum. ayrıntıya girmeden yüzeysel bir mesaj yazmak istedim.[signature][hline] Life Of Legends - RunUO Yeter artık bitsin rüyam hadi git Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reignman40 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yaklasik 1 aydir berlinde dil ogrenimindeim. berlin ulasim anlaminda asmis yasanmasi cok raat bi yar kmse kmseye oole cok blasmio sokakta tinerciler sizi oldrmuo insan haklari fln gelismis... hepsine ok ama sze sunu sööliim insanin kendi memleketi gibi yok arkadaslar.. ewt insanlarimiz calio cirpio ama türkiedeki tm insanlar bööle diilki türk insani aslinda gercekten cok sicak paylasimci yaani bi burdaki insanlara bakiorm farkli insanlik her grduunde selam wermek fln diildir (bazi denyolar dio yok herkez awrupada brbirne selam weriola fln hede hödö) türk insani herynden farklidir iyidir yaw tabin ktu insanlar war ama heryerde war bnm diyiceim bi yerde yasiosan orayi sewcen we türkie sewilecek bi yer kesinlikle sadece braz sabirli we iyimser olun dostlar[signature][hline]go PİSTONS!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 tanrı yok hepimiz kardeşiz..[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 kim memnunki ? bizim ulke sadece gelip ucuza tatil yapılcak bi yer gerisi boş.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 vatandaşlık değil hayat olarak sorulması doğru olur bu sorunun[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 isyan etmeyen varmı şu ülkede ? herkes üzerine düşen görevi süper bi şekilde yapsa herşey çok güzel olcak işte[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 söylediklerine katılmamak elde değil. bu vatanı seviyorum, ama burada yaşayan insanımızın çok ciddi sorunları var, işsizlik, eğitimden tut, suç oranı, hırsızlık, yolsuzluk, rüşvet, para hırsı..bu ülkede yaşamayı seviyorum evet, ama bunları yapan insanların arasında yaşamak bazen beni de deli ediyor. çok daha ileride olabilirdi bu ülke, potansiyeli yüksekti, ancak birbirimize girdik, kendimizden bile şüphe eder olduk, sağ-sol kavgası, aşırı dinci-ateist kavgası, ırk kavgası, geçmiş olayların günümüzde önümüze kakılması..hala ideolojik kavramlarla çatışıyoruz, daha kendimize gelip ilerleyemedik bile..herşeyin sebebini, sorumlusunu dışarıda arıyoruz üstelik, kendimize toz kondurmuyoruz, yok bu yahudi oyunuydu, yok abd böyle diretti, yok ab şunu istedi..yahu bizi bu hale onlar mı düşürdü? aynı oyunlar başkalarına yapılmadı mı?biz düştük bu hale, kendi kendimizi düşürdük, zayıflıklarımıza yenildik, kolayına kaçtık hep..hala doğru düzgün bir altyapı oluşturamadık toplum olarak. önyargılarımızdan vazgeçemedik. bizim gibi düşünmeyenleri de kabul etmeyi öğrenemedik, paranoyadan, çıkarcılıktan, benmerkezcilikten kurtulamadık. kurtulabilecek miyiz? bilemiyorum, çok da fazla umudum yok açıkçası. yine de gidip başka bir ülkede yaşayabileceğimi düşünmüyorum.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Memnun degilim. Ulkenin git gide icine düstügü hal de beni cok rahatsiz ediyor. Atatürkcü insanlari Atatürk'ün ülkesinde yasatmayacak duruma geldiler, daha da ileri gidecekler. Kuzey Avrupa'ya gidiyorum umarim okulumun bitmesiyle. Hicbir yerde insan anavatanindaki kadar rahat olamaz, ama en azindan daha güvenli, daha demokratik, daha saygi dolu bir ortamda yasar[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 oh be rahatladım kendımı vatan haini gibi hissediodum son zamanlarda =) herkes şovenistlik yapıyor kimse içindeki gerçekleri söylemiyordu.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chiptech Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Türkiye dışında rahat rahat başka yerde yaşayabileceğimi sanmıyorum. Ülkeyi seviyorum, vatandaşlığım dan da memnunum açıkçası ama bonus olarak da yarı amerikan vatandaşı olsaydım kimse tutamazdı beni. :)[signature][hline]chiptech. Seni unutmicaz Windshade... "Ölüm dediğin budur perde arkasından haber, hiç güzel olmasa ölürmüydü peygamber..." blog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 degilim, asla oöyacacagım 18 yaşında başka bi ülkenin vatandaşlıgına geçip türklerle baglantım oldugunu red edecegim.... çünkü bu millet igrenç 5 apra etmez bi millet ve bu sebeple türklügümden, ve türkiye vatandaşlıgımdan utanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 durumumdan memnunum.çevrem vs bana yetio.ama geri kalanlardan memnun degilim kalitesizlik açgözlülük şerefsizlik gibi olaylar deli edio beni[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: Slat, 26 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki:BU ÜLKENİN İNSANI BEŞ PARA ETMEZ BU KADAR BASİT. buradaki insanların %99 u bu ülkenin insanı.. koca koca yazınca bize hakaret etmiş sayılmıyorsun galiba? bu ülke çok güzel bir ülke , çok memnunum aslında ben her çeşit insan , her türlü ortam mevcut.. refah büyük bir kesimde sağlanmış ve yarın korkusu duymuyorum.. bence elinizdekinin değerini göremiyorsunuz..[signature][hline]Deniyorum ama bi mesajı yazdıktan sonra vazgeçip kapıyorum.. bir dakika önceki fikirlerim o dakikadan sonra saçma geliyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 vatandasliktan memnun degilim baska bi kategoriy gecmek istiyorum...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: LethE, 27 Temmuz 2005 02:39 tarihinde demiş ki: said: Slat, 26 Temmuz 2005 22:32 tarihinde demiş ki:BU ÜLKENİN İNSANI BEŞ PARA ETMEZ BU KADAR BASİT. buradaki insanların %99 u bu ülkenin insanı.. koca koca yazınca bize hakaret etmiş sayılmıyorsun galiba? bu ülke çok güzel bir ülke , çok memnunum aslında ben her çeşit insan , her türlü ortam mevcut.. refah büyük bir kesimde sağlanmış ve yarın korkusu duymuyorum.. bence elinizdekinin değerini göremiyorsunuz.. aynı şeyi ekonomik durumu kötü insanlar içinde söyleyebilirmisin. Yarın Korkusu duymadıkları nı ? Onlar heran işten atılabilirim korkusuyla yaşıyorlar. Çocuklar gelecekte ne yapıcaklarını düşünüyorlar. Refah büyük bir kesimde sağlanmadı. Refah zengin kesimde sağlandı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 ülke güzel de ahali işe yaramaz hakkaten. ben de t.c. vatandaşıyım ve gördüğüm bu. ha bu dış etkenler iç etkenler ws. etkisiyle olmuş olabilir. ama sonuç ortada, %95 falan yani.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendoa.k. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar