Ceday Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 paticigin dönüstügü hal?? hmzz.. eskiden de pencereden işeyen vardı da biz mi bilmioduk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: Muhallebi, 17 Temmuz 2005 20:03 tarihinde demiş ki: quote almışım bak orda hangi cümle var. Forumsa bu belli bir amaca adanmış bir forum değil. Oyun forumu neyim değil yani bir konusu yok. Günlük olaylar anlatılabilir. Ayrıca daha beterlerine hiç laf gelmediğini çok gördüm. Threadi açan pati önemli tabi . Son cümlene de katılmamak elde değil.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Burasi internet ortaminda bir forum olunca herseyi anlatmayi serbest sanan tipler var. Yani altina yaptigini anlatan dangalak icin ne var bunda diyen adam camdan iseyen sasirmis icinde dogal olarak aynisini soyler alkis tutar... Isin komik olani bu tiplerin ayda 1 kere paticik nereye gidiyor duzeltelim uye alimi kapansin ve turevleri gibi msg atiyorlar. Sonra cesitli orgutler cikiyor ortaya. Oraya buraya sicanlarin camdan iseyenlerin hakkini korumak icin. [Bu mesaj dominic tarafından 17 Temmuz 2005 20:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Evet bende senin bu tavrından bahsediordum o cümle ile.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 paticik transformers ciksin . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muhallebi, o konu silindiyse gereksiz olduğunu yetkililer de kabul etmiş demektir. oraya mesaj atan bir sürü kişi de. yani altına yaptığını anlatmak, günlük bir olayı anlatmaktan daha farklı anlayamıyor musun. hatta konuyu açan kişi de başka bir konu açarak özür dileyip, konuyu kendisinin değil başkasının açtığını söylemişti. yani bütün paticik bunu gereksiz bulurken sen son derece yararlı buldun sanırım, tebrikler.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Bir topiğin kitlenmemesi için onun yararlımı olması lazım. Hayır bir de gelen tepkiler aşırı. Yani iş insan insanı s. mi hiçe gelecek yakında. Adama öyle laflar gelior ki gören birşey oldu sanacak. Sakin dille, sevecen bir tavırla derdimizi anlatamıyormuyuz.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: homoid, 17 Temmuz 2005 20:05 tarihinde demiş ki: Burasi internet ortaminda bir forum olunca herseyi anlatmayi serbest sanan tipler var. evet olay bu zaten. düşün yüzlerce binlerce kişinin olduğu bir ortama girdin. nerdeyse kimseyi tanımıyorsun, ama hepsi de sempatik cici kişiler. gidip "hey millet, dün var ya .. hehe, naptım ben biliyo musunuz? açtım camı..., aeurhaueha, bi başladım işemeye... süperdi ya" diyebilir misiniz? bence diyemezsiniz. ama paticik.. ha burası net ortamı, istediğimi derim, nasılsa tanımıyor kimse beni. sonra da millet ters ters bakıp yapılanın hoş olmadığını söylüyor utanmadan. bi de sözümü kesiyorlar! oha ama, ben daha o camdan başka şeyler de yapcaktım ya, özgürlüüüüüüüüük![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: dominic, 17 Temmuz 2005 20:07 tarihinde demiş ki: paticik transformers ciksin . Paticik toyzaraz da...[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 öeh bide damlayı tasıran son damla diyorsun asagaya isedigini anlatmisin bende nasil sictigimi anlatiyim o zaman nedir bu ya ?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sorj Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Öyle deme Custodem... herkezin içinde bi Jakazlık var.[signature][hline]Köylüler Rullaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Herkesde bir agresiflik herkesde bir iğneleyicilik... Pati antropozda vol 1 Karakedi den ricam Şu twlerin tiraii lerin yanına bir Psikolojik destek verebilecek elemanlardan oluşan bir tim kurarsa mükemmel olur...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=103238 Buyrun içeriği okuyun. Başlık fault en başta. Paticiğin düştüğü hal geyiğine devam edin sonra.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 jakazlik insanın kendine yakısmayan seyi illada giymeye calismasidir bence :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: CusTodeM, 17 Temmuz 2005 20:14 tarihinde demiş ki: jakazlik insanın kendine yakısmayan seyi illada giymeye calismasidir bence :P Pek doğru[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 yazdiginiz yazida texte degil, contexte bakin. submite basmadan once 3 degil kendi degil baskasinin gozuyle 5 kere okuyun. sonra bizim bir yanlisimiz varsa kizarsiniz. bunu sadece kendi adima soylemiyorum tum moderatorler adina soyluyorum, benim paticikten en ufak bir kazancim olmadigi ortada, gerizekali insanlari asagilamaktan hoslanan bir insan da degilim, oyle bir insan olsam bile burada ki insanlar o kadar asaglik durumlara dusuruyorlar ki kendilerini onu bile yapmama gerek kalmaz kendi kendime tatmin olurum ekran basinda. 'paticik'te karizma yapmak' nedir, yapsam ne olur, yapmasam ne olur, masadan kalkip cay almaya gittigimde ben yine ben olucam. boyum uzamiycak. gelip `adam pezevenk, orospu, yarrak, bok yazdi kimse kizmadi, silmedi ben pipi yazdim beni banladiniz, uhu arkadaslarinizi koruyorsunuz dimi orspucocuklari?` demeyin kimseye. kimsenin sizin aglamanizi dinlemeye ihtiyaci yok. madem bu forumu begenmiyorsan gidersin baska forumlarda sansini denersin. ama ben pazar gunu oturup forum okurken kimsenin cisini bokunu gormek zorunda degilim, gorursem kitlerim, dalgami gecerim, silerim ki cogu bahsi gecen thread konu disinda degil zaten. ha boyle seyleri ornek aliyorsaniz `ahmet yapti bende yapcam` kafasiyla ilerliyorsaniz zaten forumda olsaniz ne olur olmasaniz ne olur. zaten anonimiteyi buldugumuz anda `bunu yazan tosun okuyana kosun ehue` modeli bir milletimiz var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 şu örnek verdiğin topicle camdan aşağı işemeyi gerçekten karşılaştırıyo musun muhallebi?umarım bana öyle geliyodur..[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
namesiz Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 O zaman yanlış sizde bir tanesine izin veriliyorsa hepsine izin verilmek zorunda yada hiç birine.[signature][hline]madjai, 10 Şubat 2005 19:44 tarihinde demiş ki: bence bu tip olaylar bazı şeylerin provasıdır hazırlığıdır. bugün sarımsak gazı bırakan yarın şarbon bırakır ertesi gün radyoaktif maddede koyar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: sir, 17 Temmuz 2005 20:20 tarihinde demiş ki: şu örnek verdiğin topicle camdan aşağı işemeyi gerçekten karşılaştırıyo musun muhallebi?umarım bana öyle geliyodur.. İçeriği okumak. İçerikte neler yazdığını görmek. Ve bunun gibi.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 anlama konusunda ciddi problemlerin var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benne polemiğe girme dom![signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Buna kim karar veriyor.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PrudenT Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 benlen polemine grmeyin[signature][hline]Atalarımız zamanında demiş ki: Afrika'da bir sabah ceylan uyanmış. En hızlı aslandan daha hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa ölecekmiş. Afrika'da bir sabah aslan uyanmış. En yavaş ceylandan hızlı koşması gerektiğini biliyormuş. Yoksa aç kalacakmış. Önemli olan aslan veya ceylan olmanız değildir. Herkes her sabah iyi bir gün için koşmaya başlamalıdır. Sabah olur olmaz koşmaya başlasanız iyi olur... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muhallebi icindeki dansoz ruhunu git baska yerde tatmin et lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 o topiği gayet iyi hatırlıyorum, ben orda camdan aşağı işemenin sevincini paylaşan birini görmedim. herkes lise anılarını anlatmış işte, nedir yani?[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar