Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

PİRES kesin olarak ARSENAL de


tellos

Öne çıkan mesajlar

keske soylemeseydin seviniyolardı garibanlar.[signature][hline]Cmabridge Üinversitesi
Cmabridge Üinversitesinde yaıpaln bir arşaıtrmaya gröe, bir kleimedkei hafrlrein hnagi sıarda didizlikleri dğeil, ilk ve son hafrlrein dğoru yedre olamalrı öenm tşamıatkadır. Geirsi taammen kamradaşır ve ynie de surosnuz olraak okubanilir. Buunn sbeebi isnan benyinin her hafri tek tek dieğl kemileelri bir btüün oralak omukadısır.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Bence GS oyuncu satsın bir iki sezonluk kendisini geri çeksin. Ligde 1.liğe değilde 3.lüğe oynamayı hedef koysun toparlanana kadar daha ucuz ama hırslı oyuncularla oynasın maddi durumunu düzelttikten sonrada üst sınıf futbolculara yönelsin.
Ben başka çare göremiyorum. Bu GS'nin ellerini ceplerine atacak üyeleri gönüllüleri yokmu? Hadi başkan 300 milyon dolarım var diye hava atarak geldi de cimri çıktı ama biryerden para bulunamıyormu?

Şu düşülen hallere bakın.. Cidden kimseyi kızdırmak için yazmıyorum, üzülüyorum GS'nin haline. Yazık :( .[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

şu yönetim istifa etsin ya cansun fln gelsin herif üçkağıtçı dolandırıcı pisliğin teki de olsa başarılı bi takımı yönetebiliyodu..

ya da bi inşaat mühendisi başkan gelsin önce stadı yapsın, ziraat mühendisi başkan gelsin çimleri yapsın hipnozcu sihirbaz bi başkan da büyük futbolcuları hipnotize ederekten takıma getirdi miydi başarı kendiliinden gelir..[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...