Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

hero classlar(tartışma)

ArchangelTanwen

Öne çıkan mesajlar

Demon hunter ne yapıcak ki herkes onu istiyor yani anlamadım. Demonlara karşı mı çok kuvvetli olucak? Yani NE hunter olarak bana bu hak tanınır ise (ki hero classların ekleneceği dahi kesin değil yanılmıyorsam) benim normak hunterımdan ne farklı özelliği olacak?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

demon hunter gelirse herkez illidian peşinden gidip D.H. olur bende warden olup mileeti keserim ehahehae...
Şaka bir yana hala bi açıklama yok dimi blizz den WoW exp için ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

valla ben demon hunter olmam açıkcası.Bikere W3 te kapışmada en eziklerden biriydiki hiç sevmem ole.
o gelirse işte demonlara karsı ustun olur bıraz e bu yuzden o gelıcekse ınsanlar demon char da acabılmelı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

Öle olmaz işte.Önceden söylenmeli o tarz şeyler.
herkes hero olabilmeli ama hero olmanın ciddi bir goturusu olmalı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

yapamazlar onu sadece hero class için hayvan ghibi bir quest koyarlar. Bence seçim yapabilmeliyiz 2 hero class arasıdna işte hero class a geçince eski özelliklerinden bir kısmını yitirecen filan hoş olur :) Ayrıca hero olmuyorsun hero class oluyorsun. Hero olmak için dünyayı kurtarman lazım.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç
Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır.
Anlayan: MALA.... MUŞTA...
Sosyal ağlarda paylaş

Hero class olunca dağları deviricen diye bi kaide yok. Moradin Bronzebeard gibi dovuşuceksin moradin bronzebeard kadar sağlam dovuşmiyceksin. Sapharrion solo'lamıycaksın eskisinden guclu değil eskisi kadar guclu olucaksın sadece olayın değişecek.

Mountain king olunca yine warrior ama ağır abi warrior olucaksın. Whirlwind gidicek stormbolt gelicek. Böle bi durumda olabilir[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

cucenın dedıgı gıbı bişiler gelip bişiler gitmeli.
Atıyorum ne warior Demon hunter oldu dıyelım.Tracking yeteneklerı kazanabılır demonlar ıcın,metamorph immolate fln alır onun ,armorundan canından kaybeder bıde execute mu ne onu kaybeder mesela..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Sosyal ağlarda paylaş

Bu oyun uzun yıllar oynanacağa benzediğinden belki şöyle olamaz mı;Kendi tarafında her classtan veya 3-4 classtan level 60 charin olursa yeni bir slot açılır ve hero classı olur.Level 1'den başlarsın onla.

Bu nasıl sizce ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game

Forget To Name,Play The Game
Sosyal ağlarda paylaş

said:
_ILuVaTaR_, 26 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki:
zaten o yüzden ben honorla bi ilgisi olabilir dedim.sonuçta savaş alanlarında kendini ispat etmiş tanınmış kişiler herolar quest yapıpta hero olunmaz bence.yada hem rank gerekir hem quest.

illucum pvp yi sevmiyen rp serverında oyun oynuyan adamlar nolucak[signature][hline] Mystry aka mördak
gibidir.
Adoris & For SEVEN
Sosyal ağlarda paylaş

D&D deki prestige class gibi bişey olur işte ya talentlar yine geri verilir ona göre ayarlarsın biraz bonusla yeni adamlar haline geliriz,kimse bize lich king olacaksınız demedi zaten,hiçbir bonus almadan adımız atıyorum bir mountain king e bile dönüştürülse bizi 10 yıl mutlu eder o..
Sosyal ağlarda paylaş

Bi çok insan şu hero class olayını yanlış anlamış....

Hero class lar açılınca hero olmucaksınız Heroluk insanın içinde, Hero olunmaz doğulur, Heroluk verilmez alınır etc.

Sadece heroların yaptığı class ları yapacaksınız örnek olarak ilidian demonhunter. Osmanda demonhunter ama ilidian hero osman değil. Başka bi değişle Class olarak hero olunmaz heroluk kişisel bişeydir. Blizzard ın bize verdiğide sadece o heroların yolundan gitme onların classlarını kullanabilmektir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...