2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu filmi hatırlayanınız varmı?[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eski bişeydi dimi?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!!
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1988 yapımı bir filim bunun müziği ni bu gün çok aradım sonunda buldum[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz
asit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 deli misin !! tim burtonin en sevdigim filmlerinden biridir ! winona ryder1n hastasi olmustum o filmde. hatta izleyim geldi birden hatta izliyim ben.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çizgi filmi de süperdir, filmi de. ordaki beyaz suratlı siyah saçlı kıza da (daha doğrusu o tipe) de hastayım :-P http://forum.paticik.com/view.php?id=46571[signature][hline]Beş Hececiler
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hatirlamaz olur muyuz ya.,, beetlejuice beetlejuice beetlejuice ve hopp farkli bir dunyadayiz[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım...
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Beterböcek turkcesı cok guzeldı kız sonunda ucuyodu hatta[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus
elektrot Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O beyaz suratlı adamın ilk Batman'i oynayan Michale Keaton olduğuna inanmak ne kadar zor.
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 süepr film beter böcek. hatta bu filmin sonundaki müziği yıllar sonra bizde ki grup vitamin yeniden yorumlamıştı "ellere var da bize yok mi?" :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
asit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zaten ilk Batmani çeken yonetmenle ayni yonetmenimiz . sanirim ayni kisilerle calismayi seviyor adam. en son johnyy deepe takmis durumda 5. filmlerinide tamamladilar corpse bride ile .[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çocukluk kahramanımdır beterböcek :) Ben de bayılırdım çizgifilmine ama filmi ayrı bi güzel. Şarkı da Harry Belafonte'den Calipso. Filmin sonunda şarkı eşliğinde danseden futbol takımı harikaydı heheh[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eheeh... kızda uçuyodu ya onlarla birlikte filan hoştu...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benim adam ya beterböcek[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Film tam ama boyle ailecek ızlenılecek guzel fılmlerden bide sey wardı fılmde hanı boyle eve baskaları gelıyo bızım ana kahraman yukarda duvar felan war(tam hatırlamıom) sonra o maket gıbı yere gelıyodu fln cok guzel fılmdı kac senedır ızlemıom hala aklımda ama[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harika bir film ve klasik olmuş artık. Halada izlenir. Kız sonunda uçarken çalan şarkı neydi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 abi işte ben o şarkıyı bulamıyorum nerden indire bilirim ben onu[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cok kaliteli bir film'di cokta hoşuma gitmişti hatta bulursam şimdi izlerim gene :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harry Belafonte - Shake Senora Harry Belafonte - Day-O (Banana Boat Song) şarkılar bunlar...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1026700/a/Beetlejuice.htm bu adreste sol altta var ordan dinlemek mümkün ama tam olarak verim yoq çok eski filim olduuğu için zor oldu bunu bile bulamk[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehehe grup vitamin!! yok me yoook me ellere varda bize yok me[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beetlejuice beetlejuice beetlejuice![signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yahu çok korkunçtu be , yılan oluyo , böcek yiyo filan.küçükken korkardım ben izleyemezdim.[signature][hline]peace!
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muhteşem ötesi dehşet bir şeydi yaa :) yani her çıktığında sıkılmadan izlerim onu tekrar tekrar hatta digiturk te yayınlanıyordu ilk önce ngilizce izliyordum sonra hemen türkçesini ehehe gerçi türkçesi hiç hoş gelmiyordu ingilizceden sorna :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b]
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki: yahu çok korkunçtu be , yılan oluyo , böcek yiyo filan.küçükken korkardım ben izleyemezdim. aynen hehe. hele bi sahne vardı, mezarından çıkıyordu beterböcek, abimle bakışır, delikanlılığa leke sürdürmemek için izlemeye devam ederdik gerilime rağmen :P lakin hatırlarsanız hayvan mezarlığı vardı, s.kingin roman uyarlaması, ilk defa sanırım o filmde kapatalım artık geç oldu demiştik ehehe. güzel günlerdi tabii.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com
Öne çıkan mesajlar