Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Uzun zamandır gözlerim arıyordu Fizban'ı, bugün işim düşünce user infodan bakayım dedim, ta ne zamandır mesaj atmamış. Öldü mü kaldı mı, yaşıyor mu fizban ? Bu arada ona ulaşabileceğim her hangi bir iletişim aracı biliyorsanız öms den bana ulaşırsaanız sevinirim bir şey danışmam lazım. Fizban yuvana dön[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Fizban kalmadı. edik : Böyle threadler açmayın dendi ama! [signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum [Bu mesaj insight tarafından 16 Temmuz 2005 12:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Kedi açmış Önce araştırdım, bu formatta bir topic var mı diye, sonra bu konuda topiclerin nereye açıldığına baktım, sonra açtım topicimi kalbin müsterih olsun insight [Bu mesaj Wispy tarafından 16 Temmuz 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
KucukHusamettin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 yörünge dışı[signature][hline]Msn Nebula Pagan Forumlarında Denmiş Ki: BİR LAF VARDIR .. EVET BİR LAF VARDIR ... AMA UNUTTUM ŞİMDİ
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İçim rahat :D Ama çoğu kişi yok. Her biri için thread açmak saçma olur biraz. Yaz ayındayız Fizban futbol moderatörü E lig yok bişi yok hem azmo ve nükem buralarda. Tatildedir kanımca.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fizban son 1-1.5 haftaya kadar burdaydı onu biliyom da. futbol ve spor genel bölümünde moderatör de değil kendisi eğer bakarsanız. fizban 'ın açtığı topicleri search edince de bişi çıkmıyo. gerçi nick değişiminde değiştirdi mi bilmiyom[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder... [Bu mesaj sabonis tarafından 16 Temmuz 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
MartinLGore Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynen bende baktım fizbanın açtığı konu yok gözüküyor nickde değiştirmemiş..[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Status Quo - In The Army Now | arşiv*********
Wispy Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 İşte sabo, ben de o yüzden merak ettim noluyoruz diye, fizban ın attığı mesajlar yok ortada, topicler yok kendisi yok..[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Admin Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 forumu bıraktı kendisi 1-2 haftadan da fazla oldu dota oynuyoruz her gün bir mesajı olan msn den fln iletir kendisine foruma girmiyor artık[signature][hline]G3NK DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 zitem illede zitem
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: sabonis, 16 Temmuz 2005 13:15 tarihinde demiş ki: futbol ve spor genel bölümünde moderatör de değil kendisi eğer bakarsanız. Moderatör olduğu için bakmadım. Çünkü forumu bıraktığını bilmiodum. Hayırlısı olsun.[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Ya hakkaten bi olaylar olmuş bende Sözlükte okudum 18 tane 5 senelik userı bi gecede kaybetmiş. Bonepart , fizban falan bir sürü kişi yörünge dışı olmuş bi kaçı tekrar dönmüş 4 kişi dönmemiş. bi olaylar dönmüş =) karıştırmamak lazım hmmss...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Aaaaaa *!ibretle bakar döner gider...*[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fake'im Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 KArdeşim bu paticiğin yöneticileri bu kadar vefasız mı?Yani olayı bilmiyorum ama bu userlar gerçekten paticiğe çok büyük katkısı olan insanlardı.Olayı da merak ettim ortada bu kadar büyük tepki olduğuna göre[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
sabonis Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 aynı anda 10-20 civarı mı ne çok eski üye atılmış sonra bi sürüsü geri alınmış. bazıları kabul etmemiş geri dönmemiş galiba olay bu. kişisel olaylar yüzünden forumdan uzaklaşıtırılmak falan çok saçma şeyler bence.[signature][hline]Old loves they die hard Old lies they die harder...
RamsesII Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Saboya canı gönülden +1[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Revenge Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Eft fizbanı warcraftta goruyorum 1 haftadır,merak etmeyin sağlam yane :)[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Muhallebi Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Hmm merak ettim ama kişiselse kurcalamamak lazım.[signature][hline]Fear of the fool, is the beginning of the wisdom
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: blackchaos, 16 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki: Ya hakkaten bi olaylar olmuş bende Sözlükte okudum 18 tane 5 senelik userı bi gecede kaybetmiş. Bonepart , fizban falan bir sürü kişi yörünge dışı olmuş bi kaçı tekrar dönmüş 4 kişi dönmemiş. valla olay "ekşi" sözlükte değil paticik forumlarında oldu. ekşi sözlükte arıyorsanız bu tip bilgileri, oraya danışmanız daha iyi olur düşüncesindeyim. bazı şeyleri gereksiz yere tekrar tekrar gündeme taşıyoruz, altını deşeliyoruz bence. "o niye yok, bunlar niye banlandı, ama merak ediyorum, sebebi nedir..." vs vs. Belirli olaylar oluyor, herşeyi takip etmeniz mümkün değil. Ancak bunları takip edemeyen kişiler tekrar gündeme taşıdığında olaylar yeniden alevlenebiliyor. Sonucunu düşünmeden, sırf merak iş açabiliyor. Bu tip şeyler için hemen topic açmasanız, biraz araştırsanız, en azından birkaç üyeye sorsanız çok daha iyi olur bence. Sırf fizban veya geçen seferki banlanma olayı hakkında söylemiyorum bunu. Birçok kez farklı olaylarda gördüm bunu. Sürekli, olmuş bitmiş kapanmış aradan günler geçmiş olayları tekrar gündeme çeken birisi veya birileri çıkabiliyor. Bunun sonucu da başka kötü olaylar çıkabiliyor. Bundan dolayı yanlış buluyorum bu tip topiclerin açılmasını. Benim görüşlerim tabii bunlar sadece.[signature][hline]Beş Hececiler
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Bonecrusher, 16 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki: valla olay "ekşi" sözlükte değil paticik forumlarında oldu. ekşi sözlükte arıyorsanız bu tip bilgileri, oraya danışmanız daha iyi olur düşüncesindeyim. ben forumlardaki olayı göremedim ne oldu ne bitti diye ekşisözlüğe bakıyordum orda gördüm yani. olay ekşisözlükte oldu demedim zaten...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben!
gokkkan Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: Wispy, 16 Temmuz 2005 12:52 tarihinde demiş ki: Fizban yuvana dön ZUHAAAAA
sheref Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 neden bırakmış forumları? yaz okulu falan mı? yoksa birisi ile mi sürtüşmüş?[signature][hline]album|pati sözlük|Lominadze|news| blog|gececi|mail/msn|Founder of AAL'05| ***
MeSh Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 ne zaman böle bi soru görsem "yedik onu biz" diyesim geliyor ama demiyorum bakın..[signature][hline]Meshcharakou -ElitE-
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 gelir ya takmayın bu kadar...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 said: RamsesII, 16 Temmuz 2005 13:39 tarihinde demiş ki: KArdeşim bu paticiğin yöneticileri bu kadar vefasız mı?Yani olayı bilmiyorum ama bu userlar gerçekten paticiğe çok büyük katkısı olan insanlardı.Olayı da merak ettim ortada bu kadar büyük tepki olduğuna göre irc de olay tartisildi ve kapandi ve herkes geri döndü, en azindan ben öyle biliyordum. kimse de vefasiz degil ayrica, karakedi beni 2 defa banlayan kisi olmasina ragmen, o aksam chate cagirdigimda geldigi anda ona karsi tüm görüslerim degisti, vefasiz olsa gelip saatlerce konusmazdi orada. fizban neden yok hala bilmiyorum tabi.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue
CusTodeM Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 Mesaj tarihi: Temmuz 16, 2005 fizban dotaya kaptirdi kendini[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Öne çıkan mesajlar