2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 bu filmi hatırlayanınız varmı?[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
robinson Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eski bişeydi dimi?[signature][hline]www.MerlininKazani.com Ayrıca Kadıköy Anadolu gençliğindeniz !!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 1988 yapımı bir filim bunun müziği ni bu gün çok aradım sonunda buldum[signature][hline]ThuG_Life - Bu Tarz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 deli misin !! tim burtonin en sevdigim filmlerinden biridir ! winona ryder1n hastasi olmustum o filmde. hatta izleyim geldi birden hatta izliyim ben.[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 çizgi filmi de süperdir, filmi de. ordaki beyaz suratlı siyah saçlı kıza da (daha doğrusu o tipe) de hastayım :-P http://forum.paticik.com/view.php?id=46571[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 hatirlamaz olur muyuz ya.,, beetlejuice beetlejuice beetlejuice ve hopp farkli bir dunyadayiz[signature][hline]Database imizi sevelim koruyalım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Beterböcek turkcesı cok guzeldı kız sonunda ucuyodu hatta[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elektrot Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 O beyaz suratlı adamın ilk Batman'i oynayan Michale Keaton olduğuna inanmak ne kadar zor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 süepr film beter böcek. hatta bu filmin sonundaki müziği yıllar sonra bizde ki grup vitamin yeniden yorumlamıştı "ellere var da bize yok mi?" :-)[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:00 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asit Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 zaten ilk Batmani çeken yonetmenle ayni yonetmenimiz . sanirim ayni kisilerle calismayi seviyor adam. en son johnyy deepe takmis durumda 5. filmlerinide tamamladilar corpse bride ile .[signature][hline]üzüntü ve muz kabuğu.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Çocukluk kahramanımdır beterböcek :) Ben de bayılırdım çizgifilmine ama filmi ayrı bi güzel. Şarkı da Harry Belafonte'den Calipso. Filmin sonunda şarkı eşliğinde danseden futbol takımı harikaydı heheh[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LonelyWolf Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 eheeh... kızda uçuyodu ya onlarla birlikte filan hoştu...[signature][hline]Star Wars Galaxies Eclipse-Khas'bin Qebex Long Live Emperor... Bunu yazan tosun, Force sizinle olsun [Bu mesaj khas tarafından 16 Temmuz 2005 13:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pacAmaruShakur Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 VERY GOOD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hell_Angel Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 benim adam ya beterböcek[signature][hline] 4ever Be$ikta$ Quamen Norton_Antor, 05 Ağustos 2004 00:42 tarihinde demiş ki: mp3 günah kullanmayın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SmoLaFein Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Film tam ama boyle ailecek ızlenılecek guzel fılmlerden bide sey wardı fılmde hanı boyle eve baskaları gelıyo bızım ana kahraman yukarda duvar felan war(tam hatırlamıom) sonra o maket gıbı yere gelıyodu fln cok guzel fılmdı kac senedır ızlemıom hala aklımda ama[signature][hline]Self control; Breaks down..!! Hemesus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harika bir film ve klasik olmuş artık. Halada izlenir. Kız sonunda uçarken çalan şarkı neydi ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 abi işte ben o şarkıyı bulamıyorum nerden indire bilirim ben onu[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 cok kaliteli bir film'di cokta hoşuma gitmişti hatta bulursam şimdi izlerim gene :)[signature][hline][D]emokratik [P]ati [Ö]rgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız. Devrimciler Ölür ama Devrimler Durmaz Yürür... Devrim bir efsane,Özgürlük bir Ütopya DEĞİL! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Harry Belafonte - Shake Senora Harry Belafonte - Day-O (Banana Boat Song) şarkılar bunlar...[signature][hline][Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Başkalarından övgü bekleyenler, mutluluklarını onların ellerine bırakmış zavallılardır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 http://www.cduniverse.com/search/xx/music/pid/1026700/a/Beetlejuice.htm bu adreste sol altta var ordan dinlemek mümkün ama tam olarak verim yoq çok eski filim olduuğu için zor oldu bunu bile bulamk[signature][hline]ThuG_Life - WEST SIDE IS THE BEST SIDE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ehehe grup vitamin!! yok me yoook me ellere varda bize yok me[signature][hline]Viva la creativa! Viva la resistance! geleceğin türkoloğu]geleceğin türkoloğu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 beetlejuice beetlejuice beetlejuice![signature][hline]My shaman is so overpowered that when I hit people with my mace they get disconnected from the server. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yahu çok korkunçtu be , yılan oluyo , böcek yiyo filan.küçükken korkardım ben izleyemezdim.[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 muhteşem ötesi dehşet bir şeydi yaa :) yani her çıktığında sıkılmadan izlerim onu tekrar tekrar hatta digiturk te yayınlanıyordu ilk önce ngilizce izliyordum sonra hemen türkçesini ehehe gerçi türkçesi hiç hoş gelmiyordu ingilizceden sorna :D[signature][hline]KÜTÜK TARAFINDAN KAPATILDI [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 17, 2005 said: HymnOfSnuk, 16 Temmuz 2005 21:45 tarihinde demiş ki: yahu çok korkunçtu be , yılan oluyo , böcek yiyo filan.küçükken korkardım ben izleyemezdim. aynen hehe. hele bi sahne vardı, mezarından çıkıyordu beterböcek, abimle bakışır, delikanlılığa leke sürdürmemek için izlemeye devam ederdik gerilime rağmen :P lakin hatırlarsanız hayvan mezarlığı vardı, s.kingin roman uyarlaması, ilk defa sanırım o filmde kapatalım artık geç oldu demiştik ehehe. güzel günlerdi tabii.[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar