_ILuVaTaR_ Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 istediği kadar kaçsın rogue daha iyi işte çatır çutur indirirsin overpowerları Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 hazır 2/2 improved overpower talentini vermişken , bi overpowerin cooldownunu kaldırsalar ya .p[signature][hline]valandil ownz j0o! "outdoor for show , indoor for pro." WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mathan Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iyi de bi rouge zaten stealth yapıyo bana warrior un dibine giriyo ben vuruncaya dek 3-5 kere vuyruyo bişey yapamıyosun çünkü adam 3-5 kere vurmasına rağmen hala steath ta nası oluyo kavrayamadım bug mıdır nedir?!?!?! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 ya zaten akıllı hic bir rogue metal zirh giyen birine daha dogrusu warrior denen birine saldırmaz ki warrior dedigin sey dunyanın en ucuz askeridir eline silah ustune zırh verirsin al sana warrior olur ama bi assasinin yetistirilmesi yıllar surero yuzden zeki bi assasn gece adamlar uyurken oldurur yemegine zehir katar zehirli ok kullanır yaparda yapar yane gercek hayatla karsılastırılsa letaher armor bashinden dmg absorb etmemeli mesela plate mailda aynı[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blackwqlf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bısı soracam nıye her acılan forumlarda hemen rogue warrıor yada baska classların cekısmesıne cevrılıyorkı bunu anlamadım hala? her classın kendıne ozgu + ve - var yanı gıdıpde bır rogue warrıor yada shman dalcak kadar aptal olamaz yada bı warrıor mage yada prıest dalcak kazar sazan olamaz oyunun basından berı tek charım var rogue ve onlada devam edecem bı savascı yada paladın gordugum an dalıyorum kazanmam cok zor bısı ama olmemde ımkansız gıbı bısı rogue oynayan adam teke tekde yatıyorsa o adama ne derım bılmemkı ama bı paladın yada warrıor yatabılır kacma ıhtımalı cok duduk sonuda bırakın bu olayları her kezın charı kendıne[signature][hline]level 60 Rogue Korgall Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BonePART, 19 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: warrior dedigin sey dunyanın en ucuz askeridir eline silah ustune zırh verirsin al sana warrior olur ama bi assasinin yetistirilmesi yıllar surero yuzden zeki bi O senin dedigin osmanli on saf delisi olur. Aç bi warriorda bakalım gorelim oluyomu ole ver silahı zırhı. Ayrıca yıllarca yetisen warriorda olur zeki warriorda olur. Kaptırın frp ye kendinizi warrior barbar olur aptal olur.Yok boyle bisi [Bu mesaj Battalgazi tarafından 19 Temmuz 2005 13:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 katana, eti kesmek üzerine tasarlanmıştır. Zırhlara karşı savaşmak için değil. Bundan dolayı katanayla kafa kol felan kolayca koparabilecekken, full plate'e vurursan zarar görebilir ama full plate'i kesemez. o dönemde demir çok zor bulunan birşeydi. bundan dolayı yapılan kılıçlar hep kaliteli olmak zorundaydı. plate armor da bu yüzden giyemezlerdi. oysa batı medeniyetinde demir çok bol bulunurdu. nispeten kötü kılıç kullansalar da, askerlere zırh giydirebilirlerdi. zırhlı askerlerle savaştıkları için de, katana gibi silahları değil, mace gibi silahları tercih ederlerdi. katana dediğin bir kılıca verilen sıfat değil isimdir. batılılar nasıl "short sword, long sword, two handed sword" demişse, japonlar da "wakizashi, katana, nodachi" demiş işte. "7 adamı bağlayıp tek seferde kesebilecek kapasitede olmamışsa o kılıç, çöpe atılır" gibi birşey duymadım. zaten böyle birşey olması da komik olurdu. nodachi felan mı bu 7 adamı yanyana tek seferde kessin? nodachinin bile kesebileceğini zannetmem. wakizashi, katana, nodachi, tanto, yari, naginata... bir sürü silah yapıyor adamlar, bunları her seferinde 7 kişiyi öldürerek mi test ediyorlar? o zaman japonya'da adam kalmazdı. ayrıca warrior dediğin en ucuz asker olabilir. knightı var, samurai'ı var, bedevi'si var... var da var. üstüne her kılıç alıp zırh giyen kişi üçüncü sınıf asker niteliği taşımıyor. warrior'un da eğitimi önemlidir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 lol öyle bir geyiğe çevirmişsiniz ki işi, bonkıraşır gene havasına girmiş hehe /violin :lol:[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 saçma şeyler söylediysem, doğrusunu söyle sam maksat bilelim öğrenelim[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Yatağan koysunlar. Zırhı nasıl paramparça ediyor görürdü o zaman warriorlar.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." [Bu mesaj Werewolf tarafından 19 Temmuz 2005 14:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Norak, 19 Temmuz 2005 12:47 tarihinde demiş ki: overpower ın olayı, kazara miss geçmediği sürece block edilmesi imkansız bir saldırı olması. ayrıca evet arcanite reaperla iyi critical vuruyor :) aldığım gün 2456 vurdum ben :P 2456 yı Owerpower ile vurdum deme aman diyim.[signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Agız zırh giymiş bir warrior un ona göre STR si var. 2 saniye düşünelim cevap hazır. Warrior digerlerine oranla daha güçlü kuvvetli kaslı bir oglandır[signature][hline]metaphor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blazefury Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Rogue gelir warriorla duel yapmaya kalkışır,warrior bakarki pek bi ıska geçiyor bu vuruşlar,rogue'a iki overpower yapar,rogue ölür ağlar gider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoRaTh Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 bazılarıda execute un tadını göstermek için biras bekler critli bi execute yiyen bi rogue da rage sahibi bi warr. a yaklaşmaması gerektiini bölece örenir =)[signature][hline]Sorath --> lvl60 Human Rogue Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zlorwf Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: ironhammer, 19 Temmuz 2005 12:01 tarihinde demiş ki: Zaten bu dediğin varki : Warriorun str si fazla çok hasar veriyo agilitysi rogue göre az vurma şansıda az oluyo.Rogue ınde agilitysi fazla vurma şansı ve doge şansı yüksek. Hangi oyun bu WoW'mu? Bunu okumanı tavsiye ederim. Basics[signature][hline] Let me in, i'll bury the pain. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Bonecrusher, Bazı bilgiler vermişsin bunları yanlış,doğru diye ayırmayacağım. Ama dikkat etki,bazı insanların dediklerini daha önceden duymamışsan bunlar yanlış seyler demek değildir. Nese sen adam kalmaz diyorsun,,bende herhalde sana her kılıcı öle yaparlar demiyorum. Ayrı etten şu mantığı düşün o kılıçla zaten full plate birine arkadan saldırıp,zırhına vuracak kadar aptal bir savaçı yada Samuray olmaz. Eğer o dönemki zırhların nerelerinde açıklık var bilmiyorsan,Topkapı Sarayı Seni bekliyor. Eski zamanlarda Avrupada'da ne çeşitli ölümler oluyordu,orada 7 ölüm mahkumu için yapılan bu şey bana mantıksız gelmiyor. Özetle demişsin ki bıçak ile demir kesilmez,bende sana diyorum ki iğne ile adam öldürülür ![signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: BonePART, 19 Temmuz 2005 13:28 tarihinde demiş ki: ya zaten akıllı hic bir rogue metal zirh giyen birine daha dogrusu warrior denen birine saldırmaz ki warrior dedigin sey dunyanın en ucuz askeridir eline silah ustune zırh verirsin al sana warrior olur ama bi assasinin yetistirilmesi yıllar surero yuzden zeki bi assasn gece adamlar uyurken oldurur yemegine zehir katar zehirli ok kullanır yaparda yapar yane gercek hayatla karsılastırılsa letaher armor bashinden dmg absorb etmemeli mesela plate mailda aynı la de get! Spartanlar kapsın seni.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Fefe, 19 Temmuz 2005 19:04 tarihinde demiş ki: Özetle demişsin ki bıçak ile demir kesilmez,bende sana diyorum ki iğne ile adam öldürülür ! Bende diyorumki, savaş sırasında 2 metre boyunda elinde 1,5 metrelik kocaman bi kılıç ustund tepeden tırnağa zırh olan sinirli bi adamı iğneyle öldüremezsin.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 said: Hancer, 19 Temmuz 2005 11:43 tarihinde demiş ki: said: ermynorac, 19 Temmuz 2005 11:26 tarihinde demiş ki: yazık yani warrior zaten zayıf classlardan biri. biri de rogue olarak oyundaki en iyi pvp yapan-yapabilen classlardan biri diyim. warrior ile kafa kafaya çarpışmaya çalışırsanız zaten bir şey yapamazsınız... yenenler gördüm end game rogue ile end game warrior u. tabiki warrior un yaptığı tek tuşa basmakken rogue biraz yırtınıyor ama sonuçta rogue un anti class ı diyelim warrior a. her class ın böle bir antisi var. en azından doğru şekilde oynayınca mücadele ediliyor. ha bi de karşıdaki warrior iyi equipmentlıyken siz daha yeni 60 lardansanız aranızdaki level +5 koyun equipment çok fark ettiriyor warrior u Tek tusa baskmak ? Ağlarım burda nerdeyse 102 tuslu klavyeyi full kullanmaya calisan bi class tan behsederken tek tusa baskak ? bahsi gece overpower ise eger avantajı buyuk ama sadece onla is bitmiyor inan. sadece onun kullan warrior isterse 5X end game olsun cok rahat kesersin :D lol kesinlikle warrior tek tus karakteri degil hele o stance olaylari cildirdiyo beni bi stance da baska sey aktif oluyo baska bi stance de baska bisi yapamiyosun falan [evet test serverda actim bi cacik beceremedim =p][signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Penthesilea ftw... [Bu mesaj Disappear tarafından 19 Temmuz 2005 19:28 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 cüce abi o bahsettiğin şeylere sahip bi warrior ne kadar hızlı hareket edebilirki? sizin dedikleriniz doğru olsaydı hafif zırhlı osmanlı askerleri viyanaya hayatta dayanamazdı. hatta kurur giderdi lol. üzerinde hiç bir ağırlık olmayan bi adamın çevikliğine nasıl olurda yetişebilir o warrior? + lan o kılıç sizin çocukken oynadığınız plastik kılıçmı? hiç bi kılıcı elinize aldınızmı? he aldınız kaldırabildinizmi? (ki eğitimli bi savaşçıda kaldırabilir ama oda savura savura bi süre sonra yorulur... sonrası malüm) son olarak bir iğne zehirliyse çok rahat öldürürsün istediğin adamı. orda bi arkadaş yatağandan bahsetmiş. hak vermemek elde deil. osmanlı askerleri genelde zırhsız ve yatağan ile donanmışlardı...[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 E öyle zatne, zor vurmasi, roguelarin yüksek agi = yüksek dodge. Ama bence tam tersi de etkili olmali, warriorlar blocklayamamali 2h ile falan filan vs[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Benimle aynı düşünceleri paylaşan arkadaşları görüyorum. Hayal Dünya'sında yaşarken kurallar gerçekçi olmayabilir.Ama bende şunu sölemek istiyorum. Rogueler her dodge yaptığında bu nasıl olurda o kadar ağır ve hantal olan Warriorun işine gelir ?...[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 warrior a ezik diyenleri kutluyorum ben dungeona onlarsiz girdiniz mi hic bi girin bakalim[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cenx Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 dur be olm orasını karıştırma realden bahsedioruz :P[signature][hline]Cenx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2005 iide ona bakarsan rogue sistemi nası çalışıyo 1 ss den sonra yapılan evis ile 5 ss den snora yapılan evisin arasında mantık olarak ne gibi bir fark olabilir ki? mantık aramayın oyunlarda, sadece eğlenin :)[signature][hline]faşist paticik grubu: area masters ftw! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar