Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Patch ile birlikte gelen addon sorunu

Mosquito

Öne çıkan mesajlar

şimdi patchi yaptık iyi güzel bu toc numarasıda değişti.Benim addon klasöründe 30-40'tane addon var ben bunların hepsinin numarasını tek tek mi değiştirecem şimdi?yok mu bunu yapan bir program?

birde çok işinize yarayan addonları yazarsanız iyi olur.

* Benecast (grupta birine heal atma olayı için direk tek tıklama ile yapıosunuz)
* Ctmod (eşşek kadar özelliği var)
* Scrolling combat text (size gelen dmgleri kafanızın üstünde sayısal olarak gösteriyor.
* Titan bar ve bilimum eklentisi
* Atlas (instance haritaları)
* Auctioneer,myinventory(bütün inventory tek çantaymış gibi gözüküyor)
* Spellalert (etrafınızda yapılan büyülerin ne olduğunu söylüyor size
* Perl unit bars (sizin hp/mana,party'deki ıvırzıvırları falan işte ismini bulamadım herbişiyi deiştiriyor.)
Sosyal ağlarda paylaş

Eet curse-gaming.com a bi göz at ismini bende hatırlayamadım şimdi[signature][hline]Yaşamın ALTIN kuralı: Altını Olan,Kuralı Koyar.
Pyotr
"Punch the gnomes"
Sana büyük bir sır söyleyeceğim kapat kapıları
Ölmek daha kolaydır sevmekten
Bundandır işte benim yaşamaya katlanmam
Sosyal ağlarda paylaş

Bilgim yok bu konuda ama Addonlar yasall mı yani Blizzard banlar mı ?

Nerden buluurlar ?

Nasıl konurlar ?

Bilgi verirseniz sevinirim.[signature][hline]Sessizce sana yaklaştıktan sonra,göreceğin en son şey silahımdaki parlama,hissedeceğin en son şey ise iliklerine kadar işleyen zehirim olacaktır...
Sosyal ağlarda paylaş

Version tracker çalışmadı, wow toc da 4000den büyük bir sayı girmek gerekiyor onu bulamadım. Elle nerden yapılıyor bu hede yada wowtoc için hangi sayıyı girmem gerekiyor?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

said:
DA2019, 08 Haziran 2005 13:52 tarihinde demiş ki:
Manuel düzeltmek isteyenler için; versiyon no: 1500.

Demiştim ama neyse. :)[signature][hline]"You have no cause to bar me, brothers. I wish to take nothing from the tower that you have been sworn to guard, but I will destroy you if you delay me."

Lord Soth, Knight of the Black Rose
Sosyal ağlarda paylaş

bu programları denedim ama imsomniax bayağı hata penceresi çıkarıyor ve craft menüsünde seçenekler kaybolmuş durumda. bir de alt'ımda çok acayip bir sorun var, kendisi görünmez filan haldeydi ama sunucular kendine geldikten sonra tekrar bakacağım, ui ile ilgisi olmayabilir..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Sam, 08 Haziran 2005 23:21 tarihinde demiş ki:
bu programları denedim ama imsomniax bayağı hata penceresi çıkarıyor ve craft menüsünde seçenekler kaybolmuş durumda. bir de alt'ımda çok acayip bir sorun var, kendisi görünmez filan haldeydi ama sunucular kendine geldikten sonra tekrar bakacağım, ui ile ilgisi olmayabilir..

Sam bende ayni addonu kullaniyorum bende de ayni sorunlar var. Cozup haber edersen sevinirim, bende cozersem haber ederim.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

ehe buldum!
@sam ve afterdeep

karakter seçme ekranındaki addon butonuna basınca gelen ekranda pinky's enhanced tradeskill hedesi var onu disable edince düzeliyor tradeskill menülerindeki saçmalık

hellhound/aiwe'ye teşekkürler ;)[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BlackRose, 09 Haziran 2005 07:55 tarihinde demiş ki:
ehe buldum!
@sam ve afterdeep

karakter seçme ekranındaki addon butonuna basınca gelen ekranda pinky's enhanced tradeskill hedesi var onu disable edince düzeliyor tradeskill menülerindeki saçmalık

hellhound/aiwe'ye teşekkürler ;)

Tesekkurlerimi sunuyorum en icten dileklerimle emegi gecen herkese :)[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher - Retired
Necrocks - Necromancer - 1L8 - Retired
Olcayto - Infiltrator - 3L4 - Retired
Alaattin - Sorcerer - 2L3 - Retired
Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor - Retired

Sungur - Undead Rogue - Level 60 - Shadowmoon/US
Kadavra - Night Elf Druid - Level 3x - Illiadan/US

Now in Sydney, Australia...
Proud employee of;
Swissotel Sydney
Hilton Sydney
Sosyal ağlarda paylaş

ya benim daha abuk bir sorunum var.tüm add on ların yeni versiyonlarını çektim fakat oyun açılmıyo.oyunu açtıktan hemen sonra login ekranı gelmeden"your interface files corrupted "gibisinden bi hata veriyor.interface klasörünü boşaltınca açılıyor yeniden.sorun nedir sizce?[signature][hline]"Kaybetmek ölmektir.Binlerce savaştan galip çıkabilirsin ama sadece bir savaşta mağlup olursun"
Zaknafein Do'Urden
Storm , Earth and Fire heeed my call !!
Graul of BL
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 08 Haziran 2005 23:15 tarihinde demiş ki:
load anyway diyince de mi çalışmıyor? anlayamadım.

çalışıyor da , böyle hata pencereleri çıkıyo hep[signature][hline]valandil ownz j0o!
yes,of course i have plenty of coins you homeless funk
WoW - Kelvin , Shadowcaster of Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

Bende de insomniax var ama düzgün bi wowtoc yükleyip çalıştırdıktan sonra bir sorun kalmadı, hiç bi ekstra ayar da yapmadım. v1.56 yı 1.56.1'e update eden bi patch var curse gaming'de, acaba onu yüklemediğinizden olabilir mi?[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

1.56 dediğin insomniax'ın verdiyonu mu?
ben yüklemedim onu eğer öyle bişeyse, sadece wowtoc ile versiyonlarını düzeltip out of date durumunu düzelttim o kadar[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:.
- Friedrich Nietzsche
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...