Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

UTANC MEZARLIGI!!!!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
sanki fake gibi yada belki de Diyarbakır değildir bilmiyorum ama böyle bir şey yapmak bana hiçbir şekilde mantıklı gelmiyor hani kendi bakış açımdan kopup belediyebaşkanı gibi düşünmeye çalıştığımda bile.[signature][hline]you know we Ain't gonna die!
Mesaj tarihi:
Ya arkadaşlar allah aşkına ya böyle bir mezar Türkiye Cumhuriyeti sınırları içerisine olamaz olamz yani .. Böyle bir şeyin gerçekliği olduktan sonra Polis var Asker var böyle şeyler olamaz bu ülkede merak etmeyin ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
oha yuh bu gerçek olamaz değil mi? olmamalı...
buna kim izin verebilir,en azından orada yaşayanlar izin vermez..
ve ayrıca şakşakçı medya dışında bir yerlerde haber olmaz mıydı bu eğer gerçekse?[signature][hline]sabır,yüzünü ekşitmeden acıyı yudumlamaktır...
Mesaj tarihi:
said:
Frigg, 28 Temmuz 2005 14:24 tarihinde demiş ki:
ayrıca şakşakçı medya dışında bir yerlerde haber olmaz mıydı bu eğer gerçekse?

emin ol gereğinden fazla olurdu ve o zamanda bu ülke tekrar karışırdı ..[signature][hline]henüz çocukluğumuzu bile yaşamamıştık. bir kadın eli değmemişti ellerimiz. bir sevgiliden mektup bile almamıştık daha. bir gece sabaha karşı, pranga vurulmuş ellerimiz ve ayaklarımızla çıkarıldık idam sehpalarına. herkes tanıktır ki korkmadık. içimiz titremedi hiç. mezar toprağı gibi taptaze, mezar taşı gibi dimdik boynumuzu uzattık yağlı kementlere.
asıldık ey halkım, unutma bizi...
Deniz Gezmiş
Mesaj tarihi:
ya simdi yok feyk yok degil bunun onemi yok. burda zaten sormuyoruz feykmi diye yani kimse yada bizler bilemeyiz bunun feykmi gercekmi oldugunu. burdaki amac bunun insanların birbirlerine gondererek cok kisiye ulasmasi boylece mutlaka bi yerlerdeki kisilerin ellerine gecer ve eger gerceksede mutlaka cozulur bu olay (eger turkiyede ise tabi) amac bu yani!!
Mesaj tarihi:
said:
Arthur_HellsFire, 28 Temmuz 2005 12:01 tarihinde demiş ki:
doğuyu bırakıp ehr türlü yatırımı batıya hep batıya yapınca türkiyede yaşayan herkes türktür deyip, kürtlerin kürdistan diye özgürce yaşadıkları yerler buralar devam doğuyu böle kaderine bırakmaya :hrr:
Onlar ülkenin anasını ağlatsın ilk yatırımı onlara yapalım varmı öyle dava Elektirik götürürsün fatura ödemezler sağlık ekibi götürürsün adamların azına ederler eğitelim dersin hocaları keserler karnını doyurursun türkiye diye bişi yok hepsinin ... derler afedersin ama bunlar cok rahat sanma biz böyle insanları bunu yapmak zorundayız elimiz mahkum yok öyle bişi ben sana ülkemde yer vericem sen ülkemin anasını bellicen ondan sonra bişi yapıncada siz ayrımcısınız ozaman en Kral ayrımcıyım gördük istanbul ne hale geldi git sicil dosyalarına bak % olarak kacı doğulu :hrr: Sokakta yürünmez hale geldi yolda kız arkımla yürürken bos gezemiyorum olay cıkaranların hepside nedense doğulu yanındakine öküz gibi bakanda gasp etmeye calısanda ülkem hakkında küfür edende coğunlukla hep ordan [signature][hline]MeLiKeJiK.!!www.wildnova.com

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 28 Temmuz 2005 14:55 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj KaMoNJuK tarafından 28 Temmuz 2005 14:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
orada yapılacak yatırımı kürtlere değil nüfus dengelerini, iç göçleri oturtmak için. Denge sağlandığında orada yaşayan kürt kadar vatanperver türklerinde bulunması bu tür faaliyetlerin ve kürtlerin yaşadıkları toprakları istedikleri gibi nitelendirmesine engel olacaktır
p.s: bütün kürtlerden bahsetmiyorum tabiiki

[Bu mesaj Arthur_HellsFire tarafından 28 Temmuz 2005 15:09 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
allah belalarını versin, mezara saygısızlık olmaz ama bunlar herşeyi hakediyo

yakıp yıkacan sonra salacan nekrofilileri oraya[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
Ya ben bulmuştum bu haberin yalan olduğun bir steden.
Türkiye topraklarında değilmiş..
Ama sabahtan beri arıyorum bulamadım..
Diyarbakır Valiliği bilginn asılsız olduğunu söylemiş.. Büyük ihtimal aynı haber.
http://www.akut.org.tr/modules.php?name=News&file=article&sid=2859[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko...
Nostalji Mp3 : Clementine Soundtrack | arşiv**********
Mesaj tarihi:
ya olamaz ki böle bişi.
geçen burda can dundarın yazısı vardı o muabbet[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz

[Bu mesaj Suark tarafından 28 Temmuz 2005 16:47 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Bu şekilde bir habere nasıl kanıyorsunuz anlayabilmiş değilim. Bunun yarısı için ortadan kaldırılan köylerin olduğu bir coğrafyadan bahsediyorsunuz. Jandarma onun orda kalmasına izin vermiş olabilir mi hiç, akıl var mantık var.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Mesaj tarihi:
Standart, suyu bulandırma, milleti birbirine düşürme çabaları...

Ama şunu unutmamak gerekir, Diyarbakır ayrılıkçı örgütlerin ana hedeflerinden biridir. Hatta Hellen kökenli "Amed" kelimesini bile kendilerine mal etmişler ve Diyarbakır'ın bulunduğu bölgeyi haritalarda Kürdistan topraklarında göstermişlerdir. Dahası Diyarbakır (Amed adıyla tabi :S) Amed eyaletinin ve Kürdistanın başkenti olarak yer almaktadır bazı haritalarda.
Kısaca ayrılıkçıların politik ve/veya psikolojik her hamlesine karşı hazırlıklı olmalıyız.
Gelen her haberi sorgulanamanız ve birlikte, bir bütün olarak durmanız dileğiyle..
(Siyaset tartışmak yasak olduğu için yazmıyorum uzun uzun. Ama şunlarıda göz ardı etmeyin bu ve benzeri provakasyonların yanında. 1.Politically Correct olma çabasındaki Türk Aydını ve basını(?!?) 2. Pozitif Ayrımcılık 3.Aşırı Milliyetçilik 4.Sazanlık)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Mesaj tarihi:
said:
forgiver, 28 Temmuz 2005 12:24 tarihinde demiş ki:
forward mail ler sıktı artık
bakmıyorum
[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯|
Solda!t Ownz
Solda!t --> Masteis - [ AOTG ]
Death is just depth of chaos
DwN

Mesaj tarihi:
said:
trash_, 28 Temmuz 2005 12:22 tarihinde demiş ki:
kesin türkiye değildir. fake dir bu. türk halkı bunu barındırmaz orda.

turk halki olsa barindirmazda warmiki oralarda ole bi halk denecek kadar turk?
Mesaj tarihi:
kaç kere gittinki konusuosun.Hayret bişi,türkiye sınırlarında orası yani bizim,onun bunu değil tabiki türk olucak orda.
Sanki tum kurtler pkk cı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
  • Yeni Oluştur...