Private Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Ne zaman belli olacak ya her gün yarın diyor gazeteler?[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 bugün tercümanda pires için yarın imzaya geliyor diye yazmışlar=))[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 uuffff beklemeyelim yine petre bratu falan gelirrr...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tercüman pazartesi den beri gs ye getiriyo piresi[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 VaLLa TRT Çarşamba günü İstanbuLda oLacak demişti[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: pipo_14, 13 Temmuz 2005 10:01 tarihinde demiş ki: uuffff beklemeyelim yine petre bratu falan gelirrr... [signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Adriano, "Gönlüm Kartaldan yana dedi" Owen, "Alex le beraber coşarız.."[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ronaldinho Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 dün şok tada saviola galatasarayda diyordu :D[signature][hline]Ronaldinho Gaucho De Assis Moreira FC Barcelona Şampiyon Fenerbahçe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
diablotg Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Zidane "Ankaraspor da çok büyük başarılara imza atacağız" Becham "Diyarbakır da herkesi kendime hayran bırakacağım" Brad Pitt "Gs de büyük işler yapacağım" Angelina Jolie "Fb de Alex var ikimiz bombayız" Ronaldinho "Pendikspor da başarılı olacağım" demiş bugünkü Sokomaç gazetesinde yaazıodu[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki: ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 vatan gazetesinin yalancısıyım. arsenal pires için sadece juve'den teklif aldık demiş.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key* http://opethized.blogspot.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yaLancı gazeteLeri bırakın bi kenara , Bakın BBC ne diyor...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ortada bir anlaşma var kimse yalanlayamaz ama Pires de belirtmiş düşündüğü ülkeleri. Bilemiyorum çok istiyorum gelmesini ama yine de uzak geliyo bana. İnsallah gelir.[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Juve işin içine girene kadar belli olmaz belki olur diyodum da... Şimdi çok zor bence de...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 walla bana gelicekmiş gibi geliyo... iyi bi klüpte kalmak istese arsenalde devam eder yani[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya inanmayin nolur bunlara, figoda son anda vazgecmisti, vieride milan girmeseydi kesin geliodu, yani bosverin bunlari.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 galatasaray pires i alsın ben de yok mu beni öpen bu forumda diye topik açarım... (oha ya alırsa) :)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Alsın hele bi seni bi Azmo'yu öpücem :D[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azmodai Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beni niye opuosun kardesim, ben ne burda dalga geciyorum nede alay ediyorum. fikrimi belirtiyorum yoksa dunya yildizidir turkiyeye gelsin buyursun, ama medyamiz su gune kadar 67 isim saydi 1'i tuttu heh.[signature][hline]Azmod3lli L33trano, Leetranos.com acildi... test surusundeyiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bonjo Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 harbi ha ne isimler geldi geçti... Fenerbahçe tüm isimleri resmi sitesinde sırasıyla yalanladı... gs ise tüm haberleri zevkle izledi , çünkü asla alamayacagı futbolcularla adının geçmesi bile onları mutlu ediyor... telegolde süleyman rodop figonun ismini açıkladı gs ile görüşüyorlar dedi...serhat ulueren(kendisi gslidir) aynen şu şekilde; -figo ? -bizim bildiğimiz figo? -gs? -portekizli figo? stüdyoda sessizlik sonra kahkahalar :D vieri , figo , deco ve niceleri bu tip oyuncular türkiyeye gelecek olsa gs a bırakmazlar , gerçekçi olmak gerekirse , Fenerbahçe ve bjk de çok daha fazla para var ki bunlar türkiyede oynayacak futbolcular değil... pires e gelince gerçekten çok iyi futbolcu ve bjk , Fenerbahçede almaz bu futbolcuyu çünkü orta sahada ihtiyaçları yok...ve gelmiş 35 ine son durağını arıyor pvh gibi , gs ın son şansı olarak görüyorum ben... ama juve devreye girdiyse zor çok zor...[signature][hline]98>100 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 BJK'da da para yok. Geçen senin faturasını hala ödüyolar. Fakir kaldılar... Bi Carew'in parası biraz rahatlattı ama ekonomik olarak Pires gibi bi oyuncu (hani Türkiyeye gelse bile) alamayacak düzeydeler. FB ise para saçıyo falan ama bu sene çok suskun kalması ve üstüne transfer diye adı duyulmamış ve ihtiyaç duymadığı bir bölgeye transfer yapması bence ilginç bi durum...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bi beşiktaşlı olarak söyleyim büyük klüplerde tek para sıkıntısı olan GS hiç boşuna tartışmayın FB cidden yukarda da dendiği gibi para saçıyo başkanları zengin :) BJK de orta şekerli bişi gözü ne GS gibi yukarıda piresi alcamfigoyu alcam diye nede aşağılarda ortasındalar işin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Mali sıkıntı olmasa kendi oyuncularına fiyat indirimine gitmezlerdi ama... Bu iş risklidir, takımdaki huzuru kaçırdı mı istersen dünya starını getir kafası bulanır oyununa konsantre olamaz...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: Rewendor, 13 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki: FB ise para saçıyo falan ama bu sene çok suskun kalması ve üstüne transfer diye adı duyulmamış ve ihtiyaç duymadığı bir bölgeye transfer yapması bence ilginç bi durum... Neden suskun kalmasınki oturmuş bir kadro.. Eksikler belli oralara yapılacak 2 transferle iş bitecektir. 2. Başkanda en fazla 2 yada 3 transfer yapıcaz dedi zaten.[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet defans çok oturmuş gerçekten(türkiye liginde oturmuş tabi).ŞAmpiyonlar liginde biliyoruz manchesterden 6 yiyip geldiniz[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır. Aramıza sizde katılın! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Nae Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 2-3 transferi masor ve top toplayıcısı olarak yapmıcaz zaten...[signature][hline]Bakınız! Na Buyrun! Mail=MsN Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar