Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fizban nerede ?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Uzun zamandır gözlerim arıyordu Fizban'ı, bugün işim düşünce user infodan bakayım dedim, ta ne zamandır mesaj atmamış. Öldü mü kaldı mı, yaşıyor mu fizban ?
Bu arada ona ulaşabileceğim her hangi bir iletişim aracı biliyorsanız öms den bana ulaşırsaanız sevinirim bir şey danışmam lazım.

Fizban yuvana dön[signature][hline]Why are you so weak ? Because your hate is weak! / Uchiha Itachi.
Mesaj tarihi:
Kedi açmış

Önce araştırdım, bu formatta bir topic var mı diye, sonra bu konuda topiclerin nereye açıldığına baktım, sonra açtım topicimi kalbin müsterih olsun insight

[Bu mesaj Wispy tarafından 16 Temmuz 2005 13:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
fizban son 1-1.5 haftaya kadar burdaydı onu biliyom da. futbol ve spor genel bölümünde moderatör de değil kendisi eğer bakarsanız.
fizban 'ın açtığı topicleri search edince de bişi çıkmıyo. gerçi nick değişiminde değiştirdi mi bilmiyom[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...

[Bu mesaj sabonis tarafından 16 Temmuz 2005 13:17 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Ya hakkaten bi olaylar olmuş
bende Sözlükte okudum

18 tane 5 senelik userı bi gecede kaybetmiş.
Bonepart , fizban falan bir sürü kişi yörünge dışı olmuş
bi kaçı tekrar dönmüş
4 kişi dönmemiş.

bi olaylar dönmüş =)
karıştırmamak lazım hmmss...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
KArdeşim bu paticiğin yöneticileri bu kadar vefasız mı?Yani olayı bilmiyorum ama bu userlar gerçekten paticiğe çok büyük katkısı olan insanlardı.Olayı da merak ettim ortada bu kadar büyük tepki olduğuna göre[signature][hline]Yükseldikçe uçma bilmeyenlere daha küçük görünmemiz kaçınılmazdır.
Mesaj tarihi:
aynı anda 10-20 civarı mı ne çok eski üye atılmış sonra bi sürüsü geri alınmış. bazıları kabul etmemiş geri dönmemiş galiba olay bu.
kişisel olaylar yüzünden forumdan uzaklaşıtırılmak falan çok saçma şeyler bence.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Mesaj tarihi:
said:
blackchaos, 16 Temmuz 2005 13:29 tarihinde demiş ki:
Ya hakkaten bi olaylar olmuş
bende Sözlükte okudum

18 tane 5 senelik userı bi gecede kaybetmiş.
Bonepart , fizban falan bir sürü kişi yörünge dışı olmuş
bi kaçı tekrar dönmüş
4 kişi dönmemiş.

valla olay "ekşi" sözlükte değil paticik forumlarında oldu. ekşi sözlükte arıyorsanız bu tip bilgileri, oraya danışmanız daha iyi olur düşüncesindeyim.

bazı şeyleri gereksiz yere tekrar tekrar gündeme taşıyoruz, altını deşeliyoruz bence.
"o niye yok, bunlar niye banlandı, ama merak ediyorum, sebebi nedir..." vs vs.
Belirli olaylar oluyor, herşeyi takip etmeniz mümkün değil. Ancak bunları takip edemeyen kişiler tekrar gündeme taşıdığında olaylar yeniden alevlenebiliyor. Sonucunu düşünmeden, sırf merak iş açabiliyor.

Bu tip şeyler için hemen topic açmasanız, biraz araştırsanız, en azından birkaç üyeye sorsanız çok daha iyi olur bence. Sırf fizban veya geçen seferki banlanma olayı hakkında söylemiyorum bunu. Birçok kez farklı olaylarda gördüm bunu. Sürekli, olmuş bitmiş kapanmış aradan günler geçmiş olayları tekrar gündeme çeken birisi veya birileri çıkabiliyor. Bunun sonucu da başka kötü olaylar çıkabiliyor.

Bundan dolayı yanlış buluyorum bu tip topiclerin açılmasını.
Benim görüşlerim tabii bunlar sadece.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
said:
Bonecrusher, 16 Temmuz 2005 14:44 tarihinde demiş ki:
valla olay "ekşi" sözlükte değil paticik forumlarında oldu. ekşi sözlükte arıyorsanız bu tip bilgileri, oraya danışmanız daha iyi olur düşüncesindeyim.

ben forumlardaki olayı göremedim ne oldu ne bitti diye
ekşisözlüğe bakıyordum orda gördüm yani.
olay ekşisözlükte oldu demedim zaten...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
said:
RamsesII, 16 Temmuz 2005 13:39 tarihinde demiş ki:
KArdeşim bu paticiğin yöneticileri bu kadar vefasız mı?Yani olayı bilmiyorum ama bu userlar gerçekten paticiğe çok büyük katkısı olan insanlardı.Olayı da merak ettim ortada bu kadar büyük tepki olduğuna göre
irc de olay tartisildi ve kapandi ve herkes geri döndü, en azindan ben öyle biliyordum.
kimse de vefasiz degil ayrica, karakedi beni 2 defa banlayan kisi olmasina ragmen, o aksam chate cagirdigimda geldigi anda ona karsi tüm görüslerim degisti, vefasiz olsa gelip saatlerce konusmazdi orada.
fizban neden yok hala bilmiyorum tabi.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere...
Elandra, Night Elf Priestess
Penthesilea, Night Elf Huntress
Penth, Gnome Rogue
  • Yeni Oluştur...