shadaim Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 beyler bi de site de okudum blizz routeri kabul etmio die daha önce router kullanıp da patch çekeniniz var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 BG zaten açıkta, alliance bulamıyoruzki abi.. yemin ederim 5gündür hergün 6saat ortalama bekledim sadece dün gece 1kere girebildim.. şu patch'den sonra inşallah gaza gelir ortalığa çıkarlarda biraz HK alırız, nıhahoah >) no offense ;)[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 http://forums-en.wow-europe.com/thread.aspx?FN=wow-general-en&T=388712&P=1 denemek ,isteyenlere surda ilginc bir konu var.1.6.0 Patch ile ilgili. eu forumlaridir da. Mesuliyet kabul edilmez.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xarion Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: pascha, 13 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: us e cevirip dier forumda yazan mpq duzenleme yazılımı ile wow.ini yi duzeltince patch yapmaya baslıyor fakat 3% de felan bi hata veriyor fileplanet deki 160mb lik full 1.6.0 i indirip deniyen varmı ? eee denemedim denemem de ama denesem olur gibi geliyo[signature][hline]t3h d4rk s1d3 0f m1nd [Bu mesaj xarion tarafından 13 Temmuz 2005 13:25 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: shadaim, 13 Temmuz 2005 13:21 tarihinde demiş ki: beyler bi de site de okudum blizz routeri kabul etmio die daha önce router kullanıp da patch çekeniniz var mı? Yok merak etme öle bi sorun olcanı sanmıyorum ben antalyadayken routerla oynuoduk yanlız firewall ayarlarını yapmış olmann lazım :/[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: obaaa, 13 Temmuz 2005 13:23 tarihinde demiş ki: BG zaten açıkta, alliance bulamıyoruzki abi.. yemin ederim 5gündür hergün 6saat ortalama bekledim sadece dün gece 1kere girebildim.. şu patch'den sonra inşallah gaza gelir ortalığa çıkarlarda biraz HK alırız, nıhahoah >) no offense ;) valla deathwing'de de horde bulamıyoruz biz. WSG açık bi tek. ama AV açıkken de horde bulamıyorduk, bekliyorduk saatlerce.[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Babalar Gibi Wow.ini yi Cevirip Dl Ediom. Ss'im Bile Var. Tıkla Çatla :P[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 indirdikten sonra bi mesaj daha çak, duruma göre çekelim biz de :)[signature][hline]- sauron is back frodo. - faking nuub! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 devam ediyomu o download şuan?[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Evet Babalar Gibi Dl Ediom 26 Kb'la[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: shippy, 13 Temmuz 2005 13:32 tarihinde demiş ki: Evet Babalar Gibi Dl Ediom 26 Kb'la babalar gibi patchle sen bi de onu haha : ) sorun dl etmek degil.[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yüzde 8 Deyim Valla Sorun Yok Daha.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ahh ahh eli ayya tutuştu şimdi onun surat deişti bi garip oldu burdan gördüm ben :D[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
obaaa Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ya siteye girebilsek kesin Blizzard açıklar bişiler ama şerolar siteyide kapıyo..[signature][hline]Tauren-Shaman; Tüylü!!! FOR THE HORDE!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 US patchine fazla ümit bağlama shippy :)[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Arkadasim, mesele download degil. patch i yaparken 3% de hata veriyor. Sen su an patch i cekiyorsun, kurmuyorsun. Gerci o da tahmnien Ari'nin anlatti metodla cözülebilir, ama ilerisi icin sorun olabilir o da, 20 mb dedigin 5 dakikada indirilir sonucta, e daha serverlar da olmadigina göre niye acele ediyorsunuz ki?[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Yipy Yüzde 14 :D Tutuşmaz Bi Yerim Zaten 2 Tane Wow Var Pc'de.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fatal_error Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bende wow europe sayfası açıldı hadi hayırlısı inşallah patch de inmeye başlar yakın zamanda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
burakeren213 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 eu server daikler fileplanet te eu yok us server pacth i var sakın indirmeyin ve merhaba bu sitede ilk mesajım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zeroheat Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: fatal_error, 13 Temmuz 2005 13:37 tarihinde demiş ki: bende wow europe sayfası açıldı hadi hayırlısı inşallah patch de inmeye başlar yakın zamanda eet bende ona bakıyodum şimdi ama çakallar bişi yazmamış :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hergonan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: xarion, 13 Temmuz 2005 13:13 tarihinde demiş ki: said: chag, 13 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: Blizzard BNUpdate v2.109 compiled on May 12 2005 Log created at 1:10 pm on 07/13/2005 ERROR: Wrong language patch file - C:Program FilesWorld of WarcraftWoW.exe - game: enGB - patch: enUS RESULT: Patch failed der kendileri o hatanın çıkmasını engelliyosun önceden verilmiş linkteki şeyleri yaparsan ama yine işe yaramıyo mising file hatası veriyo %3 te falan sonra kapanıyo... Bana da.[signature][hline] BIRAKIN OLYMPOSUMUZU! ---------------------------- w.k.a "FIRTINA1" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KhaldoR Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: burakeren213, 13 Temmuz 2005 13:37 tarihinde demiş ki: eu server daikler fileplanet te eu yok us server pacth i var sakın indirmeyin ve merhaba bu sitede ilk mesajım :) Peki abi :) sözünden çıkmicaz paticik ailesine hoş geldin bu arada :)[signature][hline]Hmm... Insignificant! || MsN || IcQ || CommenT || Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 torrent de download başladı gibi gözüküyor ama seeder sayısı hala 0[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: shippy, 13 Temmuz 2005 13:36 tarihinde demiş ki: Yipy Yüzde 14 :D Tutuşmaz Bi Yerim Zaten 2 Tane Wow Var Pc'de. hayet biseysin ya : ) bosuna indiriyosun diye uyarmaya calisiyoruz da sen bilirsin yani : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaan Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 us patch ine kasmayın oyunun içindeki bazı dosyaların boyutları tutmuyor diye patch i yapmıyor. (her yolu denedim linklerdeki)[signature][hline]NO PAIN NO GAIN ® © Sandrue human paladin (Burning Legion) oxxx[==============> Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar