Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Amerikalılar Gerçekten Ay'a gittimi?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
amerikalıların aya gitmediği ve o sıralarda ruslarla olan çekişmelerde bu konuyu siyasi bir üstünlük olarak kullandıkları söyleniyor acaba işin gerçeği nedir?[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
bulamadım konuyu aradım link verirsen sevinirim[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar
Mesaj tarihi:
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Bu gerçek paniklemesinler diye halktan saklandı.
Zaten aya inemezlerdi, aydaki Alman üsleri buna izin vermezdi. Zira Hitlerin keyfi kaçabilirdi, illimunati teşkılatıyla o aralar arası açık olan Hitler, olan her şeyden adamlarını sorumlu tutuyordu.
Bu arada kutuplardaki Alman üslerini de unutmamak lazım. Zaten uzay fatihi olma yolundaki Amerikalılara da buradan kalkan uçaklar saldırmıştı.
FLaş Flaş flaş!!! İşte size tarihin gerçekleri![signature][hline]Denizden Esen Lodosa İnan, Hayallerinin Aşkını Ciğerlerine İşlesin.
Tüm Metalciler bir gün Led Zeppelini tadacaktır.
Mesaj tarihi:
Ah...
karnim yarilacakti...
Bu cevaplar üstüne bisey söylemiyorum[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 08 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşi

...[signature][hline]theKingpin, 08 Aralık 2004 20:08 tarihinde demiş ki:
yeeeeeeeeettttttttttteeeeeeeeeeeeer!
Mesaj tarihi:
Ay'a gitti, ama henüz ayak basılmadı
Sadece bir kişi Newl Amstrog var, ayağa bastı ama ABD bayrağı dikilmedi
Neil Amstrog ezan sesi duyup uzaylılarla eğlendi ve bol bol resim çekildi
Ay'da insanlı uzay araçlar var, uzaylı araçlar da var
v.b.
Çok anormalliktir efendim.

Zaten bir topic vardı

[signature][hline]Tarih Türkler'de başlar---Pontus ve Bizans'ı Hortlatmak isteyenlere yanıt!---Türk Olmak---Vatan

[Bu mesaj Tarih_hastasi tarafından 08 Ocak 2005 01:08 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Tarih_hastasi tarafından 08 Ocak 2005 01:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
Deli_Haci, 08 Ocak 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
Gidemediler. Almanlar onları saatte 10.000km yapan dikine kalkan, yatay düzlemde parande atabilen avcı bombardıman keşif uçaklarından açılan lazer ateşiyle yolda düşürdü. Bu gerçek paniklemesinler diye halktan saklandı.
Zaten aya inemezlerdi, aydaki Alman üsleri buna izin vermezdi. Zira Hitlerin keyfi kaçabilirdi, illimunati teşkılatıyla o aralar arası açık olan Hitler, olan her şeyden adamlarını sorumlu tutuyordu.
Bu arada kutuplardaki Alman üslerini de unutmamak lazım. Zaten uzay fatihi olma yolundaki Amerikalılara da buradan kalkan uçaklar saldırmıştı.
FLaş Flaş flaş!!! İşte size tarihin gerçekleri!

kutuplar kilit noktasi zaten
ordan hem petrol hem bombardiman
Mesaj tarihi:
aslında amerikalılar aya gidemedi.
yolda aralarında çıkan kavga sonucu mekikleri uzayın derinliklerinde hapsoldu.
bi grup gay astronotu bi mekiğe yükleyen amerika bunları uzaya gidinlan emriyle harekete geçirdi.harbici delikanlı neilde bunların arasındaydı.neil countdown sayılırken dediki yolda kokoreçci hilmiye uğrayalım ben bişi yemeden geldim sabah hatun geç uyandırdı dedi.
harbici delikanlı neil diğer arkadaşlarının oğlan oldugunu bilmiyordu gruba sonradan katılmıştı. ayol kokorec yenirmi bu saatte gel bakiyim sen arka modüle gibi bi cevap alınca birden tüyleri diken diken olan neil countdown 3-2 derken mekiğin arka kapısından atladı.dumandan kimse neil in indiğini göremedi tabi.
mekik havalandı aman sabahlar olmasın gideceği yere ulaşamadı tabi.
neil sonra kankası kennedynin yanına çıktı durumu anlattı.(kennedymiydi başkan :P) işte böle böle.
ne diyosun dedi kennedy ruslara g*t olcaz ozaman desene.sona harbici neilin aklına bi fikir geldi...

off sıkıldım.[signature][hline]i love this game!
youth only zone!
Mesaj tarihi:
Bir de şu bayrağın dalgalanması olayı var.Ay'da hava olmadığından böyle birşeyin olması imkansız ama salak abd liler bunu akıl edememiş işte.[signature][hline]The sickness that you are
The plague that made me starve
Mesaj tarihi:
Aslında Neil Armstrong Osmanlıların ticaret yollarını kapamasıyla Hindistan'a deniz yoluyla gitmeyi amaçlıyordu. Ay'a geldiğinde ise orayı Hindistan zannetmişti.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
lütfen böyle başlıklar açmayalım, dünya düz olduğundan gülerken kenarından düşecekmişim gibi oluyorum..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Onu birakin
bi tane akilli cikip düsünmüyor mu?
Eger amerikalilar aya cikip bi bayrak diktilerse
bu dünyadaki orta derece herhangi bi teleskoptan gözükebilir
Tek soru
Amerikalilar gerçekten 69 yilinda mi aya çikti olabilir[signature][hline]Volfied, 04 May 2003 08:18 tarihinde demiş ki:
A mug of ale, and a fine tale!
Gimli yönetti
Mesaj tarihi:

neil bayrağı diktiğinde hava olmayan bir ortamda bayrağın biraz yukarı kalkması lazım ama burada bayrak dalgalanıyor bu beni şüpheye düşürdü.
arka tarafta ölümcül bir siyahlık var uzaydasın hiçmi parlaklık,yıldızı yok.
bu his bana geldi ama uzun süre inceleyince maket gibi duruyor hepsi.adamın duruşu,ayrıntılar sol tarafta uzay aracı olmasına rağmen öndeki adımlar sanki gerçekçilik sağlanmaya çalışılmış gibi bir his geldi bana.[signature][hline]shinsetsu desu..
satılık half-life2
Mesaj tarihi:
said:
fizban, 08 Ocak 2005 19:00 tarihinde demiş ki:
bi de şeyi merak ediyorum ben güney kutbundakiler ters duruyo mu ?

Onlar aşağıya düştü, uzayın derinliklerindeler artık.[signature][hline]Yobazım ama para bende.
Mesaj tarihi:
said:
Gimli, 08 Ocak 2005 18:26 tarihinde demiş ki:
Onu birakin
bi tane akilli cikip düsünmüyor mu?
Eger amerikalilar aya cikip bi bayrak diktilerse
bu dünyadaki orta derece herhangi bi teleskoptan gözükebilir
Tek soru
Amerikalilar gerçekten 69 yilinda mi aya çikti olabilir

ayın karanlık yüzünde yanlız bayrak
Mesaj tarihi:
aslında ay yok . sumerliler biliyorsunuz tarihte ayi kayitlara geciren ilk turklerdi ayni zamanda . ay dedikleri seyse sumerlilerin petrolden bile haberi olmayan insanlari geceleri biraz olsun aydinlikte tutabilmek ugruna uzaylilara yaptirdiklari dev bir ayna .

ilk basta sumeliler misirlilar icin pramitleri yapan taseron uzaylilalarla anlasmisti ama daha sonra bunlarin insaat masraflarini fazla gostererek misirlilara epeyce bir giydirdigi anlasilinca mars in ileri gelenlerinden bir muteahit bir aileyle anlastilar .[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
  • Yeni Oluştur...