Switch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Arkadaslar merhaba Paladin Epic Horse Questini yapmış bir arkadastan yardım istiyoruz. 3. turda 10 60elite Spirit geliyor ve onun otesini hic goremedik tek tek çekilemiyorlar 1 tane alinca hepsi agro oluyor direk bunla ilgili bir yardımcı olurmusunuz. 4 pala 1 pri diyorlar party icin bize sacma geldigi icin 2 pala 1 pri 2 mage gitmeyi dusunuyoruz. yardımlarınız icin simdiden tesekkurler[signature][hline]Devil[!] >> SNN (UO) Monicca B.I. >> W O W ( BL ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Not Beles at diyen arkadasları bilgilendirmek üzere kesinlikle paladin epic horse questi yapmayın direk epic at alın sebep 2 quest total : 760 Gold Para gidiyor ve 1 tane quest cok zor tabi puf noktası yoksa[signature][hline]Devil[!] >> SNN (UO) Monicca B.I. >> W O W ( BL ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 benim oynadığım sunucuda 900g'ye geliyor paladin epic için masraflar, son questin öyle olduğunu bilseydim hiç başlamazdım doğrusu. üstelik 529 mana yiyor, siz atı summonlarken counterspell vs de yiyip öylece kalabiliyorsunuz. tam komedi yani, pvp için iğrenç.. insanın kendi parasıyla rezil olması tam anlamıyla.. şöyle bir püfü var işin: bahsettiğin 60 eliteler 4. dalgada geliyor önce onu yazayım çünkü önemli hangi dalga olduğunu bilmek.. her paladin bir kere belli bir sealı judgelayıp ağır aoe dmg ve aoe stun veriyor gelen moblara. bu nedenle 4 paladin deniyor, priest bunları heallerken bunlar sırayla gerekli sealı judgelarlarsa elitelere çok büyük zarar veriyorlar. (mage'in verebileceğinden fazla hatta) dalgalara göre kullanılması gereken judgementlar şunlar: 1. dalga: wisdom 2. dalga: justice 3. dalga: righteousness 4. dalga: light bunlardan sonra bir de boss geliyormuş ama göremedim onu.. :-) başaramayınca bütün instance'ı resetlemek gerekmesi saçmalık ötesi birşey.. bütün o yaptığım masrafları geri alamadığım için şimdi mecburen birilerini bulmam lazım ama bulamıyorum da. ettiğim küfrün haddi hesabı yok kim bu epic mount questlerini düşündüyse, görünüşe önem vermiyorsanız kesinlikle yapmayın. ben pişman oldum doğrusu o kadar özel mount istediğim halde.. (özelliği de sadece görünüşü yoksa her açıdan dezavantajlı başta yazdığım gibi, şamanlar purgelüyorsa atı şaşmayacağım summon ederken counterspell yiyebildiğinize göre) ha bir de dördüncü dalgada eliteler stunlanmışken holy wrath kullanırsa paladinler hayli fadası olur sanırım, stratholme holy water da kullanılırsa daha da iyi olur herhalde. bir de paladinlerden birinin mutlaka shadow protection aura açması lazım.. (biri de concentration açarsa daha da güzel olur)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Biz bir arkadaş için yaptık,2 pally 1 rogue 1 mage 1 priest.Bone'un dediği sırada sealleri patlatacaksın ama şöyle.Mesela bir seal patlattın diyelim moblar stun oluyor ve dmg yiyor,stun geçtiği anda diğer pally de seali patlatacak,ölmedilerse bu sırayla devam edeceksin.Önemli olan stundan çıktıkları anda diğer paladinin sealını patlatması.En zoru 3. dalga zaten orda wipe olmaya yakın olursa parti DI kullanırsın diğer pally üzerine reslenip devam edersiniz.4. dalga çok kolay zaten.En son da Baron Rivendare tadında bir deathknight geliyor ama aurası yok ve daha başka add gelmiyor,o da zaten barondan daha kolay (abartı critleri yok). Bir de varsa Seal of the Dawn,Argent Avenger gibi anti undead silah/ekipmanı ile bu quest baya kolay oluyor.[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: codmaster, 23 Temmuz 2005 02:24 tarihinde demiş ki: Bone'un dediği sırada sealleri patlatacaksın Bone'un dediği sırada? valla ben bişi demedim, hepsini Sam dedi.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codmaster Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Ehm yanlış görmüşüm :),madalyalardan dolayı karıştı :)[signature][hline]Eaglef Ifock |SWG|(Retired) Forgon,the space orc |EVE|(Retired) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Switch Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 tesekkurler.[signature][hline]Devil[!] >> SNN (UO) Monicca B.I. >> W O W ( BL ) Web >> www.thewyrm.net Once, ßleeding is in My Own ßlood, Cant Help it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 sam tamamen anlatmış , biz aynen öyle yaptık hatta 1 kere bile ölmedik o rattlegore un odasında ... çok basit bişi doğru taktikleri judgeları kullanınca... bide zamanlama çok önemli :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Arkadaslar ben simdi anlayamadim bu epic horse olayi level 40 da su paladinin para odemeden bir quest sonunda aldigi binekmi. Yoksa ondan ayri bir binekmi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 para ödemeden alınıyor. ama o quest 900 gp harcatıor sana...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 said: cursed_knight, 24 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: Arkadaslar ben simdi anlayamadim bu epic horse olayi level 40 da su paladinin para odemeden bir quest sonunda aldigi binekmi. Yoksa ondan ayri bir binekmi. LvL 60 da aldığın paladin bineği bu.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bu konu hakkında topic açacaktım baktımki varmış devam edelim burdan. Dediğiniz gibi o kadar para kastım her şeyi yaptım son questte patladım. Dün tam 4 kez scholo yaptım fakat bir bilgim olmadığından dolayı sadece Blessed Arcanite Barding itemını alabildim. Bide garip bi alet verdi Scryer bilmemne onuda kullanmaya çalıştığımda Great Ossuary's gerekli diyor. Şimdi benim yapmam gereken en az 2 paladin bulup Scholomance deki The Great Ossuary's Basement odasına gidip oradaki boss üzerine sırasıyla seal wisdom, justice, right... ve light mı judgment etmek? Lütfen bilen arkadaşlar yardımcı olsunlar. 3 gün 3 gecedir bu olayı yapıcam diye (ingilizcem berbat ondan kasıyorum çok) 4-5 saat uykuyla yaşıyorum takıntı haline geldi valla. Buda Thottbot linki ama dediğim gibi ingilizcem berbat pek bir şey anlamadım yorumlardan; http://www.thottbot.com/?q=18792 [Bu mesaj MOSAD tarafından 27 Temmuz 2005 14:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 akıllara zarar iş valla, arkadaşlarımda gördüm olayı ordan biliyorum. gidip parasını bastırıp normal epic almak daha mantıklı gibi.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ondskan Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Bir arkadaşın epic questini çok saçma bi takımla yapmıştık, yamadan sonra bir hayli kolaylaşmış demişti questin sahibi paladin. Seal'ları falan bilmiyorum fakat 2 rogue, 1 paladin, 1 priest ve 1 druid'le yaptığımızı ve çok zorlanmadığımızı biliyorum...[signature][hline]Daedroth @ Bloodhoof Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: Ondskan, 27 Temmuz 2005 20:24 tarihinde demiş ki: Bir arkadaşın epic questini çok saçma bi takımla yapmıştık, yamadan sonra bir hayli kolaylaşmış demişti questin sahibi paladin. Seal'ları falan bilmiyorum fakat 2 rogue, 1 paladin, 1 priest ve 1 druid'le yaptığımızı ve çok zorlanmadığımızı biliyorum... Tek paladin olarak gitsemde yapabiliyor muyuz? Bide sorun şu napmam gerekiyo bilmiorum? 4 parti isteket geliyormuş onları judgmentlıyormuşum falan ama nasıl? Yani dolu iskelet koşacak ben kime judgment yapıcam anlamadım vede bunu nerede yapıcam.. Lütfen bi bilgi verin sıyırdım resmen kafayı. Böyle olcanı bilseydim hiç bu kadar para harcamazdım valla. Tüm param queste gitti yapamazsam deliririm[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 rattlegore'un olduğu odanın kapısından girince sağa dönüyosun direk, tüm grup o köşedeki kemik yığının üstünde duruyor. sen ortadaki bi kemik yığının üstüne o aleti koyuyosun, ardından undead yığınları gelmeye başlıyor. her seferinde farklı bir seal kullanman lazım. 4 farklı türev varsa 4 seal yani. ve anladığım kadarıyla bir moba seal'ı uyguladığında diğer hepsi de etkileniyor sealın yol açtığı etkiden. hpleri baya bi düşüyor, stun oluyorlar vs. biz 2 paladin 1 rogue 1 priest ve 1 mage (ben) yaptık. ama sonraki görüşümüz rogue yerine bir paladin olmasının iyi olacağıydı. ha bi de, DI'yi sevin eheh.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 valla dün iki kere daha denedim, toplamda dört keredir beceremedim. dünkü denemelerde de 4 paladin + 1 priest idi ikisi de. ama paladinlerin ekseriyeti gerizekalı olduğundan olsa gerek judgelamayı beceremedi iki tanesi her defasında, ruh hastası oldum. bedava mountmuş, öyle mountu alsınlar mount onlara binsin.. artık karar verdim parayla adam tutacağım o questi yapmış olanlardan, yapmamış olanlara ne kadar anlatsan da beceremiyor. dördüncü denemede de salak paladin bekle diye bağırdığım halde summoningi ben anlatmadan başlattı, wipe olduk gittik.. DI, SS filan işe yaramıyor, direkt aggroluyorlar moblar. tek çare paladinlerin sırayla judgelaması.. mosad işte o rattlegore'un odasında koyuyorsun o scryer'ı, moblar gelmeye başlıyor odanın her yanından. yukarıda yazdığım sırayla her dalgada aynı sealı jugdelayacaksın ama cooldown bitince hemen gene judgelaman lazım, aoe stun ve dmg alıyorlar. ne kadar çok paladin olursa o kadar çok bu işi yapabiliyorlar. 3 ve 4üncü dalgalar çok hızlı ve ağır dmg veriyor o yüzden her paladin sırayla atacak ki stunlı kalsınlar. yoksa healla filan önüne geçilebilecek gibi değil alınan dmg'nin. priest her dalganın sonunda gelen mini-boss'a shackle atacak, bu arada oturup içecek&yiyeceksiniz hepiniz. özellikle 4üncü dalga için çünkü hemen boss spawn oluyor. bos strat'taki barona benziyormuş diyorlar ama aoe dmg'si yokmuş onun gibi. fakat mind control kullanıyormuş.. ben dördüncü dalgayı ilk denemede görebilmiştim ama sonraki denemelerde göremedim. mümkünse questi yapmış birilerinden yardım iste çünkü milletin cidden kafası çalışmıyor kesin. ruh hastası olacaktım dün..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ceronibo Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Spiritlerin üzerine giditmeyip,paladinlerden biri mobları köşeye çekerse DI işe yarıyor.Çünkü eski yerlerine gidiyor moblar.Öbür türlü herkes ölünce kapı kapanıyo ve yeniden yapmak için instance'ı resetlemek gerekiyo. Birde mageler moblar stunda değilken fazla aoe çalışmazlarsa iyi olur.Yoksa agro almalarıyla ölmeleri bir olur hoş olmaz.[signature][hline]O2H Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Şimdi yanıtlara baktım ama yaptım bile. Yinede çok sağolun cevaplar için. İlk denememizde 4 paladin 1 priest yaptık. Artık rahat rahat uyuyabilirim :D[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 güsel duruomusta acaba hangi warriorun canını yaktın shoulder için[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MOSAD Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 27, 2005 said: shippy, 28 Temmuz 2005 00:00 tarihinde demiş ki: güsel duruomusta acaba hangi warriorun canını yaktın shoulder için Yok yakmadım 2 warrior vardı onlardada vardı sordum aldım :)[signature][hline]Skullcrusher - Mosad Dwarf Paladin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar