Mosquito Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 şimdi patchi yaptık iyi güzel bu toc numarasıda değişti.Benim addon klasöründe 30-40'tane addon var ben bunların hepsinin numarasını tek tek mi değiştirecem şimdi?yok mu bunu yapan bir program? birde çok işinize yarayan addonları yazarsanız iyi olur. * Benecast (grupta birine heal atma olayı için direk tek tıklama ile yapıosunuz) * Ctmod (eşşek kadar özelliği var) * Scrolling combat text (size gelen dmgleri kafanızın üstünde sayısal olarak gösteriyor. * Titan bar ve bilimum eklentisi * Atlas (instance haritaları) * Auctioneer,myinventory(bütün inventory tek çantaymış gibi gözüküyor) * Spellalert (etrafınızda yapılan büyülerin ne olduğunu söylüyor size * Perl unit bars (sizin hp/mana,party'deki ıvırzıvırları falan işte ismini bulamadım herbişiyi deiştiriyor.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 alayını birlikte update eden bi program vardı. adını anımasayamadım şimdi[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pirvan Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Eet curse-gaming.com a bi göz at ismini bende hatırlayamadım şimdi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar. Pyotr "Punch the gnomes" Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları Ölmek daha kolaydır sevmekten Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fefe Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Bilgim yok bu konuda ama Addonlar yasall mı yani Blizzard banlar mı ? Nerden buluurlar ? Nasıl konurlar ? Bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sadlover Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 http://www.versiontracker.com/dyn/moreinfo/win/35705 addon fixer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 illegal olsa wow'un forumlarında sırf bu konuya ayrılmış bi bölüm olmazdı eheh[signature][hline]imzayı değiştireyim dedim, bulamadım bişey. öyle. [Bu mesaj Saeros tarafından 08 Haziran 2005 13:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 wowtoc ta var update icin[signature][hline]Rainy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Manuel düzeltmek isteyenler için; versiyon no: 1500.[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
spawn77 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Serverlar geldi hayırlı ola.[signature][hline]Still im Hunted Still im Hated Now my blind eyes see other Can NOT [WoW] Valandir nightelf warrior Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Version tracker çalışmadı, wow toc da 4000den büyük bir sayı girmek gerekiyor onu bulamadım. Elle nerden yapılıyor bu hede yada wowtoc için hangi sayıyı girmem gerekiyor?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DA2019 Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: DA2019, 08 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki: Manuel düzeltmek isteyenler için; versiyon no: 1500. Demiştim ama neyse. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me." Lord Soth, Knight of the Black Rose Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 İndirdiğim program 4000'den küçük değerleri kabul etmiyordu :) Sonra curse-gaming kendine geldi de şurdaki programla hallettim.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CANKHAN Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ikiden sonra mod 'a da verebilirsin.Zor yerlere girmek çıkmak daha kolay olabilir[signature][hline]CoH:CONTRALLER lvl 21 illusion/radiation controller Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 load anyway diyince de mi çalışmıyor? anlayamadım.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 wowtoc u denemiştim olmamıştı quest menüsü sapıttı baya bi[signature][hline]nova cone snap nova cone uptıs caktıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 bu programları denedim ama imsomniax bayağı hata penceresi çıkarıyor ve craft menüsünde seçenekler kaybolmuş durumda. bir de alt'ımda çok acayip bir sorun var, kendisi görünmez filan haldeydi ama sunucular kendine geldikten sonra tekrar bakacağım, ui ile ilgisi olmayabilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zul Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 ya su olayı acık acık bi anlatın gozunuzu yiyim 1500 ne 4000 ne :) bi anlatın duzeltelim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 8, 2005 said: Sam, 08 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki: bu programları denedim ama imsomniax bayağı hata penceresi çıkarıyor ve craft menüsünde seçenekler kaybolmuş durumda. bir de alt'ımda çok acayip bir sorun var, kendisi görünmez filan haldeydi ama sunucular kendine geldikten sonra tekrar bakacağım, ui ile ilgisi olmayabilir.. Sam bende ayni addonu kullaniyorum bende de ayni sorunlar var. Cozup haber edersen sevinirim, bende cozersem haber ederim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ehe buldum! @sam ve afterdeep karakter seçme ekranındaki addon butonuna basınca gelen ekranda pinky's enhanced tradeskill hedesi var onu disable edince düzeliyor tradeskill menülerindeki saçmalık hellhound/aiwe'ye teşekkürler ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: BlackRose, 09 Haziran 2005 07:55 tarihinde demiş ki: ehe buldum! @sam ve afterdeep karakter seçme ekranındaki addon butonuna basınca gelen ekranda pinky's enhanced tradeskill hedesi var onu disable edince düzeliyor tradeskill menülerindeki saçmalık hellhound/aiwe'ye teşekkürler ;) Tesekkurlerimi sunuyorum en icten dileklerimle emegi gecen herkese :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US Now in Sydney, Australia... Proud employee of; Swissotel Sydney Hilton Sydney Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 ya benim daha abuk bir sorunum var.tüm add on ların yeni versiyonlarını çektim fakat oyun açılmıyo.oyunu açtıktan hemen sonra login ekranı gelmeden"your interface files corrupted "gibisinden bi hata veriyor.interface klasörünü boşaltınca açılıyor yeniden.sorun nedir sizce?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun" Zaknafein Do'Urden Storm , Earth and Fire heeed my call !! Graul of BL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 said: Mum_Chamber, 08 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki: load anyway diyince de mi çalışmıyor? anlayamadım. çalışıyor da , böyle hata pencereleri çıkıyo hep[signature][hline]valandil ownz j0o! yes,of course i have plenty of coins you homeless funk WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Bende de insomniax var ama düzgün bi wowtoc yükleyip çalıştırdıktan sonra bir sorun kalmadı, hiç bi ekstra ayar da yapmadım. v1.56 yı 1.56.1'e update eden bi patch var curse gaming'de, acaba onu yüklemediğinizden olabilir mi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 1.56 dediğin insomniax'ın verdiyonu mu? ben yüklemedim onu eğer öyle bişeyse, sadece wowtoc ile versiyonlarını düzeltip out of date durumunu düzelttim o kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2005 Evet, insomniax'ın en son versyonu. Pinky's (pinky?) enhanced hedeyi disable etmeye gerek kalmadı.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar