Theo Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Gilberto Silva'nın Fenerbahçe aşkı! Gilberto Silva, F.Bahçe'ye gelmek için çırpınıyor. Brezilya'nın şampiyon olduğu Konfederasyon Kupası maçlarından sonra tatile çıkan Gilberto, teknik direktör Arsene Wenger ve kulübü Arsenal'e rest çekti. Fenerbahçe'den çok cazip bir teklif aldığını doğrulayan Sambacı, yeni sezonda Arsenal'de kalmak istemediğini belirtti. Wenger'e adeta ateş püsküren Gilberto Silva, "Yedek kalmaktan bıktım. Artık sürekli oynayacağım bir takımın formasını giymek istiyorum" dedi. Alex İle Görüştü Patrick Vieira'nın yedeği olduğunun altını çizen Gilberto, "O varken benim bu takıma girmem çok zor. Türkiye'den cazip bir teklif aldım. Bunu değerlendirmek istiyorum" diyerek rotasını Fenerbahçe'ye çevirdi. Öte yandan Türkiye'ye gelişini erteleyen Alex'in Sao Paulo'ya geçerek Gilberto Silva ile görüştüğü, Fenerbahçe ve İstanbul hakkında bilgi verdiği öğrenildi. Yönetici Hakan Bilal Kutlualp'in, birkaç gün içinde İngiltere'ye giderek Silva için Arsenal'le masaya oturacağı belirtildi. Gilberto Silva kimdir? * 7 Ekim 1976'da doğdu. * 1.91 boyundaki ön libero, 33 kez giydiği Brezilya Milli Takımı'nın formasıyla üç gol attı. * 2002 Dünya Kupası'ndaki müthiş performansı üzerine 6.4 milyon euro karşılığında Arsenal'e transfer oldu. * İngiliz ekibinde şu ana kadar 80 maçta görev aldı ve 4 gole imzasını attı. Kaynak: Pasfotomac[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 kaynak supermiş... hadi ona bişiy demedimde arsen wenger e ateş puskurdugunu falan nasıl ogrenmişler...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 abi her haberin yüzde 50 doğru çıkma ihtimali var yüzde 50de yanlş nerden öğrenmişler konusuda şöyle abi bu adam dağ başında yaşamıyor ya etrafta bir sürü insan var arkadaşıdır ailesidir,herkes sır tutmuyor ya böyle böyle diye anlatır etrafta habercilerde hemen abartarak tbiki haber yaparlar[signature][hline]Düşündüğünü hemen yap; yoksa karar vermek zorunda kalırsın!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wook Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 aynı gazetenin bugunku yayınında fenerin emreyi aldıgı ve gilbertodan vazgeçtigi yazıyor.. ayrıca gilberto silvayla ilgili bazı yabancı siteleri araştırdım ve gilberto silvanın arsenalde mutlu oldugu yazıo ve sözleşme yenileyecegi yazıyor..[signature][hline]Fistan, 22 Ocak 2005 13:37 tarihinde demiş ki: neye inanmadıgınızı anlamadım ben. neye inanmadınız? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 bu fenere herhalde bi ben aşık değilim...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mave Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 azizdeki doLarLara bütün BreziLya hasta zaten, 13 yaşından beri...[signature][hline]Arkamda yürüme, ben öncün olmayabilirim. Önümde yürüme, takipçin olmayabilirim. Yanımda yürü, böylece ikimiz eşit oluruz. Kızılderili Atasözü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 şıpsevdiymiş gilberto silva[signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 arsenal ve wengerle sorunu var mı bilmem de arsenal de garanti ilk 11 e giremiyor, çoğu zaman yedek.o kısım doğru.[signature][hline]SBGG! - Headshot Studios Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: pipo_14, 06 Temmuz 2005 13:11 tarihinde demiş ki: kaynak supermiş... hadi ona bişiy demedimde arsen wenger e ateş puskurdugunu falan nasıl ogrenmişler... fotomaç bu öğrenir :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: blackchaos, 06 Temmuz 2005 19:42 tarihinde demiş ki: bu fenere herhalde bi ben aşık değilim... Tek değilsin aziz dostum Ayrıca henry'de demiş ki Gilberto giderse fenere bende durmam :P[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trikeratops Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 gelmesin o herif! geçen yıllarda biz o bize gelmemiş arsenal e gitmişti. o yüzden gelmesin[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 adam cok geldi de sewmemeniz kaldı..[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hellspe Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 klasik turk spor gazetelrindeki haberler :D[signature][hline]İşlem İptal Edildi!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 EN BÜYÜK FENER AŞKI BENDE!!!![signature][hline]Arabada 5,Evde 15,Duvar saatinde 25,cepte 35,bilgisayarda 45,saat kulesinde 55........ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Arsenal'de ki bir futbolcunun bırakın beni ben feneri istiyorum bırakın da gideyim dediğini düşünebiliyormusunuz?? Komik geliyor.. Ayrıca klasik PasFotomaç haberi!![signature][hline]ERKİN BABAAAAAAAAAAAAA... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 8, 2005 komik geliyosa gül abi.. arsenalde vieiranın yedegi olmaktan bıkmıs bi adam bu..[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Fistan tamam gelmek isteyebilir adam sonuçta bıkmış Fenerde olsa Beşiktaşta olsa Gs de olsa gitmeyi düşünüyorr Tekliflerini değerlendiriyor. Fener aşkı nedir =) ?[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TRA_GS Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 nihaha adamda küçükten beri bi sempati varmış kısmet bu zamana dek süregelen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 fener aşkı bu abi başka bişeye benzemez :lol:[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İçimdeki fener aşkı bambaşka..... Diye bağırıyomuş tüm arsenaL :P[signature][hline]TW'ın GraLı =) Fake Hoşgeldin. Bende Fakeyim Nabar? :P Londra'da Meydana Gelen El-Kaide Bağlantılı Terör Olayını Kınıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 11, 2005 Eheh, du bi tuvalete gidiyim.. Tahminen çıkardığım şeyin haber değeri bundan daha fazla olur. En azından somut bi kere :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 said: insight, 06 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Ayrıca henry'de demiş ki Gilberto giderse fenere bende durmam :P said: insight, 09 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: İçimdeki fener aşkı bambaşka..... Diye bağırıyomuş tüm arsenaL :P Eheh :D[signature][hline]Lethe.. [Bu mesaj RonaldinhO tarafından 12 Temmuz 2005 07:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nindalf Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2005 Aşkla falan olmuyo bu işler eyer olsaydı sımdı gol kralıydım auhm :D[signature][hline]SupeRock Kiteboard Company Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2005 said: , 12 Temmuz 2005 07:32 tarihinde demiş ki: said: insight, 06 Temmuz 2005 21:55 tarihinde demiş ki: Ayrıca henry'de demiş ki Gilberto giderse fenere bende durmam :P said: insight, 09 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: İçimdeki fener aşkı bambaşka..... Diye bağırıyomuş tüm arsenaL :P Eheh :D len sen başkasınnn:p[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar