bence atıosun[signature][hline]Ok gibi doğru olsam, Yayla atarlar beni,Yay gibi eğri olsam,Elde tutarlar beni,Doğruda aç görmedim,Eğride Tok,Eğri yay elde kalır,Menzil alır doğru ok.
~®âi ~ *
KArdeşim kalabalık diyorsunuz,öss olmalı diyorsunuz siz.Fakat almanyanın sisteme bir bakın,adamlar bizim kadar kalabalık bir ülke ve onlar da öss sınavı tarzı birşey yok.İlkokuldan sonra herkes yeteneğine göre okullara gidiyor.Neden bu sistem bizde uygulanmaya çalışılmıyor?Onuda anlamış değilim...[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Çünkü üniversite sayısı ve kalitesi teyerli değil fransa da da üniversite kasmak diye bir şey yok paris te üni ye gidecem diye de bir şey yok adam nasıl geldiyse gayet doğal bir şekilde kendi şehrinin ünisine gidiyor buraya gelen fransız hocalar bizim sisteme çok şaşaırıyorlar :D[signature][hline]Askinos, 06 July 2003 20:19 tarihinde demiş ki:
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Öne çıkan mesajlar
Spastik_Serce
dela ya katılıyorum. hayatın tamamına bağlamak yanlış bence öss yi. ŞL finali örneğide süper olmuş :)[signature][hline]Deli333
Sosyal ağlarda paylaş
Chasten
~®âi ~ *
Sosyal ağlarda paylaş
Spastik_Serce
Sosyal ağlarda paylaş
Christoph_Vassel
I have a problem that i cannot explain..
I have no reason why it should have been so plain..
Have no questions but i sure have excuse..
I lack the reason why i should be so confused..
Sosyal ağlarda paylaş
RamsesII
Sosyal ağlarda paylaş
Forseti
Kendini deleni Allah'ta deler gibi bir atasözü çıkarabiliriz burdan
Sosyal ağlarda paylaş