NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Peyniraltı suyu tozu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 çeçil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Xelee said: Danish blue kokusu geldi valla, viyyy. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bunu arkadaşın babası kendi evinde yaptığını iddia ediyor halbuki sadece küflü peynir yiyor.Adam kaşık kaşık yerken benim kusasım gelyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ezine =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Sert beyaz inek peyniri. Eski kaşar ama ayak gibi kokacak, o kadar eski kaşar. Bir gravyer peyniri. Bu 3 peynir dolabımda tıka basa dolu olsun...Yanında da çay stoğum ve 3 öğün simidim olsun, aylarca sıkılmadan yerim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 canım çekti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 lan şarabın yanında bok gidiyo deseler onu da yiceniz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 o değil ama şaraba gazoz katanları kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 http://www.gazete5.com/images/news/41775.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Öyle deme dynun ya, bazı şarapları boş bulunup almış olunca bir içiyorsun ki harbiden tadı bir şeye benzemiyor. İşte o durumlarda beyaz şarapsa gazoz, kırmızı şarapsa kola ile harbiden içilebilir ve aynı zamanda da alkollü bir içecek elde edilebiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Kötü şaraba bi dilim yeşil elma atın abi gazoz ne ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 ne bileyim yahu kötü şarap içeceğime bira alırım. param varsa şarabı geçip tekila alıyorum zaten. zevk meselesi gerçi de bi de övmüyolar mı "şargoz" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mertadam Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2011 Bak bu önerdiğin güzel bir şeye benziyor pasta. Hatta birkaç saat bekleyince şarap biraz daha alkolleşir.Elmada zengindir çünkü alkol açısından. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 sütaş süzme peynirde iyi labneyle bakkal peyniri arası bi tadı var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stimpak Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 izmir tulum net, tartışmasız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
razzRaziel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 çerkes peyniri. ama marketlerde satılan kaşar çakması olanlar değil. kızarmış çerkes peyniri de bu gezegenin en iyi yiyeceğidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 kahvaltılık için tahsildaroğlu ezine iyidir.yağlı,biraz da yumuşak,lokum kıvamındaki ezine daha da iyidir.şarabın yanına yada tadımlık keyifler için de danish blue'yu tek geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 ricotta, pecorino, parmesan, mozzarella, izmir tulum. ha sorsan 6 aydır pınar tostluk kaşardan başka bişey yiyomuyum hayır ne yazık ki. ha hellimi unutmuşum bak hellim yiyorum arada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Todesengel Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 18, 2011 tam yağlı ezine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 moncici said: ha hellimi unutmuşum bak hellim yiyorum arada. Hellimi en az 6mm kalınlığında dilimlere bölüp travada hafif kızartıcaksınız, tadı peynir ve kaşar karışımı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Narstil Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Tartışmasız Ezine 1 numara , Tulum , hellim , dil peyniri.... Ayrıca Makarna ve lazanyaya kars gravyeri çok güzel gidiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Qualance said: moncici said: ha hellimi unutmuşum bak hellim yiyorum arada. Hellimi en az 6mm kalınlığında dilimlere bölüp travada hafif kızartıcaksınız, tadı peynir ve kaşar karışımı. tabi ki, zaten hellimi kızartmadan yiyene kız vermiyolar bizim orda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 19, 2011 sanırım bütün peynir türlerini seviyorum ya. erasmusdayken fransız bir arkadaş rokfor mudur nedir öyle bir şey yedirmişti, ama has fransız olanından, bir tek onu pek sevememiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar