Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sanıyorum ki bu akşam yaşadığım olay insanın umudunu hiçbir zaman yitirmemesi söylencesi için iyi bir malzeme olsa gerek, paylaşmak istedim. birazcık da gülersiniz hani belki.. :) efendim lightforge setin son kalan üç parçası için koşturuyorken ve arcanite biriktiriyorken bu akşam bir ubrs seferine çıktım. derken emerald dream sunucusu her zamanki gibi yaptı yapacağını ve ekipten birkaç kişi düştü, güç bela 12 kişi filan drakk'ın karşısına geldik. lakin warrior ve warlock olmadığından (tek kalan warrior lbrs'ye uçtu charge ile) %13'e indirdik hp'sini ama dağıldık. neyse üzüldük müzüldük tesadüfen kalkmak üzere olan bir diğer ubrs raidine atladım.. neyse daha iyi bir lider vardı, iyi organize etti, direktif verdi tam paladin herşeyiyle. :) shoulder'ı var lakin chest'i yok, iki paladiniz, ben de 3 kere lf chest'i bir kere de shoulder'ı kaybetmişim rollarda, diyorum bari omuzluk çıksın. yok çıkmadı gene abuk sabuk mail filan çıktı. neyse drakk'ın odayı temizlemeye başladık, bir taraftan da acele etmeye çalışıyoruz erken olacak diye downtime. tam drakk'ın karşısına geçtik bufflandık başlayacağız, "server shutdown in 17 mins" dedi herkes heyecanlandı, en fazla iki kere deneme şansı var. :-p neyse güzel koordinasyonla sadece bir rogue öldü sanırım, dirilttik loota baktık. draconian reflector ve tabii ki neeee: lightforge chestplate! ben havaya uçuyorum sevinçten, diğer paladinden whisper gelmeye başladı: "i'll offer 150g if you dont roll" "make it 200g" "300g" ben "no way!" diyorum adam 400g dedi. tam o esnada ne olsun?! aklıevvel warrior 92 attı!!! beni görecektiniz "WHAAAAAAATTT YOU ROLLED ON A LF!!!!" diye çıngar kopardım. :-p öbür paladin de 48 attı ben iyice kahroldum bari o alsaydı diye.. benim içimin yağları eridi böyle ekrana bakıyorum bar kayıp gidiyor. kaydı, kaydı, kaydı, sanırım 5sn filan kalmıştı bitmesine, besmele çektim ve attım zarı: hepinize gönlünüze göre şans dilerim rollarınızda.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Eh sanada adaleti saglamak yakışırdı zaten öteki palanın üzüntüsü bi nebze azalmıştır. :>[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 kendisinin guild chat'de yaptigi maymunluk hakkinda da ufak bir yazi yazmasini istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 bu olaylar yaşanırken guild chat'te bunlar aralarında konuşuyor: "lf düştü herhalde sam bayıldı" "ne oldu acaba aldılar mı drakk'ı" vs vs ben geldim if'ye, şöyle yazdım guild chat'e: sam: offf lf chest'e 92 attı warrior ya olacak iş mi pope: oha ne alaka doggy: yeme bizi dom: ismi ne? sam: AMA BEN 100 ROLLADIM![signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kath Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tebrik ederim darısı bizim Valour'un başına elli kere rollda lf chest vs kaybetti.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BonePART Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gratz bab[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN BonePART's Blog Last Update: 29.06.2005 Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Gördükce daha da beter oluyorum şu Lf helm i degiştirsinler de kurtulsak grafigini :)[signature][hline]Bana inek diyeni bi kaşık sütte boğarım.! ******* Al'Akir ******* Darkhoof Elderone Antuan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 sağolun.. :) lf helm eskisinden daha iyi bence, gene de eh işte yani pek birşeye benzemiyor fazla.. paladin pvp ödül setinin miğfer ve omuzluğu ultra ama, (o cencept art'taki holy avenger tipli paladin gibi olunuyor aynen, ss koymuştum geçenlerde) LF set totalde daha fazla stat filan veriyor ama sırf karizması için uzun vadede onları almaya çalışacağım, drop epic setler pek iyi gelmedi bana doğrusu..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tekrar gule gule kullan :) enchanti yetistiremedik gerci heh bende de tam tersi durum oldu magister chest lazim olmayan mage vardi kac kere grubumda bir kere bile dusmedi chest gecenlerde dustu ilk ben attim o anda zaten kufurler uctu havada gelen sayiyi gorunce you roll 1 on magisters chest :D ehe diger mage nasil sevinmistir acep 1 gelince rakibinden :)[signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. [Bu mesaj Popeye tarafından 13 Temmuz 2005 05:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Invulon Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 gratz sam :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 evet pope ama ben zaten 3 kere kaybetmiştim chesti, senin gene şansın var dreadmist'e sulanan sürüyle mage gezdiğinden etrafta.. :-p artık varsa yoksa magister ve doggy için shadowcraft çıksın ehe ben zaten omuzluk için aynen devam edeceğim ubrs'ye, epic mount diye essence toplamazsan gelirsin.. ;)[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tebrikler sam. Master looter olmayan instance a gitmeyin garanti böyle şeyler oluyor yoksa :([signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 yalan shadowcraft o kadar run'da bir tane gormedim :P zaten epic questi tamamlasam iyice onemsizlesiyor... ah o beastin derisi yok mu bozuyor isimi[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 ehe yok archmage belt icin lazim essence zaten (gerci artik 4 tanede water essence toplamam lazim robe of winter night icin) ama magisteri bosverdim ben zaten setin bonuslari frost mage olarak cok isime yaramiyor ilk 3 parcadaki bonus 7 frost speller icin :([signature][hline]Don't be afraid of the dark! Be afraid of what it hides! Rahan, 04 Ocak 2005 19:36 tarihinde demiş ki: ayrıca kimsenin sizi kolunuzdan tutup hristiyan yapabilme gibi bir ihtimali yok ki?? tarkan filmlerinde mi kaldınız naptınız siz anlamadım valla.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Udinen Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Gratz Sam. Adalet yerini bulmuş. :) /clap Sam [Bu mesaj Udinen tarafından 13 Temmuz 2005 07:19 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Çok güzel..Cidden Çoook şanslısın senin adına çok sevindim.. Bende Epic Staff düşürmüştüm.. Adam 6 attı zhyahahauh die gülmüş... üzerinne 4 rollemiştim.. (kafayı yedim sinirden :D)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 5* - Human - Mage - Mayweda Guild - Buried İnnocence Eternal, 06 Temmuz 2005 10:23 tarihinde demiş ki: bak ben bi fire mage ezdim adamın hayalleri kurudu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tebrikler Sam.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
athea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 tebrikler samcim sonunda =]] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yevaud Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 en sonunda elde ettin sam tebrikler isteyince oluyomuş demekki :) bide bu yeni ve süper LF chestini Blackfathomdeep de deneriz dimi bu akşam [Bu mesaj yevaud tarafından 13 Temmuz 2005 11:12 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 hahah benim hunterla yeşil bir bow 99 atmam yanımdaki NE warrior 100 atması daha komikti ama sağolsun verdi sonra[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Helal Sam.[signature][hline]CEO of the Holy Inquisition Corp "Biz insan yakıyoruz." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 en gereksiz şeylere 100 atan birisi olarak tebrik ediyorum :D[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
stigmata Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Valla çok şanslıymışsın. Son 2 parçayı da bi şekilde alırsın artık. :) [Bu mesaj stigmata tarafından 13 Temmuz 2005 12:46 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CapN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Ilahi adalet olmuş o biraz :p[signature][hline]Capn - 5* Undead Priest (Disc Holy) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Tebrikler : ) Her parcayi tamamlamistim ben de, en cok UBRS ve Strat Baron run yapmama ragmen bir türlü cikmiyordu su devout robe ve skirt. Sonra bi baron grubuna girdim, baktim 57 priest var grupta, dedim ben cikarim eyvallah, kusura bakmayin ama 35 civari olacak bu, roll kaybetmeyi göze alamam dedim. Sonra ciktim. Sonra beni geri aldilar, priest skirt cikarsa rollamamaya söz verdi, ve skirt cikti : ) Adam da dürüst bi adammis, rollamadi ve aldim skirtümü. IF ye döner dönmez bi UBRS e katildim, tek priest benim ve devout robe düstü : ) 1 ay ugrastim sonra ardarda 2 kosuda tamamladim ya : )[signature][hline]Agac rüzgari affetse bile, kirilmis bir kere... Elandra, Night Elf Priestess Penthesilea, Night Elf Huntress Penth, Gnome Rogue Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar