Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ya arkadaslar ben sizden tavsiye istiyorum. 2 defa 0-30, 1 defa 0-55 night elf hunter kastim. 1 adet de cok uzun zamandir oynadigim night elf priestim var iste level 60. Ama artik onla sadece MC / Onyxia ve BWL icin oynuyorum oyunda baska yapmam gereken pek birsey yok cünkü bu aralar. Kisacasi bir adet gnome female kasmak istiyorum, bir ara oynadigim level 8 rogue um var ama emin olamadim. Sizce hangi karakteri acmaliyim? Gnome larin secebilecegi bi sinif olcak ama : ) Alicam gnome engineeri da ohhh : )[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ya mmorpg lerde ben her zaman mage oynadım :P wowda da değişmicek bu... tavsiye ederim ultra zevkli :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet onu da söyleyeyim bu arada, PvP icin istiyorum bu karakteri, PvE icin Priestim var zaten[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gnome = mage.. kral kral gezersin aga .:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Aynı sorun bende de var, WoW'dan aşırı derecede sıkıldım. Yeni bir karakter açmam lazım ama ne? :) Gnome Warlock dene?[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hep aynı ırktan karakterler açmışsın. ben olsam çoktan farklı ırklardan karakterleri hatta diğer faction'ı denemiştim.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 2 mage 1 lock hmm : ) Ya warlock pvp de iyi mi ki? Mage in gayet iyi oldugunu biliyorum gerci, hem kasmasi da kolay, kolay farm yapildigi icin. Ya, tek istemedigim nokta, Priest ile zaten cloth esya topladim, tekrar cloth istemiyorum ya : / Acikcasi ben rogue veya warrior düsünüyodum ama pvp iste : /[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Gnome warrior w/ Quel'Serrar :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 mage açmak istiyordun bi ara =)[signature][hline] Sezercik, 11 Haziran 1981 tarihinde demiş ki: Vurmayin abiler ,vurmayin ablalar... Haydi kafalar Telekoma[/b] Yukarda yazılanların hepsi geyiktir... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Of cok tatli oluyolar ya bi de böyle bi sallanma hareketleri var ya : ) Sirtta kalkan, yanda Quel'Serrar ama yarisi yere girmis eheh[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 warlock ta cloth :d SEN EN ii si gnome mage aç bole +int +arc fln tql abijim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bende açıcam bi gnome mage sende başka bişey aç o zaman hehe warrior falan aç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qui Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Warlock açın valla, çok enteresan bi class :)[signature][hline]ICQ#: 1957744 MSN Messenger: [email protected]ek$i:topluignebasi WoW:Narcosis[Burning Legion] | Shab[Warsong] | Prion[Skullcrusher] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 bu arada araya gireyim . bir realmde bi tane faction seçebiliyoz de mi? yani bl de undead açınca allience karakter açamıoz orda ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 NE rogue Female çok tatlı hatunlar[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Way Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gnome dan anca mage olur ama shadow priest ten sora (60 a kadar shadow gidip 60 tan sora holy e dondugunu varsayıyorum :) ) bayar mage.. bence melee bisiler ac..gnome a warrior kotu olur ama gnome rogue sık olur bence.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Bütün hunterlar 60 olunca direk Priest açıyor bu bir gelenek galiba. Hani garip bir hunter vardı saatlerce team aradı işte o bendim. :)[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Deacon, 23 Temmuz 2005 14:08 tarihinde demiş ki: bu arada araya gireyim . bir realmde bi tane faction seçebiliyoz de mi? yani bl de undead açınca allience karakter açamıoz orda ? BL bir PvP serverı olduğundan, iki ayrı factiondan karakter açamazsın. PvE serverlarında oluyor o bildiğim.[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 lol abso.. :-p gnome female paladin! olmuyorsa gnome rogue.. :-) madem cloth caster oynatmışsın ve değişik bir deneyim istiyorsun, pvp'de de iyi olmasını istiyorsun bence rogue iyi bir seçim olur. mage de pvp'de çok iyi gerçi ama değişiklik olsun açısından diyorum, warrior bunlar kadar etkili değil.. gerçi rogue kaynıyor etraf.. pvp'de yenilmez olmak istiyorsan ama dilekçe başlatman lazım gnome female şaman için.. :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Gnome female warlock. E priestten farklı birşey bekliyorum diyorsun, o zaman druid derim, ben druid yaptım bi tane level 30 oldu bakalım, ayı olup millete /hug yapıyorum işte.[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr .Infernal Affairs. Punch the gnomes! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 haha abso evet aynen öyle : ) Valla rogue önerisi güzel aslinda, su anda aklimda olan da o. Warlocku cok merak ediyorum ama o kadar da ilgimi cekmiyor ya, PVP de gücsüz diye biliyorum (öle miydi?) bi de clothtan farkli bisi istiyorum. Warrior desen yine PvE karakteri olacak ve Priest varken anlamsiz. Rogue en iyisi gibi su anda, devam edim o zaman lvl 8 gnomeuma :D[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Sam, 23 Temmuz 2005 14:50 tarihinde demiş ki: pvp'de yenilmez olmak istiyorsan ama dilekçe başlatman lazım gnome female şaman için.. :lol: hahaha süper : ) Ama inek olmayanlari shaman yapmiyolarmis : P[signature][hline]<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 doğru düzgün bir orc shaman aç evladım gnome nedir ki? ıy bi de female. yok illa gnome female yapçam diyorsan rogue olsun, bir de engineering al. pvp kas :) yok "zaten rogue'um var" diyorsan mage de olabilir.[signature][hline]Beş Hececiler [Bu mesaj Bonecrusher tarafından 23 Temmuz 2005 16:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sensible Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Druid aç dicem ama sonra "shaman benim herşeyimin daha iyisine sahip ben diye druid oldum o zaman" diye sinir oluyorsun bir süre sonra o yüzden açma :) Rogue aç bence rahat rahat takıl[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence" Kerforn/Night Elf Druid Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 evet çok haklısın abi. shaman druid'in herşeyine sahip, hatta çok daha iyisine. mesela bizim onlarca çeşit hayvan formumuz var. hatta bir mamooth formu var, bear form'dan çok daha güçlü, çok daha dayanıklı ve daha iyi tanklık yapıyor. sonra heal büyülerimiz de overpowered. o kadar overpowered ki, geçenlerde birisi "lfm healer" demesine rağmen beni almadı. nedeni ise shaman'ın priest'tan ve druid'den daha iyi heal yapması ve bu yüzden shaman'ı healerdan saymamaları. druidin root büyüsü gibi bizim de benzeri tonlarca stun büyümüz var. hatta çok daha uzun süre rakibi olduğu yerde tutabiliyorsun. valla o yüzden druid seçmeyin aman diyim. shaman onun herşeyine, hatta daha iyilerine sahip nasıl olsa :)[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar