Razien Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Demon hunter gelsin yeter...[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 nie ben sevemiom ki onu...[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Demon hunter ne yapıcak ki herkes onu istiyor yani anlamadım. Demonlara karşı mı çok kuvvetli olucak? Yani NE hunter olarak bana bu hak tanınır ise (ki hero classların ekleneceği dahi kesin değil yanılmıyorsam) benim normak hunterımdan ne farklı özelliği olacak?[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 demon hunter gelirse herkez illidian peşinden gidip D.H. olur bende warden olup mileeti keserim ehahehae... Şaka bir yana hala bi açıklama yok dimi blizz den WoW exp için ?[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 valla ben demon hunter olmam açıkcası.Bikere W3 te kapışmada en eziklerden biriydiki hiç sevmem ole. o gelirse işte demonlara karsı ustun olur bıraz e bu yuzden o gelıcekse ınsanlar demon char da acabılmelı[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 said: ArchangelTanwen, 22 Temmuz 2005 20:08 tarihinde demiş ki: troll'ler priest=witch doctor hunter=shadow hunter hero diil ki bunlar, biz farmlıyoz onları :p kang the decapitator düşmüştü hatta zf'de bi shadow hunterdan hiç unutmam.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 ona bakarsan, daha 7. levelda maske taken moblar oluyor :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cursed_knight Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bencede herkes hero olmamali, bir sekilde ayarlanmali. Asil herkes hero oldumu bir anlami kalmaz oyunun. Mesela benim paladin charim var ve 60 level bir paladinin hero olabilmesi icin en azindan dishonor point hic almamis olmasi gibi sartlar getirilebilinir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Öle olmaz işte.Önceden söylenmeli o tarz şeyler. herkes hero olabilmeli ama hero olmanın ciddi bir goturusu olmalı.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeMiRMaSKe Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 yapamazlar onu sadece hero class için hayvan ghibi bir quest koyarlar. Bence seçim yapabilmeliyiz 2 hero class arasıdna işte hero class a geçince eski özelliklerinden bir kısmını yitirecen filan hoş olur :) Ayrıca hero olmuyorsun hero class oluyorsun. Hero olmak için dünyayı kurtarman lazım.[signature][hline]TABU Kelime: Kırbaç Anlatan: Adam dövmekte kullanılır. Ayrıca Sextede kullanılır. Anlayan: MALA.... MUŞTA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Hero class olunca dağları deviricen diye bi kaide yok. Moradin Bronzebeard gibi dovuşuceksin moradin bronzebeard kadar sağlam dovuşmiyceksin. Sapharrion solo'lamıycaksın eskisinden guclu değil eskisi kadar guclu olucaksın sadece olayın değişecek. Mountain king olunca yine warrior ama ağır abi warrior olucaksın. Whirlwind gidicek stormbolt gelicek. Böle bi durumda olabilir[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 hero olunca level 1'den başlayalım? .. tamam vurmayın ba.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 cucenın dedıgı gıbı bişiler gelip bişiler gitmeli. Atıyorum ne warior Demon hunter oldu dıyelım.Tracking yeteneklerı kazanabılır demonlar ıcın,metamorph immolate fln alır onun ,armorundan canından kaybeder bıde execute mu ne onu kaybeder mesela..[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki: Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir. Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki: ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Rogue a %20 Dmg increase verseler, götürüsüde %20 daha fazla dmg almak olsa nasıl iyi olur varya :)[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 zaten %20 fazla dmg verirsen %20 az dmg alırsın rakibinin sana vurucak %20 daha az zamanı olur =) ayrıca rogue'un stun cart curtunuda eklersen senin dediğinin dengeli olması için +20dmg +%50 dmg taken olmalı =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 olmaz öyle şey O.o ambush instant kill olsun sonra direk.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2005 Bence olabilir neden olmasın. Zaten tanımıyorum beni bi ambushla yere sericek rogue' ama olursa ben nice rogue'ları tek overpower'da yere sericem ay ne kusel =)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bu oyun uzun yıllar oynanacağa benzediğinden belki şöyle olamaz mı;Kendi tarafında her classtan veya 3-4 classtan level 60 charin olursa yeni bir slot açılır ve hero classı olur.Level 1'den başlarsın onla. Bu nasıl sizce ?[signature][hline]Love is A Name,Fcuk İs A Game Forget To Name,Play The Game Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yok ya çok gereksiz birşey o. hero dediğin zaten uzun yıllarca savaşmış ve belli bir yere gelmiş kişiler.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 zaten o yüzden ben honorla bi ilgisi olabilir dedim.sonuçta savaş alanlarında kendini ispat etmiş tanınmış kişiler herolar quest yapıpta hero olunmaz bence.yada hem rank gerekir hem quest. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: _ILuVaTaR_, 26 Temmuz 2005 13:16 tarihinde demiş ki: zaten o yüzden ben honorla bi ilgisi olabilir dedim.sonuçta savaş alanlarında kendini ispat etmiş tanınmış kişiler herolar quest yapıpta hero olunmaz bence.yada hem rank gerekir hem quest. illucum pvp yi sevmiyen rp serverında oyun oynuyan adamlar nolucak[signature][hline] Mystry aka mördak gibidir. Adoris & For SEVEN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 rp serverında yüksek ranklar yokmuki?ayrıca pvp yapmak rpye ters bişey değil hatta pvp olması gerekir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
heso Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 D&D deki prestige class gibi bişey olur işte ya talentlar yine geri verilir ona göre ayarlarsın biraz bonusla yeni adamlar haline geliriz,kimse bize lich king olacaksınız demedi zaten,hiçbir bonus almadan adımız atıyorum bir mountain king e bile dönüştürülse bizi 10 yıl mutlu eder o.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bi çok insan şu hero class olayını yanlış anlamış.... Hero class lar açılınca hero olmucaksınız Heroluk insanın içinde, Hero olunmaz doğulur, Heroluk verilmez alınır etc. Sadece heroların yaptığı class ları yapacaksınız örnek olarak ilidian demonhunter. Osmanda demonhunter ama ilidian hero osman değil. Başka bi değişle Class olarak hero olunmaz heroluk kişisel bişeydir. Blizzard ın bize verdiğide sadece o heroların yolundan gitme onların classlarını kullanabilmektir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Bİr quest yapan herkese Hero adı eklenecek ve 1 tane special öğrenecek bence. Dahası denge bozar.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar