tellos Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 demin ntv de izledim wenger soyledigi pires KESİNLİKLE ARSENAL de kalıcak[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ztn gelmeeye gönlü yoktu sanırım..geçenlerde gazete de okumuştum arsenal de mutluyum diyodu..[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cintonik Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 keske soylemeseydin seviniyolardı garibanlar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 ehue :) yazık oldu o zmn g.s'ye :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 said: Cintonick, 23 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: keske soylemeseydin seviniyolardı garibanlar. loL :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 hade be vallah üzüldüm beşiktaşlı olarak fenere çok atardı o adam :)[signature][hline]ThuG_Life WEST SIDE IS THE BEST Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
khalad Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Yazık Galatasaraya degil ben taraftarına acıyorum insanları umutlandırıyolar ama transfer denen bi şey yok :D Eh artık bi Lukunku daha alır G.S :D[signature][hline] _Kusuk_ Aut disce aut discede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Belliydi zaten başından... Şöle ribery gibi isimsiz ama yetenekli 3-5 adam bulsak da çıkarsak fransadan falan yine ... Hazır istemediğimiz kadar yabancı kontenjanı hakkımız varken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 kendi çaplarında olay yaratmışlardı yazık oldu harbi. :=)[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 1 sezonu öyle geçirecekti gs kısmet yeni haberlere artık[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vodan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2005 Bence GS oyuncu satsın bir iki sezonluk kendisini geri çeksin. Ligde 1.liğe değilde 3.lüğe oynamayı hedef koysun toparlanana kadar daha ucuz ama hırslı oyuncularla oynasın maddi durumunu düzelttikten sonrada üst sınıf futbolculara yönelsin. Ben başka çare göremiyorum. Bu GS'nin ellerini ceplerine atacak üyeleri gönüllüleri yokmu? Hadi başkan 300 milyon dolarım var diye hava atarak geldi de cimri çıktı ama biryerden para bulunamıyormu? Şu düşülen hallere bakın.. Cidden kimseyi kızdırmak için yazmıyorum, üzülüyorum GS'nin haline. Yazık :( .[signature][hline]Atahost.net Web Hosting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Ribery gibi 2-3 tane daha ucuz kaliteli adam bulalım, yanlız elden kaçmayacak adamlar olsun bunlar. Sonrası çok daha kolay...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Cintonick, 23 Temmuz 2005 01:14 tarihinde demiş ki: keske soylemeseydin seviniyolardı garibanlar. ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 said: Rewendor, 23 Temmuz 2005 03:09 tarihinde demiş ki: Ribery gibi 2-3 tane daha ucuz kaliteli adam bulalım, yanlız elden kaçmayacak adamlar olsun bunlar. Sonrası çok daha kolay... [signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Evet ya avrupadaki klüpler keşfediyolar Bkz : Bi sürü genç adam bulup çıkarıyolar. Bizim Türklerde Figo,Pires,..vs.vs gibi işi işten geçmiş adamlar peşindeler.[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 ribery e para odeme sonra pirese talip ol zaten bir cikmazdi .[signature][hline]filmliste revcon0674 riva tun emulegokmod k.litecodec Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 hay ulan ilic le kaldık gerci cok manyak dehşet diolar ama olsun görmeden inanmam bana yıldız lzm gidiyim forma aliyim kombine alıyım gidip orhan akı izlemek için gitmem oralara kadar[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 gitmeyin zaten gocuk tehlikesi var..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 şu yönetim istifa etsin ya cansun fln gelsin herif üçkağıtçı dolandırıcı pisliğin teki de olsa başarılı bi takımı yönetebiliyodu.. ya da bi inşaat mühendisi başkan gelsin önce stadı yapsın, ziraat mühendisi başkan gelsin çimleri yapsın hipnozcu sihirbaz bi başkan da büyük futbolcuları hipnotize ederekten takıma getirdi miydi başarı kendiliinden gelir..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 onun 3'ü 1 aradası var hic duymadın mı.. Şimdi FB'nin basında hatta..[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2005 naa allahın mafyası olsa olsa 3ün biri olur.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 cidden keşke cansun fln gelse bi kurtulamadık şu adamdan ya.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2005 Her gelen borcu arttırıyo, borç arttıkça da altına gircek aday sayısı azalıyo doğal olarak...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar