bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Cosmopolitan: Cennette seks yapmanın yolları[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paticik camiası : yaw bizim forumlar ne zaman acılcak şimdi.?[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chris_Metcalf Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Pati Radyo WJ Lucifer Sizin için Burning in flames çalıyoruz..[signature][hline]Forum the bell tolls.. Chris Metcalf | Bury me deep inside your heart Album - Blizz Blizzard_IcedEye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 chemical : Oh istemediğim kadar ateş var orada.. Ne silahlar yaparım şimdi!! orc lord (tanrıya hesap verirken) : Bu kuzuları kesilmesin diye sen kurtarmıştın değilmi? Halfmumi (bisikletiyle): Ha ha, oraya en çabuk ben gidicem.. prawler : olm orada kız var mıdır? uo emulatörleri bölümü : Yeni iki tane shard açılıyor. ben: Olm orada deli gibi ateş var. Artık ateş sıkıntısı çekmiycez sigara içerken...[signature][hline]Hiç bir şey yoktur ki, her şey varolsun.. --Saçma Lama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kiddo Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Erutan: tey tey. sonunda dedeler sonundaaa cennetteyim artık eskisi gibi değilim değişeceeem. herkesden özür diliyom.[signature][hline]No signature... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: voic3, 23 Temmuz 2004 19:46 tarihinde demiş ki: Mumi : Sırat köprüsünü bisikletle geçicem Fedaykin : Cennetdeki kızların cehennem yüzü... Karakedi : Kediler ne tarafta? Ema : adımlarınızı ufak tutun. Hey sen sağa! . razor-chro-esh : Abi şu dürümleri cehenneme yollayında ısınsın ehe bunlarda iyiymiş[signature][hline]Birisi bilmem kaç tarihinde demiş ki : Paticik bana karı bul lan Allahsız !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narmolanya Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 aha :) bayagi guzel olmuss[signature][hline]if you will gonna die,you die, if I'll gonna die,I die, if i am afraid of dieing, i wasn't born. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eno Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Azmodai, 09 Eylül 2004 00:37 tarihinde demiş ki: wanderer: venedikte bug var Allah bizi wanderer ın şerrinden korusun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: Azmodai, 09 Eylül 2004 00:37 tarihinde demiş ki: wanderer: venedikte bug var eheuh kıyametten daha korkunc[signature][hline]tksmtr! Krynn Online yakında.. BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GEd Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 yedi bitirdi bu venedik bizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 azmodayı: şimdi kimler yanıyor? arkeyn: bu kazan daha önceden açılmıştı, arasaydınız mumi: ay kızıla bürünürken kronometremi çalıştırdım.. horas: bu muydu yani.. bilemiyorum.. unity: gandalf.. abimiz de buradaymış.. dark&bombacı: - liq sen birinci katı al, ben ikinci kata iniyorum. yedincide buluşuruz bonkıraşır: ben cehennemde metal duvarlar görmeyi beklemiyordum, hadi 7 verdim.. athe&ema: - HAMMM yaparııımmm ehorehöeeeyy - athe kız allak canını almaya gene mi polymorph ayok kedi: mister gates, bakın bir site vardı bizim.. ramses: offff abiii tam bana göre bir yermiş burası, elisha da burda![signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelfire Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 lol europadan kalmış wandererda hiç aktif takılmıyo forumlarda alamanyadan döneli[signature][hline]I am lost in the black chamber.There's no way to turn back. I'm possessed by the old creature who has planned all to take my soul. Too late for me, in my hands, in my head. He is in me, my soul is lost in his black chamber... NOW I'm gone... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
somebody Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Hepsi birbirinden komik amaa en komiği bence :: -Show TV (Reha Muhtar) : Sayın zebani, kazanların başında terliyomusunuz !!!!!!!!!!!!! hahahahahaha not: cumhuriyetinki de pek komik. ehehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rahan Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 said: dom, 23 Temmuz 2004 17:26 tarihinde demiş ki: - paticik: kiz arkadasim cennete gitti ben cehenneme nabicam koparttı geçti be süper!! :D :D :D[signature][hline]Soru: Bir ampulü değiştirmek için kaç tane C++ programcısı gerekir? Cevap: Hala fonksyonel düşünüyorsun! Doğru tasarlanmış bir ampul nesnesi, değiştirme metodunu genel ampul nesnesinden miras alır! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
EagleEye Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 8, 2004 -Arena (Uğur Dündar) : Cennete kaçak giren günahkarların tüyler ürperten dosyası! lol abi bunu okuyunca kahkaha attım gece gece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Bonecrusher, Kiyamet günü demiş ki: Cehennem: 7/10 ...Uzaktan bakınca herşey mükemmel gözüküyor. Insanlar sicaktan mayolarini giymis, Styx kenarinda buhar banyosu yapiyorlar, yuzuyorlar. Bir hamam muhabbetidir gidiyor. Zebaniler gayet sevecen, sik bir gorunume sahipler ve duvarlar gayet suslenmis tekduzelikten uzak, herşey mükemmel gözüküyor. Duvarlar üzerinde girinti çıkıntı varmış gibi, mekana yeni bir boyut eklemisler 10/10 Ama gel gör ki, cehenneme yakından bakınca bu büyü bozuluyor. Duvarlar eski ucuz filmlerdeki gibi, duvarlar tek renk duz hic bi derinlik ve zebanilerin derileri pul pul boyle dokuluyor resmen, mayolu sandigim insanlarin derileri yuzulmus iskenceden kivraniyorlar. İğrenç ve rezil. Eh bu dandik cevre yuzunden buraya cehennem diyorlar demek ki. Duvarda girinti çıkıntı gözüken yerler, yanına gidince anliyorsun ki aslinda iskence aletleriymis. Boyle orana burana giriyorlar başka birşey olmuyor. Styx'se gayet kirli ve yuzulemez halde, buhar banyosu yapanlar meger kavrulmaktaymis 0/10 Uzaktan bakınca mükemmel, yakından bakınca rezil. Ama seytan sonuçta derli toplu bir cehennem ile hızlı iskence imkanı saglamis. Hatta zebanilerin duvarda ilerlemesi bol buhardan nemli tavanlarda bile saglanmis, o zaman al sana 7/10, daha ne... [signature][hline]"Es irrt der Mensch so lang er strebt." - Faust I: Prolog im Himmel / J.W. v. Goethe 42 "Do you ever just get down on your knees and thank God that you know me and have access to my dementia?" - George "Gammy" Costanza (a.k.a. Buck Naked) to pull a homer: to succeed despite idiocy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: Popeye, 28 Nisan 2004 20:27 tari... pardon kiyamet gunu demiş ki: acılar içinde ölceksiniz said: unity100, 13 Mayıs 2004 15:43 tari... pardon kiyamet gunu demiş ki: tasavvufcu kimligimle geldim said: BabacumMostors, 10 Ağustos 2004 01:43 tari... pardon kiyamet gunu demiş ki: kapatıyoprum ulan dükkanı! satıyorum köyü! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arkansis Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ahahaha[signature][hline]www.scuniverse.com www.scuniverse.com/forum Ayrton Senna is not dead Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ohanneees bu konu gözden kaçmış iyiymiş bombaymış LOL ! her mesaj ayrı komik yarıldım hehe :lol:[signature][hline]Fıleşşh off follınn encılsss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 ..and, the oscar for best fiction goes to.. DOGGY!!! *!mahşer günüdür, herkes çılgınlar gibi alkışlar, mahşer yeri sarsılır*[signature][hline]Deekin - Level 4 Kobold Bartman vs Raistlin - Level 41 Demi-Goth *Raistlin casts Haxxored Hantergranate of Doom 3* *Deekin plays Kalashnikof* *Raistlin dances to the rythym of the drums and afterwards the lead* *The party gains experience: IDKFA XP* *Deekin gains new character level: Über-Char of TSR Writer* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Deniz Baykal:Biz dedik bu hükümetle olacağı budur. Bülent Ecevit:Kıyma kokmuştur.Nice Senelere. T.Erdoğan:Aydınlık ve refah günler bizleri bekliyor. Hitler:Sonunda hepsini sabun yapacak kadar ateşim var. Şaron:Cenneteki müslüman mahallelerine baskın verin.Hemen Arafat: (yanındaki Zebaniyle)Korkmayın allah bizim yanımızda[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. [Bu mesaj KARAMURAT tarafından 09 Eylül 2004 11:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 said: İldeniz, kıyametin kopmasını beş geçe demiş ki: ya bi isktirin gidin kardeşim uyuyorum burada! a merhaba patron.. niye bu kadar erken geldi.. kıyamet koptu mu! bak sen şu senin işine haberim yok. dur kalkayım birazdan gelirim benim valideye söyle bi çay koysun.. ne cennet onun ayaklarının altında olduğu çin gelemez mi.. peki peki ben koyarım çayı sen şimdi yağda yumurta da istersin..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Kapattık dükkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 *Bence de tam zamanıydı. Daha güzel bir zaman düşünülemezdi. Bir kez daha büyüklüğünüzü gösterdiniz. Siz herşeyin doğrusu bilirsiniz. Mesela cennet ne tarafta? -Yemem.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Profocio Web Hosting Kızımız Duru Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eagle_dnz Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 guzelmıs arena guzel[signature][hline]yalnızlık, hayatta yalnız kalmana yol acan hatalarından sana ders verir ve ilerde bu hataları yapmadan daha kısa süre yalnız kalmanı sağlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2004 paticikten birkaç başlık: donanım bölümü -cehennemden kaçma tutorial'ı konu dışı -cehennemde gidilebilecek mekanlar ve -sizce cennet mi cehennem mi? müzik -ya şöyle bir sevap vardı, sözlerini unuttum uo emu -cennet uo shardı açıldı [signature][hline]en ince yerim bileğim.. [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 09 Eylül 2004 12:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar