asinanyavuz Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 eski topik. noldu Pyro aşkın mı depreşti de upladın? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Klişe adamları gelsin bu topiğe, hepinizi eşşek sudan gelinceye kadar dövsünler. Pyro hariç. Onun aşkı gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 irin said: bi de takıntı vardır,elde edemedikce hırs yapılır,karsıdakinin egosuna tavan yaptırılır,bunyeye acı cektirilir,ask sanılır,sanılmasın ,çunku değildir katiliyorum. insan kendini asik saniyor oysa sadece yedirememek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 aşk fizik falan olabilir mi acaba? yok artık daha neler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 topikte meme olmazsa böle 3 senede anca 2 sayfa olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Stblack Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 dory said: irin said: bi de takıntı vardır,elde edemedikce hırs yapılır,karsıdakinin egosuna tavan yaptırılır,bunyeye acı cektirilir,ask sanılır,sanılmasın ,çunku değildir katiliyorum. insan kendini asik saniyor oysa sadece yedirememek. al bendende o kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 DOĞRUDUR AYNEN YAŞADIM pardon keps Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bao Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 tashmoo said: sevgi bilimsel olarak ispatlanamayan bisiydir sadece beyindedir duygudur yani , ama daha gucludur ask tan cunku askin cidden kisa bi omru wardir hormonlar yawas yawas etkisini yitirir vucut asik olunan kisiye baya bi alistiktan sona artik biyolojik olarak asik olmaz. ama sewgi bitmez sonsuzdur hatat gittikce buyur duruma gore.... kim demiş sevgi sonsuz diye? aşk bence biraz ergen duygusu. kişilerin yaşı ilerledikçe aşık olabilitesi düşüyo. hele erkeklerde durum kesinlikle böyle. beğenmek, hoşlanmak tamam ; ancak aşkdan gözünün hiçbişey görmemesi tamamen lise çağlarına özgü bi durum. hala o yaşta olan varsa, tadını çıkarsın. aşk-sevgi olaylarında da kişisel görüşüm: ikisi de overrated. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Letsgetthesunshine Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 AthleT said: Herkes çektiği acı,çile..vs.vs gibi şeylerden ötürü aşkı hatırlamak istemiyor (bence) E insanda hatırlamak bile istemediği şeyin tanımını yapmaktan kaçınır.. İrfan bence biraz daha büyümek gerekiyor bazı tanımlar için.Acı falan diyorsun da insanı genelde olgunlaştıran onlardır. Konuya hitaben.. Eğer ki karşındaki insan senin için alışkanlık olmuş herşeyine alışmışşan ve hareketleri seninle bir olmuşşa bu sevgidir. Onu gördüğünde kalbin atıp tansiyon vs artıyorsa, bulusmadan önce kendine çeki düzen verip buluşma saatini iple cekiyorsan büyük ihtimalle bu da aşktır. Ha söyle birşey var ikisi için dünyalarda verirebilirsin dünyalarda alabilirsin ama nereye kadar olacağı önemli o yüzden bu konuya takılmamak belki de en güzeli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PATA Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2008 ağır konuya bizde ağırdan gidiyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 sevmek acı çekmektir, sevmemek ölmek. aristotales demiş aristo iyi demiş hak veriyorum sevmek bambaşka bir şey cidden insanı insan yapan duygulardan bir tanesi olduğunu düşünüyorum , sevmek candır diyerekten noktayı koyuyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 orhan babadan sevmek çok zormuş sevmemek çok zor sevilmemek çok zor ömrümün her köşesinde seni bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fili Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 bu kafayla daha çok beklersin diyelim orhan babaya da pati aracılığı ile ayarı verelim asdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 geçen duydum zerrin özere orhan baba tecavüz etmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hardter Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aşkın maphushane içinde ben mahkum saçların parmaklık gözlerin gardiyan olmuş Gönül, her an sevdiğinin kapısında ol; Her istediğini onda ara, onda bul. Aşk tavlasında hileye kaçma kalleşçe: Koy canını ortaya, soyulursan soyul Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 tecrubeden başka birşey değil.bi daha aşık oldugumda herşey cok farklı olucak :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 asinanyavuz said: eski topik. noldu Pyro aşkın mı depreşti de upladın? Hesap mı vereceğim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baluu Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bi de SADZ var fedecim lise boyunca sıramda kazılı kalmış.. Sevgisizlik Ayrılıktan Daha Zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
byzasz Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 ilk beraberlik halinde ki sevgi çok özel oluyor, güzel oluyor, ayrılınca çok acı çekiliyor, sonraki ilişkilerin için guardın hafiften yukarı kalklıyor, bu arada da yaş ilerlemeye başlıyor, bir kaç ilişki daha derken kaşarlanıyorsun iyice, hahiften sığlaşıyorsunda, bunların hepsini toplayınca tabi yaşadığın ilk sevgi tadında olmuyor ilişki.. sonra dönüp arkana baktığında ben demekki ona aşıkmışım diyorsun, diğerleri sevgiymiş falan filan.. aşk falan sadece gerçekten severek yaşadığın ilk ilişkinin terimlendirilimesi sadece bir kelime, totalde hepsi sevgi..( bence) aşk iyidir hoştur canını çok acıtma potansiyeli vardır, herkezin kendi ilişkisinden edindiği tecrübelere göre bir tanımı vardır, sevgi kraldır, ilk anda olmasa bile zamanla olma olasılığı yüksektir, mantıkla beraber yürümesi daha da bir güzeldir. ben kız arkadaşımla sevgi ile başlamadım ilişkiye ama şimdi çok seviyorum mesela.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Radical Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Bende aşkın varlığına inanıyorum... En sert maçonunda inandığını biliyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
luna Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 'insan sevdiğini öldürür derler aslında bakın insanı öldüren yine sevdiğidir.' dövüş klübünden unutamadığım cümlelerden biri.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Radical said: Bende aşkın varlığına inanıyorum... En sert maçonunda inandığını biliyorum... Doğrudur. İnanıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2008 aslında biz axedice'la tokat ve sakala inanıyoruz. aşk sonra geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schwarzkopf Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2008 aşkın sagı solu belli olmazdır. bugun var yarın yoktur. zaman geçtikçe, hormonlar kemale erdikçe, karşı cins keşfedildikçe aşık olma katsayısı düşer. böylece zamanla aşk da gözden düşer. ne olursa olsun aşk vardır fakat zamanla yokedilebilir bir duygudur. çok geçici bi duygudur üstelik, bünyeyi fazla yorar, bu yüzden de çabuk biter. bi de karşılıgı olmayan türleri vardır. o daha da kötüdür, insanı alır hülyalara götürür, tamamıyle hayal ürünüdür, gerçek olmayan birşeyi yaşamaktır, sanaldır, sahte mutluluk verir, bi zaman sonra acının dibi boylanır, ve aşık olduguna pişman olunur, özgüven eksikligi yaşanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 2, 2009 axedice said: Radical said: Bende aşkın varlığına inanıyorum... En sert maçonunda inandığını biliyorum... Doğrudur. İnanıyorum. Hindu maço. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar