Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Sinif Tavsiyesi

Penthesilea

Öne çıkan mesajlar

Ya arkadaslar ben sizden tavsiye istiyorum.
2 defa 0-30, 1 defa 0-55 night elf hunter kastim.
1 adet de cok uzun zamandir oynadigim night elf priestim var iste level 60.
Ama artik onla sadece MC / Onyxia ve BWL icin oynuyorum oyunda baska yapmam gereken pek birsey yok cünkü bu aralar.

Kisacasi bir adet gnome female kasmak istiyorum, bir ara oynadigim level 8 rogue um var ama emin olamadim. Sizce hangi karakteri acmaliyim? Gnome larin secebilecegi bi sinif olcak ama : ) Alicam gnome engineeri da ohhh : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Sosyal ağlarda paylaş

2 mage 1 lock hmm : )
Ya warlock pvp de iyi mi ki?
Mage in gayet iyi oldugunu biliyorum gerci, hem kasmasi da kolay, kolay farm yapildigi icin.

Ya, tek istemedigim nokta, Priest ile zaten cloth esya topladim, tekrar cloth istemiyorum ya : /

Acikcasi ben rogue veya warrior düsünüyodum ama pvp iste : /[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Deacon, 23 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki:
bu arada araya gireyim . bir realmde bi tane faction seçebiliyoz de mi? yani bl de undead açınca allience karakter açamıoz orda ?

BL bir PvP serverı olduğundan, iki ayrı factiondan karakter açamazsın.
PvE serverlarında oluyor o bildiğim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs
There will be no dawn for the Alliance..
Sosyal ağlarda paylaş

lol abso.. :-p

gnome female paladin! olmuyorsa gnome rogue.. :-) madem cloth caster oynatmışsın ve değişik bir deneyim istiyorsun, pvp'de de iyi olmasını istiyorsun bence rogue iyi bir seçim olur. mage de pvp'de çok iyi gerçi ama değişiklik olsun açısından diyorum, warrior bunlar kadar etkili değil.. gerçi rogue kaynıyor etraf..

pvp'de yenilmez olmak istiyorsan ama dilekçe başlatman lazım gnome female şaman için.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

haha abso evet aynen öyle : )

Valla rogue önerisi güzel aslinda, su anda aklimda olan da o.

Warlocku cok merak ediyorum ama o kadar da ilgimi cekmiyor ya, PVP de gücsüz diye biliyorum (öle miydi?) bi de clothtan farkli bisi istiyorum.

Warrior desen yine PvE karakteri olacak ve Priest varken anlamsiz. Rogue en iyisi gibi su anda, devam edim o zaman lvl 8 gnomeuma :D[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 23 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki:
pvp'de yenilmez olmak istiyorsan ama dilekçe başlatman lazım gnome female şaman için.. :lol:
hahaha süper : ) Ama inek olmayanlari shaman yapmiyolarmis : P[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3
Penth, Gnome Rogue
Sosyal ağlarda paylaş

doğru düzgün bir orc shaman aç evladım
gnome nedir ki? ıy bi de female.

yok illa gnome female yapçam diyorsan rogue olsun, bir de engineering al.
pvp kas :)
yok "zaten rogue'um var" diyorsan mage de olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler

[Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Druid aç dicem ama sonra "shaman benim herşeyimin daha iyisine sahip ben diye druid oldum o zaman" diye sinir oluyorsun bir süre sonra o yüzden açma :)
Rogue aç bence rahat rahat takıl[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

evet çok haklısın abi. shaman druid'in herşeyine sahip, hatta çok daha iyisine.
mesela bizim onlarca çeşit hayvan formumuz var. hatta bir mamooth formu var, bear form'dan çok daha güçlü, çok daha dayanıklı ve daha iyi tanklık yapıyor.
sonra heal büyülerimiz de overpowered. o kadar overpowered ki, geçenlerde birisi "lfm healer" demesine rağmen beni almadı. nedeni ise shaman'ın priest'tan ve druid'den daha iyi heal yapması ve bu yüzden shaman'ı healerdan saymamaları.
druidin root büyüsü gibi bizim de benzeri tonlarca stun büyümüz var. hatta çok daha uzun süre rakibi olduğu yerde tutabiliyorsun.

valla o yüzden druid seçmeyin aman diyim. shaman onun herşeyine, hatta daha iyilerine sahip nasıl olsa :)[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...