Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

bazi Milletvekilleri

Mave

Öne çıkan mesajlar

Biraz önce haberLerde seyrettim , 3-5 tane miLLetvekiLi bir düğünde şarjörLerce mermi sıkıyor havaya, işin en çarpıcı oLanı ise düğünden ayrıLırken TMBB pLakaLı aracından koLunu çıkartıp veda saydırışLarı yapıyor siLahıyLa.

BunLarı aday gösterenLeri , seçenLeri ve bunLara dokunamayan yasa yapanLarı itina iLe tebrik ediyorum[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz.

Kızılderili Atasözü
Sosyal ağlarda paylaş

Bu mave e niye herkes muhalefet =) bende pek hastası değilim arkadaşın ama adamın yazı stili öyle allah allah niye karışılıyor merak ediyorum ???

Ayrıca bunun siyasetle bir ilgisi yok.Bunu Yapan vekiller AKP li.

İmam osurursa cemaat sıçarmış...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
bLackcha0s, 24 Temmuz 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
Bu mave e niye herkes muhalefet =) bende pek hastası değilim arkadaşın ama adamın yazı stili öyle allah allah niye karışılıyor merak ediyorum ???

tek sorun yazı okuma zevkimden ediyo beni büyük L ler ile[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Kithnos, 24 Temmuz 2005 19:54 tarihinde demiş ki:
e adam da oyle diyo ztn,aday gosterene de secene de tepkili..farkli bisi demio ki . oyle degil mi?

işte ben de onu diyorum. bu yuzden konuşulmamalı siyaset bu yuzden yasak!!!![signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib)
[/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b]
[/b]çizim galerim[/b]
bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 24 Temmuz 2005 19:53 tarihinde demiş ki:
alkışlayalım demiyorum ama bunları seçen biz değil miyiz? e o zaman hatalı kim?

Ot gibi yaşayıp çevresiyle ilgilenmeyen, yönetimini eleştirmeyerek önüne konanı yiyerek eleştirenleri de "aman kötü oluyo onlara ayak bağı oluyosunuz" diyen, yönetime yanlışını göstermeyen, veya onları seçenlere yanlışlarını göstermeyen ders almayan koyun gibi yaşayıp giden bir "birey" olmak bazılarına ağır geliyor o yüzden de böyle konular açıyorlar. Bunda ters bir şey göremiyorum? Ne bir parti ya da kuruma özel bir suçlama, ne bir hakaret ne de başka sert bir şey var? Ne içerik ne üslup (evet L lerin büyük yazılması gibi gözü rahatsız eden bir "şov" dışında) olarak bir yanlışlık yok.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 24 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
iyi abi konuşun siyaset sövün sizi yönetenleri...

Bizi yönetenler yarın öbür gün bu kurşunlar yüzünden bir yakınımızı öldürürse o zamanda sövmeyelim o zamanda konuşmayalım değil mi ???

Konuşmayın zaten
Kim demişti hatırlamıyorum.
Boşverin gelsinler boşverin alsınlar...

Yüce Türk Millet im benim be...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 24 Temmuz 2005 20:04 tarihinde demiş ki:
Şu durumun eleştirilmesine de karşı çıkılmış ya, komik gerçekten...

ota boka muhalefet alternatif gençlik

illa ki bişey yapmalı...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:

bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Hangi partiden olduğunu bilmiyorum ama bunu yapan insanların insanlığından kuşku duyarım.
Ayıp be ayıp!
Not: Siyasetle hiç bir alakası yoktur görüşümün. İnsanlar bu keyfi saçılan mermiler yüzünden ölüyor...[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

istikLaL mar$ını biLmeyen miLLetvekiLini gordukten sonra bu koymaz bana.

by l33t[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Nebuch, 24 Temmuz 2005 20:01 tarihinde demiş ki:
iyi abi konuşun siyaset sövün sizi yönetenleri...

öncelikle birisini sövülmez, birisine sövülür.

daha sonra siyaset konuşmak iyidir, hoştur, çünkü siyaset hayattır.

son olarak da sadece konuşmak hoş olduğu kadar boştur da, önemli olan sözle eylemin çelişmemesidir.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

Oh adam vursun annenizi babanızı ondan sonra da dersiniz burda siyaset konuşmayalım. Millet vekillerimizi kötülemeyelim bla bla bla....zzzzz

-Sorgulanmamış hayat, yaşanmamış demektir.
Sokrates Amca[signature][hline]Azı dişimi çektirdim. Bu sefer cidden fitilim. Dokunmak ne kelime; yaklaşmanızı bile tavsiye etmem...
Nasıl imza seviyoruz?-Paticik

Siz hala okumadınız mı?
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...