Eternalus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o direğin üstündeki bi büyükbaş hayvandır zoomlu pozlar da vardı ama uğraşmadım, hadi madem siz onu oraya çıkaran şeyi düşünün bu arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eskidi artık çoğu korkutmuyor bile[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nightstalker Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 eskiden korkutur muydu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 fantastik diyarlara yelken açıyor Yeni Şafak.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Limitiniz doldu Bay Karun! ahaha dağıttı beni ya, süper bu adamlar, taktir ettim.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
turambarturin Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 yenişafağın yapacak daha iyi işleri yok mu? iman fln...[signature][hline]... that's me in the corner... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Yenişafak cıldırmıs işi gücü yokmu bunların yaw :D[signature][hline]SupeRock Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
codename_curse Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 o yaratık cin den çok gobline benziyor yakında yeni şafak troll leri aramaya kalkarsa veya yaşlı bir adamı gandalf diye çıkarırsa şaşırmam[signature][hline]try to walk while your brain is not inserted Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 said: codename_curse, 26 Temmuz 2005 13:38 tarihinde demiş ki: o yaratık cin den çok gobline benziyor yakında yeni şafak troll leri aramaya kalkarsa veya yaşlı bir adamı gandalf diye çıkarırsa şaşırmam Geçen gün sokakta gandalf'ın imana gelmiş versionunu gördüm.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Level Drain yiyor mu bunlar? Yiyorsa bir işe yaramaz, bunlardan undead hunter olmaz, atın gitsin.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 26, 2005 Başlığı ilk gördüğümde wow'la bağdaştırdım direk. Düşünüyorum undead hunter oluyormu diye. Yada olmadığı için ordan bir geyiemi bağlanmak istenmiş falan fıstık. Nitekim yalan olmuşuz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 5 yıl önce demiştim ben size bu adamlar tim kurdu diye! http://yenisafak.com.tr/Gundem/?t=06.06.2009&c=1&i=190855 çok iyiyim lan! not: 50 ytl'ye kan alıyolar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asteroth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: Bizim atamız Kabil'dir. Vampirler gelip bizi ısıracak. Ayin için haftada bir yalnız yaşayan bir arkadaşımızın evinde toplanıyoruz. Maheahaeu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Selam. Bu mesajımı okuyan bir vampir varsa beni de ısırabilir mi plz? Nosferatu veya Ventrue olmasın ama. Toreador olması tercihimdir. Malkavian filan da olur ehih. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Haha bu Kabil hikayesi hangi filmde vardı? Blade'de miydi neydi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 LASFŞKJSDŞFLKSİDFSDFLŞK bu ne abi, World of Darkness oynayanları mı kastediyolar VAMPİRİST diye? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 yok lan ciddi ciddi sanırım bir gün vampirlerin gelip kendilerini ısırmasını bekleyen gençler var. hayatlarından sıkılan gençlere fizik tavsiye ediyorum uğraşmayın böyle vampir mampir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 lan bi ayin yapamadık ağız tadıyla :( annem cüppemi beyazlarla yıkamış zaten bu hafta... atıl kurt, yakala şunları! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sg-1 Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 said: ...50 TL karşılığı aldığımız kanları... adamın bi tarafından elli liraya kan alırlar kamil kan!!! edit: topik de undedmiş yalnız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khelben Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Twilight yan etkileri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2009 kabil filan diyor cain iste orgut camarilla dicemde masquarade violation dan g.g. olur bu elemanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valtyr Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Kojiroh said: LASFŞKJSDŞFLKSİDFSDFLŞK bu ne abi, World of Darkness oynayanları mı kastediyolar VAMPİRİST diye? Exceptional success yapmış bence yeni şafak :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kinkaudonau Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Kamen Rider Blade olmuş Yeni Şafak Paradoxa Undead'leri bile çözmüş adamlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 e abi bu haberin yorumu yok. ben sırf onlar için okudum. ohoooo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2009 ShadowFury said: Ventrue olmasın ama. vertrue da çok istiyordu zaten shadowfury'i yakalasakta bizden biri yapsak diye. köylüye bak :P (rp mode=on) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar