Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 yaw bide ev erkeği olmadıgımız kaldı. annemler yarın kuş adasına gidiyor ben evdeim.Yapmam gereken bir ton temizlik var pöeh.Bulaşıklar/Çamaşırlar vs. Birde bugün tırnak keseyimdedim tırnak makası bulamadım normal makas ile kesmeyi denedim.tabikide olmadı Şimdi ben yalnız kalcam evde yemek yapan yok. Tarifleri bekliyorum ... NOT : Bugün güveyi pencereden dışarı kaçırtmak için 6cdlik oyun attım üzerine fakat sorun oluştu.Hayvan öldü[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 ahah işin zor kolay gelsin :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 kız ark yokmu? yoksada heme edinmeye bak, hani şu 2 sokak ötedeki bandanalı kız..bence ideal ;)[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeytin Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Evde yanlızken bulunmam gereken yerde 2 den fazla bacağı olan bişeyin olması korkulu rüyam benimde :) sandalye demeyin lütfen demeyin :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Hocam evde yanlızsan sana bişey öneriyorum kahvaltıların için en azından.. Makro'da var bildiğim kadaryla Ayrıca büyük ihtimal Migros'tada var .. Hazır Krep'ler böyle markası tam aklıma gelmiyor tatlı ve tuzlu şekilde unu hazır içinde evde ona üstünde yazdığı miktarda süt koyarak yağda kızartıyorsun istersen tane tane istersen tek şekilde.. İçine istersen reçel,bal koy istersan salam sucuk beyaz peynir yani damak tadina esen herşeyi koyabilirsin.. Bu Kahvaltıların için idealdir bence.Akşamda güzel bi menemen yaparsın veya hazır Cordon Blue'lar var Schinitzel'Ler var alır yağa atarsın..Hazır şeyleri seç .. Oturupta taze fasulye yapma mesela :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mix Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 @shadow: kanepeeeeeeeee hühüh vurma[signature][hline]"Think of me long enough to make a memory..." Nightwish TarjaT. [Bu mesaj Mix tarafından 20 Temmuz 2005 23:45 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Slat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Tost, tost tabiki tost.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ekmek arası peynir need more buffs![signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Lancelion-Human Paladin-Level 3* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Off temizlik iyidir... Temizlerim parlatirim...[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 E yawaş yawaş alışsan ii olur :D[signature][hline]| Mail | | Msn | | Ultima Online | | icQ | Bir Ba$kadır a$k palandöken'de Ölüm Ölüm Dediğin Nedir ki Gülüm ; War'a Geç Resliyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dwn, 20 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki: yaw bide ev erkeği olmadıgımız kaldı. annemler yarın kuş adasına gidiyor ben evdeim.Yapmam gereken bir ton temizlik var pöeh.Bulaşıklar/Çamaşırlar vs. Birde bugün tırnak keseyimdedim tırnak makası bulamadım normal makas ile kesmeyi denedim.tabikide olmadı Şimdi ben yalnız kalcam evde yemek yapan yok. Tarifleri bekliyorum ... NOT : Bugün güveyi pencereden dışarı kaçırtmak için 6cdlik oyun attım üzerine fakat sorun oluştu.Hayvan öldü merak etme aynı durumdayız.. ama bi fark war bizimkiler bana temizlik görevi vermediler.. o yuzden şaslıyım.. yemek konusuna gelice ; sabahları bi çay biraz peynir biraz zeytin 1 tane de yumurta yap babalar gibi... öglen ise ne bilim pilav yap biliyosan makarna yap..olmadı git dardenel ton al.. akşamda öglenden kalanları yersin tabi kalırsa.. ben öle yapıyorum hayatımdan memnunum.. ztn bi iki güne kdr kız arkadasım da gelir evde bana bakar..:D:D:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 başa gelen çekilir .. kolay gelsin...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dorsia, 20 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: Off temizlik iyidir... Temizlerim parlatirim... atla otobuse gel bari tatil yapmis olursun 3035 sk . no5 16 eylul mah. CESME-MERKEZ/IZMIR Bari i$e yarada temizlige el at.. valla gelecek olanlara kapi aciktir (temizlik becerisi olanlari isterim)[signature][hline]|¯--> Dwn Tristallne <--¯| Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ AOTG ] Death is just depth of chaos DwN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ferrero Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: Dwn, 20 Temmuz 2005 23:40 tarihinde demiş ki:Bugün güveyi pencereden dışarı kaçırtmak için 6cdlik oyun attım üzerine fakat sorun oluştu.Hayvan öldü hmm bu tür bir bug bendede oluştu bir gün. Gm çağırdım ama gelmedi, nerdeyse serverı bırakıyordum. İntahar edecektim, vazgeçtim. Sonra fixledik dediler ama fixlememişler bak sendede oluşmuş o hata[signature][hline]These open doors... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Ben de 3 haftadır yalnız sayılırım. Makarna, pizza (kendim yapıyorum ama hazırı daha rahat oluyor), fırında bilimum balık, hazır et ürünleri, hazır patates püresi, tencerede sosis vs. Yiyecek sorun değil ya, asıl sorun olan "ev yemekleri" dediğimiz türk usülü yemekler. Dolmaydı, şehriyeli pilavdı (kıvamında tabii, yoksa çok da zor değil pilav yapmak) falan.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 6 cdlik oyunu nası atarsın? ayıp be..[signature][hline]Madcat....--->Metket...* sevmesen de beni.. özledim sesini.. git desem de yine gitmesen.. yıllardır çektiğim bu hasret mi çile mi? haram mısın bana bir bilsem.. bebeğim benim.. hayalet sevgilim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 delikanlı adam ev işi yapmaz...yaptırır...[signature][hline]''Devlet-i Osmaniali'de terfii temayuz ilim irfan ile olmaz; ya olacak kuvvetli iltimas, ya olacak madeni haz, ya da olacak ten ile temas...'' {Osmanlı Özdeyişi} Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Amerika'dan ucak biletimi odersen gidis donus atlar gelirim en yakin zamanda[signature][hline]Lady Double Dealer Get outta my way!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Khazab Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 BİM yok mu sizin oralarda? Hemen git et reyonuna orda herşey ucuz.Seç istediğini ben olsam 4.75'e tam tavuk alırdım bi gün gider. :D kahvaltıda da ye çekinme ben yiyiom yani[signature][hline]Ardhath Quendra Messor, 19 Temmuz 2005 23:57 tarihinde demiş ki: yakında ibathanesi olmayan eve de tapu vermezler.. allahım sen bizi kurtar duy sesimizi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 said: reyou, 20 Temmuz 2005 23:43 tarihinde demiş ki: kız ark yokmu? yoksada heme edinmeye bak, hani şu 2 sokak ötedeki bandanalı kız..bence ideal ;) iyi fikir.[signature][hline]let's rock ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arina Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 makarna yap,patates kızartması yap,sonra git salam al tavada salam kızart:) tutorialler bolumüne bak ordakı yemek tarıflerını uygula,ev işlerinide yapcan artık kaçışın yok[signature][hline]asla aptallarla tartışma.seni önce kendi seviyelerine çeker,sonra da tecrübeleriyle yenerler... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 3 gundur yalnızlım ve delircem.tatilden yeni geldim kıyafetler kirli.bulaşıklar birikti.dolapta bişi yok sefil bi durumdayım[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 20, 2005 walla Allah alayınıza kolaylık versin ne diim[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 ben de belki yanlız kalabilirim yaz okulu yüzünden, dışarda yemeyi düşünüyorum, kahvaltı öğlen hariç tavsiye: dardanel tonun konserverlerinden stok yap karın doyurur :)[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 21, 2005 BU POST ÖNEMLİDİR DİKKATE ALINMAZSA GEBERİR GİDEBİLİR Bu sucuklu yumurta nasıl yapılıyor. Yağ koyucakmıyız ? koyucaksak ne zaman ve bir tabak sucuklu yumurta için kaç yumurta ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar