Leath Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 nerf shaman Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ben shadow hunter olmak istiyorum.hero classlara koysalar bile aillianceım tüh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kimse bu Pyotr yi yannis tanimasin. Pyotr cik warsong gulchte base e gelirken bir tek ben tarafindan saldiriya ugramis ve bizim base den dumduz kendi base ine arkadaslarinin yanina kacmistir :D Daha oncede yasadigimiz tecrube bakimindan gayet komik bi insansin bu arada 88 liyim. +ayrica safsın da Sen honor point benden fazla kasiyorsun ama bu bi isine yaramiyor cunku diger hordelerde kasiyor sonucta rank alma siralamaya bagli oldugundan bisi degismiyor cicim. +Killing Blow yapmak kolay bi is degildir, 13 kiiling blow yapip 1. oluyorsan bunlarin cogu Bal olmasi iimkansiz , KB yi gankte alman dusuk bir ihtimal. KB lerin cogu PvP tek e tek yada 5vs5 vb.seylerde alinir.buda birinciyi gosterir o tabloyu oraya laf olsun diye koymamşlar,Hordenin 3-0 yendigi bir WG de ilk 2 alliance sa bunda bi is var dmeektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 damae dealersan cokta zor degil.zaten genele bakarsan en cok warriorlar(execute saolsun) roguelar mageler alıyo killing blow daha sonrada hunter ve shadow priestler.hatta sadece kb kasarsa 1. bile oalbilir priest ama heal daha öncelikli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lind3r0th Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Msg değiştim yanlış anlamışım ama biraz cs frag olaylarına dönüyor :P [Bu mesaj Lind3r0th tarafından 17 Temmuz 2005 23:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Illuvatar dmg dealerdan kastettigin nedirki bi pala dmg dealer olamaz pek o kdr.diger herkez oyle bi bakima WGde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Tamonikiden, 17 Temmuz 2005 23:16 tarihinde demiş ki: Kimse bu Pyotr yi yannis tanimasin. Pyotr cik warsong gulchte base e gelirken bir tek ben tarafindan saldiriya ugramis ve bizim base den dumduz kendi base ine arkadaslarinin yanina kacmistir :D Daha oncede yasadigimiz tecrube bakimindan gayet komik bi insansin bu arada 88 liyim. +ayrica safsın da Sen honor point benden fazla kasiyorsun ama bu bi isine yaramiyor cunku diger hordelerde kasiyor sonucta rank alma siralamaya bagli oldugundan bisi degismiyor cicim. +Killing Blow yapmak kolay bi is degildir, 13 kiiling blow yapip 1. oluyorsan bunlarin cogu Bal olmasi iimkansiz , KB yi gankte alman dusuk bir ihtimal. KB lerin cogu PvP tek e tek yada 5vs5 vb.seylerde alinir.buda birinciyi gosterir o tabloyu oraya laf olsun diye koymamşlar,Hordenin 3-0 yendigi bir WG de ilk 2 alliance sa bunda bi is var dmeektir. Dediğim gibi yaşın küçükmüş büyüyünce geçer o zaman tartışırız bunları. Blue çağı falan, e tabi uo günlerine özlem de var, birşey demeyim. Senden kaçtığımı hatırlamıyorum ama büyük bir ihtimalle lider pyotr on defence falan deyince orda senle uğraşmamam doğal, böyle şeylerin seceresini tutmuyorum. Hordeda 2 defa standing 1 bir kere standing 3 olduğuma göre diğer bütün hordelar benim kadar almıyor demek ki. Aslında bizim kadar almıyor demem daha doğru, çünkü artık 10 kişilik bir ekip oturttuk bir zamandır, çoğunlukla onlarla giriyorum, en çok 10dkda kazanıyoruz oyunları, eh işte bende sabah erken kalkıp onlar uyurken bir iki tane daha warsong yapıp onları geçmeye çalışıyorum. Horde un 3 0 kazandığı oyunda ilk 2 sıralama 20kill 19 death yok 13 kill 10 death falan gibi puanlarla alliancelara aitse allylar salak demektir.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Eğer killden puan almak istiyorsan Warsong yerine Alterac Valleye girmelisin. Ha ordada rererereskill yersin grupsuz ama daha çok puan alırsın tabi.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 canimin ici bu zmaanda Liseyi bitiren adam blu cagini coktan gecmis oluyor demektir.sen gecicen bunlari sen git bayrak tasi defansa git bayragi koru bayrak bu giderse namus gider :D hordeler bayrak seviyor cok farkettim.Bu arada Alterac Valley e 1.30 saat bekledim giremedimne zmn 2. bi severi acilir o zmn anca Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Tamonikiden, 18 Temmuz 2005 00:47 tarihinde demiş ki: canimin ici bu zmaanda Liseyi bitiren adam blu cagini coktan gecmis oluyor demektir.sen gecicen bunlari sen git bayrak tasi defansa git bayragi koru bayrak bu giderse namus gider :D hordeler bayrak seviyor cok farkettim.Bu arada Alterac Valley e 1.30 saat bekledim giremedimne zmn 2. bi severi acilir o zmn anca oyunun adı capture the flag ingilizcen varsa gayette çözersin neden hordelar bayrağı sevio.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Alterac Valley e giremiyen bir cok insan var ve bu bir FPS oyunu degil CTF yapicak Allianceler oraya PVP icin giriyor ve bunun farkindalar siz ise sirf puan icin giriyorsunuz cunku bayrak kacirmak bu oyunda zevkli b ir is degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 karsına kr veya bluelinden tayfası gelince çok zevkli oluo[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Noyanh Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Tamonikiden, 18 Temmuz 2005 00:57 tarihinde demiş ki: Alterac Valley e giremiyen bir cok insan var ve bu bir FPS oyunu degil CTF yapicak Allianceler oraya PVP icin giriyor ve bunun farkindalar siz ise sirf puan icin giriyorsunuz cunku bayrak kacirmak bu oyunda zevkli b ir is degil. ee be guzel kardeşim madem oyunun fps olmadını bilion nie gelip burda ben sole frag yaptım tarzında sıralamada birinciydim die konusuon ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tamonikiden Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Frag yaptim tarzinda degil o demek istedigim Hordeler yeniyor yenmesede sadece Bayrak kacirarak yeniyor o anlamda.Yani normalde alliance in oyle siralamada 1. olmamasi lazim. +pyotr hala akil edemedin ben diger hordelerden daha cok Honor point aliyorum diyorsun,butun WG maclari 3-0 Horde ustunlugunle bitiyor ve cogu horde o kdr HK aliyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: shippy, 18 Temmuz 2005 01:01 tarihinde demiş ki: bluelinden tayfası neutral ftw! ölümcül female gnomelar ya : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 ama onu inspectledim lorespinner kullanıo off handdekide yeşildi :D :D kopmuştum dedim bu veletmi bize çakıo die[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 O velet zaten sirin mi sirin böyle, bi inspect yaptim 6/6 epic pvp set görünce agliyordum : /[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Tamonikiden, 18 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: Frag yaptim tarzinda degil o demek istedigim Hordeler yeniyor yenmesede sadece Bayrak kacirarak yeniyor o anlamda.Yani normalde alliance in oyle siralamada 1. olmamasi lazim. +pyotr hala akil edemedin ben diger hordelerden daha cok Honor point aliyorum diyorsun,butun WG maclari 3-0 Horde ustunlugunle bitiyor ve cogu horde o kdr HK aliyor Güzel kardeşim küçüklerime saygılıyım ama bir kıtlık var bir noktada tıkanıp kalıyoruz. Hordeların hepsi günde 17 saat warsongmu yapıyor? Ya da hordeların hepsi 10 kişilik grupla girip 10dk da bir oyun mu bitiriyor? Bazı oyun 1 saatte bitiyor ama horde kazanıyor. Anlamamış gibi bakıyorsun?[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 hehe hiç instance itemi yok adamların üstünde herşey pvp reward. alliancelarda bayrak icin giriyo,biz grup kurup girdigimiz zaman random pvp icin girmiyoruz kazanmak icin giriyoruz.zaten alliance'ın yenilmesinin sebebini demin söylemişsin sen bayrakla uurasmıyo kimse kafasına göre takılıyo millet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 adamlar cidden çok şirin ya böyle ortada koşturup hoplayıp zıplıyolar nasıl kıyıyosunuz onlara anlamıyorum :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Kıl oluyorum ben onlara =) Valla snifz dedimi akan sular durur Southshoreda çıplak görsem dalıyorum öyle böle diil =)[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 allylar bayrak almıo diosundan adamlarda taktik şu. Bluelinden 2. kattan atlıo asa frost nova atıo bi warrior taunt yapıo agroları alıo sürekli daze yapan taunta basıo baragni Fire'a(druid) sürekli cleance ve heal atıo kenshinde arkadaki hordeları temizlio masallah.valla daha anti sistem üretemedik 1 antisi var onuda saolsun blizzard düşünmüş sağa kapı koymuş oda olmasa yancaz 15 dakka boşa gitcek[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Ya ben bişey soracam. Bildiğin noob sorusudur bu yani. "Taunt" u başka birine saldıran bir player a atsam ne olur?[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. [Bu mesaj Malibu tarafından 18 Temmuz 2005 01:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 +1 bende düşünüorum acaba noluo die distract çalıştıgına göre belki oda çalışıodur[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Taunt biraz kötü oldu =) Piercing Howldan bahsedior =9 Ben bluelindenleri guilddekilerle yendim baya, yani imkansızın çocukları değil, hatta son , doomshade, uhl , irilde falan olan grupla girince hep yendik ancak tabi 3-2 falan ve b.kı çıkmıştı 1 saat 59dkmı ne sürmüştü oyun çoğu seferinde. Random grupla onlara birşey yapamazsınız zaten, kordinasyon çok şey demek WSGde, item ve oynayış da çok önemli, bu nedenle denemek bile yersiz direk /afk[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar