Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 kafamı kaldı valla ksci party lere girmem zaten diez humanda belli adamlar var hep party kurarlar onların party lere girerim her zaman sylas bizim clan positiveden bir kaç arkadaşın party ler nym bizim donkeyin clanının partylere domateslere girerim bide girmediklerimde eternity clanı ile çoğu türk olan ks party leri :S[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 sayamadıklarım var daha yer kaplamasın diye yazmadım :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Calamity Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 :D bende aynen öyle yapıyorum artık türk seçiyorum ne yapayım siz söyleyin yanlışsam.(türk seçiyorum derken,yemek seçmek gibi bi anlamda kullandım ;) yani gireceğim kişinin partysini seçiyorum ) Bazen oluyorda türklüğümden utanıyorum edilmeyen küfürler kalmıyor... Şimdi birisi çıkıp sen nasıl türksin dicek ama yapıcağım birşey yok oyundan illalah ettiren türkler. [Bu mesaj Calamity tarafından 11 Temmuz 2005 16:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 adamlar aşmışlar talosa bile ks yapıyolar :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Calamity Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Sen ne diyosun güzel güzel DTS yapıyoruz arkamızda H Q , Apostilo almış yanına 2 healer kesiyor tabi... Bizimkilerde hepsi türk "hadi beyler H Q ye dalalım belki bize açılır" felan dediler direk disbandladım seyir ediyorum bu arada hepsi 2.80 uzandı.
EviLCrieS Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Calamity sen Beramus daki shell i warirorr müsün ::KingS:: Clanın sahibi eğer oysan sana bişey soracam[signature][hline]Nick : DiabolicaL Server : Xigenon LVL : 5x Nation : Karus Class : Wariror (Defans)
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya o bişey deil bigün 1 archer 1 mage bide ben online ız kafayı tk ya taktık dedim gelin harpy spote lure yapalım orda ks lerle keseriz neyse çektim tk yı tabi herkes dalmaya başladı iyi dmg verememişiz kutu ks cilere açıldı :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
Calamity Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Hehehehehe o da güzel demek bizim nooblarda o düşünceyle dalmış :D
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi gün abyysteyiz bi tane orc voke sağlam defanslı lvl 57 neyse inanılmaz bi kargaş var pmden msj X:sen mi kescez beni eziq ben:ayarlarız. o aradada mage lere dalıyom neyse sağlam bi kapışma oldu adamı 2 kere falan kestim sora morodana gittim abyssleri sattım clandan msj geldi kekurikukakakrakrkarkaka var neyse bastım swifti wolfu yaldır yaldır gidiyom pmden msj geldi aynı adam X:nereye laz eziq ben:ananı s...meye gelcenmi? adamdan bi daha ses gelmedi oyunu bıraktı heralde:D:D:D:D:D:D:D:D
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: holigun, 11 Temmuz 2005 19:55 tarihinde demiş ki: ben:ananı s...meye gelcenmi? adamdan bi daha ses gelmedi oyunu bıraktı heralde:D:D:D:D:D:D:D:D aL işte biz ne diyoz bu ne diyo.Çokmu seviyon küfür etmeyi.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 işin özü küfürde değil adam bna bi dünya sövdü zaten küfür eden biri değilim o denk geldi söledim hayret bişey polemik yaratmayalım:D:D:D:D:D:D
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 holigun b@b th3 k3nk ez1q in tekisin o sebeple sus ....[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 eziq karakterim eziq olabilir ama senden kat kat daha ii bi oyuncuyum lvl49 da czde adam keseblirmisin hayır o zman sen sus
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 holigun, ezik diye oyundaki degil senin kendi karakterine dedim bu bir, 2 adma olmak adam kesmekle degil gorguyle, yürekle olur, küfretmekle degil..[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya tamam senden öğr enecek değilim ger ekli görgü ve eğitim aldım haketti söledim sana ne oluyoki onu anlamıyorum sana mı küfür ettim senmisin o charın sahibi????
Raistin Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 degilim, ama san kufretsine tmesin kfurettigin surece benim için o lamerden farkın yok...[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 oyunun en geyik diyalogları başlığın adı adamlar kavga ediyo ya birbirinizin msn adresini alın özelden kavga edin bizim huzurumuzu kaçırmayın pls :@[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 haklısın [email protected] gel orda kavga edelim :D:D:D:D:D
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yok yok en iyisi kavga etmeyin geyiğe devam :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61 [Bu mesaj Hoodstar tarafından 11 Temmuz 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir]
holigun Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 yaw ondan vermedim msni paticikten bi allahın kuluyla msnden konuşalım die söledim:D
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 www.sexpartner.com buraya yaz çok ekliyolar ben kız msni verdim gülmekten yerlere yatıyodum soruları gönderirim de ayıp olur :D:D:D:D:D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
VashTheStampede Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Hoodstar, 11 Temmuz 2005 21:04 tarihinde demiş ki: www.sexpartner.com buraya yaz çok ekliyolar ben kız msni verdim gülmekten yerlere yatıyodum soruları gönderirim de ayıp olur :D:D:D:D:D İnsanların eğlenme biçimleri çoook farklı. Hoodstar bu El Morad seni cidden yıpratmış artık oyundan zevk alamaz olmuşsun sanırım :D Yeni yollara kaymışın :P[signature][hline]Ecm 5x Priest Clan:Nym'in clan bugün bi ezik muhabbetinden kapandı ama anlamadım :??? Diez
Metakuso Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 bi gün bugbearlara alan koyuyorum kutuları da kendim topluyorum. -abi -efem? -beni de alsana partiye ben topliim -yok böle iyi -abi para lazım ama -bana da -ii görürsün sen dedi eleman ve tam ben alan koyacakken party invite yolladı. cancel dedim ama kutular falan görünmüyodu bende -hahah -noluyo be -kutuların bendeee -ee -sen tam koycakken basıyorum invite lap kutuları alıyorum -ii aferin sonra da partyyi blokladım ve devam ettim. ama bu elemanın bu olayı nası bulduğu da bi soru işareti olarak kaldı kafamda :D[signature][hline]I have a friend who's name is Hidayet, but he's not a Jedi yet.
Hoodstar Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 ya valla orc istiyorum el morad istemiyorum orc char bulayım sexpartner sitesine great priest mukayı bağışlıycam :D[signature][hline]Diez hoodstar__ Blade Master 61
NeroWarden Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 said: Metakuso, 11 Temmuz 2005 23:28 tarihinde demiş ki: ama bu elemanın bu olayı nası bulduğu da bi soru işareti olarak kaldı kafamda :D Ohoo onu bilmeyenmi kaldı.Kesin başına aynı olay gelmiştir.Labunyanın biri bana bunu abyss dung da yapıyodu fitil oluyodum.Dip not olarak party blocklasanda çalışıyor yeterki zamanlamasını tuttur.Oyunun en saçma buglarından ilk üçtedir bu zaten.[signature][hline]İmza İcat OLdu MertLik BozuLdu...
Öne çıkan mesajlar