Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Pires ve Galatasaray

toggie

Öne çıkan mesajlar

Zidane "Ankaraspor da çok büyük başarılara imza atacağız"
Becham "Diyarbakır da herkesi kendime hayran bırakacağım"
Brad Pitt "Gs de büyük işler yapacağım"
Angelina Jolie "Fb de Alex var ikimiz bombayız"
Ronaldinho "Pendikspor da başarılı olacağım"

demiş bugünkü Sokomaç gazetesinde yaazıodu[signature][hline]Seviyorsan bekliyorum Tıkla Diablotg
diablotg, 13 Ocak 2005 22:48 tarihinde demiş ki:
ne insanlar gordum elbisesi cok , ne insanlar gordum icinde elbise yok
Sosyal ağlarda paylaş

vatan gazetesinin yalancısıyım. arsenal pires için sadece juve'den teklif aldık demiş.[signature][hline]*reading screen* "To Start Press Any Key". Where's the ANY key? I see Esk [ESC], Catarl [CTRL], and Pig-Up [PGUP]. There doesn't seem to be any ANY key. Woo! All this computer hacking is making me thirsty. I think I'll order a TAB. *presses TAB key*
http://opethized.blogspot.com
Sosyal ağlarda paylaş

harbi ha ne isimler geldi geçti...
Fenerbahçe tüm isimleri resmi sitesinde sırasıyla yalanladı...
gs ise tüm haberleri zevkle izledi , çünkü asla alamayacagı futbolcularla adının geçmesi bile onları mutlu ediyor...
telegolde süleyman rodop figonun ismini açıkladı gs ile görüşüyorlar dedi...serhat ulueren(kendisi gslidir) aynen şu şekilde;
-figo ?
-bizim bildiğimiz figo?
-gs?
-portekizli figo?

stüdyoda sessizlik sonra kahkahalar :D

vieri , figo , deco ve niceleri bu tip oyuncular türkiyeye gelecek olsa gs a bırakmazlar , gerçekçi olmak gerekirse , Fenerbahçe ve bjk de çok daha fazla para var ki bunlar türkiyede oynayacak futbolcular değil...

pires e gelince gerçekten çok iyi futbolcu ve bjk , Fenerbahçede almaz bu futbolcuyu çünkü orta sahada ihtiyaçları yok...ve gelmiş 35 ine son durağını arıyor pvh gibi , gs ın son şansı olarak görüyorum ben...
ama juve devreye girdiyse zor çok zor...[signature][hline]98>100
Sosyal ağlarda paylaş

BJK'da da para yok. Geçen senin faturasını hala ödüyolar. Fakir kaldılar... Bi Carew'in parası biraz rahatlattı ama ekonomik olarak Pires gibi bi oyuncu (hani Türkiyeye gelse bile) alamayacak düzeydeler.

FB ise para saçıyo falan ama bu sene çok suskun kalması ve üstüne transfer diye adı duyulmamış ve ihtiyaç duymadığı bir bölgeye transfer yapması bence ilginç bi durum...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

bi beşiktaşlı olarak söyleyim
büyük klüplerde tek para sıkıntısı olan GS hiç boşuna tartışmayın
FB cidden yukarda da dendiği gibi para saçıyo
başkanları zengin :)
BJK de orta şekerli bişi
gözü ne GS gibi yukarıda piresi alcamfigoyu alcam diye nede aşağılarda ortasındalar işin[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rewendor, 13 Temmuz 2005 22:09 tarihinde demiş ki:

FB ise para saçıyo falan ama bu sene çok suskun kalması ve üstüne transfer diye adı duyulmamış ve ihtiyaç duymadığı bir bölgeye transfer yapması bence ilginç bi durum...

Neden suskun kalmasınki oturmuş bir kadro.. Eksikler belli oralara yapılacak 2 transferle iş bitecektir. 2. Başkanda en fazla 2 yada 3 transfer yapıcaz dedi zaten.[signature][hline]Bakınız! Na
Buyrun! Mail=MsN
Allahım sen beni dostlarımdan koru,Dusmanlarımla ben ilgilenirim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...