Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Druid'in Cloth'a roll atması doğrumudur?

Sensible

Öne çıkan mesajlar

Cloth itemlara rollladığım için hep magelerle kavga ediyoruz. Çok güzel cloth itemlar oluyor,statları falan harika oluyor bende n diyorum. Sonuçta armor kit falan birşeyler yapılıyor. Baya b anlaşmazlık çıkıyor. Sizce kim haklı?[signature][hline]"I studied silence to learn the music. I joined the sinful to regain innocence"

Kerforn/Night Elf Druid
Burning Legion

Sosyal ağlarda paylaş

Şayet kimse onu istemiyorsa (alttan "need it" filan yazar, bu önceden kararlaştırılır) rollaman son derece normal zira para ile eşdeğer bir şey. Adamda daha iyisi olabilir, o sebepten cloth çıkan şeylere sadece mageler vs. rollayacak diye bir kaide olmaz. Ancak bir kişinin bile işine yarıyorsa bence rollamak terbiyesizliktir, o kişi uyarılmalı devam ederse de gruptan atılmalıdır.[signature][hline]Özgürlüğün değerini ancak onu kaybedince anlarsınız. En zavallı insan ise esaret altındayken kendisini özgür zannedendir.

bi fransız gastesi de şey demiş:
"ırak üç parçaya ayrılıcak.
1-normal
2-süper
3-kurşunsuz"
Sosyal ağlarda paylaş

valla druidlerin zaten leather olarak clothlar kadar iyi itemlari varken leather olarak gidipde clothlara rollamalari M/P/Lock tayfasini cileden cikartir zaten gidip critik veren ringlere stafllara falanda roll atiyorlar cildirtiyorlar neyse eger cok kullanmak istersen cloth partide cloth userlarin need demediklerini rolluya bilirsin mesela shadow priestlerin dreamist seti icin yaptiklari sey
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Ractamainus, 19 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
said:
zlorwf, 19 Temmuz 2005 07:29 tarihinde demiş ki:
Mageler haklı. Warriorların senin leatherına rollamasından farksız.

evet. böyle düşününce sorun kalmaz herhalde ;)

bencede Magenin veya priestin dir öncelik.. Şahsen benim N dedim item e gelirdebi druid roll atarsa.. direk by part.. uğraşamam ben hem cloth hem leather giyerim.. sanane len mantıgı ile düşünen kişilerle.. o yüzden Brd ve üstü instancelere guild ile gidiyorum..ee bole dertlerim olmuyor..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki:
bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu.
Sosyal ağlarda paylaş

Kimse istemiyorsa sorup alman en mantıklısı derim. Zaten 1 hafta arkadaşımın alliance hunterıyla oynadım yok palalar devoutlara saldırıyor falan aman diyim.[signature][hline][a.k.a: Sage, Bloodyblade, Gilquaril,Firebat,[Fire]Sage, [SCKF]Firebat, [SoFD]Firebat, Fire-M@n]
Bonus 05 February 2004 20:02 tarihinde demiş ki:

Siz bir de çırpıya para mı veriyorsunuz?
*casts spell:Summon iyi çırpı*
Magrin lvl60 Tauren Shaman(Skullcrusher)
Sosyal ağlarda paylaş

warriorum :D
ARmor profession a bakınca
plate/mail/leather/cloth :D alayini giyerim
Iyi stat war mantıgında gidersek bende cloth rolllerim :D
Osmanım ben elalemin kılıcını da rollerim :p[signature][hline]Daoc : }{an©e® -> L50 Mercenary Albion/Kay
Lineage II : }{an©e® -> LvL 21 Warior/Kain (Dead One)
WoW : }{an©e® -> LvL 35+ Human Warior / Burning Legion
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Hancer, 19 Temmuz 2005 10:54 tarihinde demiş ki:
warriorum :D
ARmor profession a bakınca
plate/mail/leather/cloth :D alayini giyerim
Iyi stat war mantıgında gidersek bende cloth rolllerim :D
Osmanım ben elalemin kılıcını da rollerim :p

Hahahaha cok güzel soledin ya.. harikasın..[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:

+1
mage de gelse benim leatherimi rollasa küfür eder çıkarım partyden o derecede :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

kiritik anda heallamassın olur biter =)[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 19 Temmuz 2005 11:00 tarihinde demiş ki:
kiritik anda heallamassın olur biter =)

Hiç bişişeye dokunmazsın.. bütün agroyu druid üstüne aldıgında sadece ice block u kullan ve izle :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda

Guild - Buried İnnocence

Sosyal ağlarda paylaş

said:
ozii_x, 19 Temmuz 2005 10:48 tarihinde demiş ki:
said:
Ractamainus, 19 Temmuz 2005 09:24 tarihinde demiş ki:
said:

evet. böyle düşününce sorun kalmaz herhalde ;)

bencede Magenin veya priestin dir öncelik.. Şahsen benim N dedim item e gelirdebi druid roll atarsa.. direk by part.. uğraşamam ben hem cloth hem leather giyerim.. sanane len mantıgı ile düşünen kişilerle.. o yüzden Brd ve üstü instancelere guild ile gidiyorum..ee bole dertlerim olmuyor..
burda warlockuda unutmayalım :)Neyse bende başımsan geçen bir olayı anlatmak istiyorum yine bir partyle istance yapıyoruz sonuna geldik bossu kestik falan mavi bir shield itemi düştü gece 4-5 gibiydi sanırım bende dalgınlıktan rolledim ve kazandım :) partydeki warriorun etmediği küfür kalmadı , benimde dilemediğim özür , soulbound olmsa vericem adama itemi, neyse elimde bi enchanted formülü vardı yine aynı istancede çıkmuştı adam özür niyetine onu verebilirsin dedi bende kem küm ettikten sonra yolladım, sonra adamla arkadaş olduk tekrar istance yaptık falan ..vs :D[signature][hline]Sadece yaşamak için öldür

[Bu mesaj Engin2 tarafından 19 Temmuz 2005 12:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Açıkcası leather veya mail itemdan hangisi üzerimdekinden daha iyi stat bonus vs veriyorsa ve tabi başkası N demedi ise rollarım. Ben rolladıktan sonra da bıdı bıdı edenede N deseydin derim çünkü ben diyorum N gerektiğinde.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak
Kızımız Duru
Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Sosyal ağlarda paylaş

bu olay bana olmuştu, baya bi küfretmiştim. anlatayım.

ZF'da witch doctor kestik, paso istediğim eldiven çıktı, cloth. warlock aldı. sonra dedim baştan girelim, nasılsa yakın vs. baştan girdik. gene kestik. gene çıktı. druid'e ne kadar yalvarsam yakarsam da rolla tmasını engelleyemedim. 13'e 85 gibi bir roll ile kazandı. sonra dedim bi kez daha girelim noolur filan. girdik. kestik. çıkmadı. kızdım ben de.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- bi parça ekmek tutuşturun eline gitsin hayret bişiy..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Qui, 19 Temmuz 2005 12:51 tarihinde demiş ki:
Giyeceğim şeye zar atarım arkadaş, bundan doğal ne olabilir?

priestle takilirken leeroy gelirde devout mantleini alir umarim elinden :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides!

Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki:
ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...