Grudge Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 walla mesaj gelmemiş kimseden bu durumda yarın oyun yok diyorum kendi insiyatifimi kullanarak...[signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 26, 2005 bi ilgisizlik mi var ne? mmorpg işten güçten bile daha yoğunluk gerektiriyo demek ki.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 27, 2005 Walla saat 2 de studyo vardi aksam 6 da eve geldim ve uyudum bilgisayari acmadan ben oyun olucak herturlu die kafama yazdigim icin....[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 27 Şubat 2005 05:18 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bu mmorpg lerr ve horace oyunu bitirdi. Hala umudumu var ama grudge yan çizio...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © caydanlik kulpsuz olur mu? marine medicsiz olur mu? arbiterla dondursanda, firebatler yakar beni... oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 benimde umudum var hatta umut deil paticigin acilma serefine bu hafta sonu oyun oynuyoruz DIIMI GRUDGE???? *kafasina namluyu dayamak suretiyle durter* :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dingaer Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 bencede öle olsun[signature][hline]Unutmayın duyduğunuz çığlık düşmanızın çığlığı değildir dostunuzundur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Adamın işi gücü var ödev neyin yapıyormuş bırakınız yapsın bırakınız geçsin (derslerinden). Okusun da sizin gibi eşek olmasın :)[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi ne odevi ya 2 haftadir adamla pazar gunleri anarchy online da adonis heckler i kesioruz ne bicim odevmis bu... -_____-[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 horace bahane wow&ao şahane.[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 abi alla askina bi pazar gunu kalkip da 6-7 saatligine oyunmi gelmicem AO yuzunden alakasiz neden lerle oyun iptal oluo paso ki son 2 haftadir neden de yok ortada... :| en azindan duzgun bi bahane solese grudge anlicam[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... [Bu mesaj GenjuroXXX tarafından 26 Mayıs 2005 00:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 26, 2005 ben söyliyim. adam uğraşıyo oyunla. uğraşması gerekiyo. ve uğraşına iyi karşılık alamadığını düşünüyo. ne kadar oyun oynamak istiyor olsa da, tad alabildikçe oyun oynatacaktır diye düşünüyorum. bas gitarımı ver. :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 abi bi oyun olsa getirip teslim edecem ama olmuo :'( mahcup durumdayim walla... ayrica grudge kendisi dio zamn asimi flan flan yaw yalan bunlar yalaaan :P[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 27, 2005 birisi de haber versin adama paticigin acildigindan haberi yok galibam arkasinda konusuo gibin olduk GRUDGE BEY SORULARI YANITLA ORTAYA CIK HSSST!!! KIME DIOM ULEEYYN![signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grudge Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 evet arkamdan konuşuyonuz :-p 2 haftadır akşam saat 18:00 sularından itibaren AO da adonis hecklerı kestiğimiz doğrudur. fekat sabah saat 9da kalkıp o saatlere kadar ödev yaptığım da doğrudur. ayrıca hafta içinde de AO çevrelerinde pek görünmediğim bilinen bir gerçektir ki bunun nedeni de aynı lanet ödevlerdir... resmiyeti bi kenara bırakırsak, şöyle 17. lvl bi cleric gelip bana greater restoration atıp negative lvlları (DM lvlları bunlar :-p) kaldırmadıkça oyun oynatmam zor görünüyo. (concetnracion -8/ perforn -8/ listen -8/ spot -8. bilmem anlatabildim mi?) dune'dan bi quote ile bitirecektim. bulamadım aradığım cümlenin doğrusunu. siz imzamla idare edin :-p [signature][hline]I feel, I can do anything - except, perhaps, live up to the expectations of the others have of me -The Legend of Selim Wormrider [Bu mesaj Grudge tarafından 30 Mayıs 2005 23:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2005 5000 yasindaki ejderbaaa!!! en sonunda uykusundan uyandi... :P[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 o cleric zor gelir :)[signature][hline]Ars longa, vita brevis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 ee ne olacak şimdi? walla oyun olacak derseniz 1 gün mmorpg(wow) oynamam gelirim çok sorun değil benim için. Bir de grudge yok curse murse drain mrain deme boşuna. Delikanlı DM böle şeylerin arkasına saklanmaz :D haa birde horace sakın atıp tutma bütün suçu senin üzerine atabilmemize yetecek kadar potansiyelin var :)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2005 amaaaaan kavgada soylenmez :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
horacegoesskiing Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 yeterince dinnenmedi mi bu parti?jaan sen bunu hakettin ya; kusura bakma yine de.[signature][hline]Bu hayattan asla sağ kurtulamayacaksın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 horace bu yaptığın ayıptır...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 evet ya horace mukkemmel bi noktaya parmak basti artik canlanma vatki artik uyanma vakti hoooy grudge uyan ulan yoksa ruyalarina girerim!! :D[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 10, 2005 horace var olan hevesimin içine de sıçtı bu resimle beraber... ellerine sağlık diyoruz.[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
GenjuroXXX Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 11, 2005 LOL nie looo? =|??[signature][hline]Hani karilar yapio ya pijamali parti bizde donlu anime partisi yapalim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hamatula Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2005 Yaw çok yoruldum tüm sene...Ne acayip şeymiş şu öss ..inşallah bitiyo bu pazar...yaza gruplarda bana yer var mı acaba...yok yok bu sefer igon gibi sinir bir karakter yaratmıycam :) daha uyumlu olurum....heh...nasılsınız bu arada millet... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2005 şimdi grudge pazar toplanalım diyor. Ben de diyorum ki kadıköydeki gitar kafe olsun (geçen bir oyun oynadık çok beğendim mekan sakin) ama yer ayırtmak felan gerekiyormuş sanırım. neyse oynayacaksak nerde oynayacaz. bir şeyler söleyin. Horace in yaptığı ipnelikten sonra bunu yazmam bile başarı benim için...[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar