Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Beetlejuice

2pac

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
deli misin !! tim burtonin en sevdigim filmlerinden biridir !
winona ryder1n hastasi olmustum o filmde. hatta izleyim geldi birden hatta izliyim ben.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
süepr film beter böcek.

hatta bu filmin sonundaki müziği yıllar sonra bizde ki grup vitamin yeniden yorumlamıştı

"ellere var da bize yok mi?" :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
zaten ilk Batmani çeken yonetmenle ayni yonetmenimiz . sanirim ayni kisilerle calismayi seviyor adam. en son johnyy deepe takmis durumda 5. filmlerinide tamamladilar corpse bride ile .[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu..
Mesaj tarihi:
Çocukluk kahramanımdır beterböcek :) Ben de bayılırdım çizgifilmine ama filmi ayrı bi güzel. Şarkı da Harry Belafonte'den Calipso. Filmin sonunda şarkı eşliğinde danseden futbol takımı harikaydı heheh[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Mesaj tarihi:
eheeh... kızda uçuyodu ya onlarla birlikte filan hoştu...[signature][hline]Star Wars Galaxies
Eclipse-Khas'bin Qebex
Long Live Emperor...

Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun

[Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Film tam ama boyle ailecek ızlenılecek guzel fılmlerden bide sey wardı fılmde hanı boyle eve baskaları gelıyo bızım ana kahraman yukarda duvar felan war(tam hatırlamıom) sonra o maket gıbı yere gelıyodu fln cok guzel fılmdı kac senedır ızlemıom hala aklımda ama[signature][hline]Self control;
Breaks down..!!
Hemesus
Mesaj tarihi:
Harika bir film ve klasik olmuş artık.

Halada izlenir.

Kız sonunda uçarken çalan şarkı neydi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
cok kaliteli bir film'di cokta hoşuma gitmişti hatta bulursam şimdi izlerim gene :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü
Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız.
Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür...
Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL!
Mesaj tarihi:
Harry Belafonte - Shake Senora
Harry Belafonte - Day-O (Banana Boat Song)
şarkılar bunlar...[signature][hline][Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır.
Mesaj tarihi:
beetlejuice beetlejuice beetlejuice![signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server.

Mesaj tarihi:
muhteşem ötesi dehşet bir şeydi yaa :) yani her çıktığında sıkılmadan izlerim onu tekrar tekrar hatta digiturk te yayınlanıyordu ilk önce ngilizce izliyordum sonra hemen türkçesini ehehe gerçi türkçesi hiç hoş gelmiyordu ingilizceden sorna :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI
[i][b]

Mesaj tarihi:
said:
HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki:
yahu çok korkunçtu be , yılan oluyo , böcek yiyo filan.küçükken korkardım ben izleyemezdim.

aynen hehe.

hele bi sahne vardı, mezarından çıkıyordu beterböcek, abimle bakışır, delikanlılığa leke sürdürmemek için izlemeye devam ederdik gerilime rağmen :P

lakin hatırlarsanız hayvan mezarlığı vardı, s.kingin roman uyarlaması, ilk defa sanırım o filmde kapatalım artık geç oldu demiştik ehehe.
güzel günlerdi tabii.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
  • Yeni Oluştur...