Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Böyle böğürmeli fln

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
böyle böğürmeli metal istyiyorummmmm
örnek - my dying bride - she is the dark 2ın başındaki gibi
cradle of filth in coğu şarkısındaki gibiii
eyw şimdiden[signature][hline]| Cansel ich lieb dich sehr, das sollst du wissen! |
Something Wild
Mesaj tarihi:
böğürmesini bilmem ama...
megadeath
slipknot
rammstein
manowar
slayer
in flames
...[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki:
neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız?

Mesaj tarihi:
Abigor
Enslaved
Burzum
Aman Amarth
Sentenced

Black ci yapalım seni?

(not:böğürme dediin scream vocal mi?)

[Bu mesaj Laraken tarafından 29 Haziran 2005 16:54 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Nickimdeki mahluklar desem..[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
Valal böğürme olayı death/grind da oluyo.Brutal vokalle böğürtüyü karıştırmayalım :P
Cannibal corpse, carcass, cenotaph.
(varg solisti öldürdüde nooldu, içerde teknocu olmuş diyolar hehe)

[Bu mesaj EagleEye tarafından 29 Haziran 2005 17:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
biri daha "böğürme" derse çıkar vururum valla...şimdi biliyorum içinizden biri "böğürme" diyeceği için ben kendim diyip kendimi vuriyim en iyisi : "böğürme"

Gorgoroth , Marduk , Satrycon , Death , Obitary , Cannibal Corpse , At The Gates , Old Man's Child , Impaled Nazarene , Burzum , Samael vs.[signature][hline]chuck!
Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 29 Haziran 2005 17:23 tarihinde demiş ki:
biri daha "böğürme" derse çıkar vururum valla...şimdi biliyorum içinizden biri "böğürme" diyeceği için ben kendim diyip kendimi vuriyim en iyisi : "böğürme"

Gorgoroth , Marduk , Satrycon , Death , Obitary , Cannibal Corpse , At The Gates , Old Man's Child , Impaled Nazarene , Burzum , Samael vs.

tuttum seni ;) , aslında daha 41264 tane daha eklenir ama .. gorgoroth ve cannibal konserlerine gitme sansim oldu bu sene superdi..yanliz gorgorothun 1349 diye bi alt grubu var şiddetle tavsiye ederim.

[Bu mesaj od3on tarafından 29 Haziran 2005 17:44 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
mkoko, 29 Haziran 2005 18:43 tarihinde demiş ki:
efenim opeth böörmez

sen opeth dinledinmi hiç :D bitek to bid you farewell dinlediysen onda böğürmüyodu sanırım onun dışında nerddeyse tüm şarkılarında kesin bi böğürtülü part var :D
  • Yeni Oluştur...