Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Feci Ikilemdeyim

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Kesinlikle harika olur da, sorun su.
Kaybetmeyi göze alamayacagim bir insan, yani ileride evlenecek olursam öyle biriyle evlenirim heralde : )
Ama arkadaslik haricinde yasayacagim 2-3 sey icin de arkadasligimi kaybetmeyi göze alamam, baska kizlarla da yasayabilirim sonucta onlari yani.
Ama onla daha güzel olur .
Bilmiom kisaca :S[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

Zor karar! Durum müsaitse (iki tarafta o yöne doğru ilerliyorsa) evet. Oldukça iyi olur hatta...
Ama tek taraflı bir yaklaşma varsa bu durum arkadaşlığa zarar verebilir. Bence dene bir şansını, ama açık kapı bırak arkadaşlık ilişkisini kurtarmak için.. Yemle kızı, yemi yutuyorsa ne ala, olmazsa.. olmaz dert etme :)[signature][hline]Yazdıklarımla ilgili bir soru(/n) olması durumunda "özel mesaj" atarsanız daha hızlı yanıt alırsınız. mono-blog
Sosyal ağlarda paylaş

o ne dusunuyoki bu konuda patlama sora =)[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

Zegna nın dediği doğru.

12 yıldır tanıyorsun ya belki çıkıcaksınız ama 12 yıl arkadaş olarak devam etmiş.
Şimdi onunla sevgili olursan belki bi süre sonra sıkılıcaksın ve 12 yıl boşuna gidecek :=)[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

metboyla ben oniki yıldır tanışıyoruz 2 yıldırda süper bir ilişkimiz var ama bizim durmumuz asla normal arkadaşlık olmamıştı hep sevgililik durumu vardı ...
arkadaşların sevgili olma konusu olur bence ama sen bilirsin yürümezse arkadaşlığının bozulucağını HİÇ SANMIYORUM[signature][hline]my silence knows what your silence means...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...