Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellgate London

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

DiadanLocke said:
benim anlamadığım, content patchler sadece aylık ücret verenlere olucakmış. peki free oynayanlar bu yenilikleri hiç mi göremeyecek?
wikipediadan okuduğuma göre bir de geniş yenilikler olacakmış herkese açık,ama bunlar ek paket mi olacak anlamadım.
content update dediği sadece yeni silahlar, yaratıklar fln mı yoksa yeni mekanları da kapsıyo mu?

ehe şey bilen var mı bunu?
Sosyal ağlarda paylaş

su ana kadar karsilastigim bug lar:

-karakterimin goruntusunu8n kaybolmasi
-station texturelarinin yuklenmemesi.
-yere takili olarak cikma istasyonda, bir kapiya gidene kadar duzelememe.
-actigim portalin kaybolmasi
-alisveris yaparken birden portal yanina atmasi sanki station a yeni girmisim gibi.
-sacma sapan yerlerde karakterin stuck kalmasi.
Sosyal ağlarda paylaş

sp'de lvl 8 guardian oldum fena değil, diablo 2 hissiyatını biraz da olsa verdi. yalnız dx10 ciddi kastırıyor dx9'a kıyasla aynı ayarlarda bile. sırf blur efekti için kararsız kaldım. :/

guardian'ın rakip arttıkça güçlenmesi mantığı hoşuma gitti, savunma yaklaşımı ezilmemiş gibi.
Sosyal ağlarda paylaş

eğer ki engineersanız
oyunda çok çok büyük bir bug var 1 kasımda düzeltildi yazıyor da bugün başıma geldi.. herkez de bir yerlere yazıyor:

drone çıkardınız zar zor bulup upgradelediğiniz modladığınız silahı drone'a verdiniz tamam. oynadınız oynadınız 2 saat geçti, drone'un elinde o silahı alıp çantaya attıktan sonra tekrar drone'a takınca sonra da logout olunca.. o silah kayboluyor.. yani turuncu mod'lu upgradeli itemim bir anda yokoluverdi oyuna tekrar login olunca.. aman diyim
Sosyal ağlarda paylaş

bu arada marksman'lere skillerini ÇOK iyi harcamalarına dikkat çekerim.. şuanda skiller buglı kimisi düzeltilecek kimisi şimdiki gibi kalıcak.. o yüzden bilmiyoruz yani ben level 28im şuan ve skill point vermeidğim 12 puan var.

ama garanti işe yarayan bi kaç skill var mesela onlara verebilirsin hiçbir zaman da pişman olmazsın.

Escape'e 1 tane ver öyle bırak.
Dead Eye (crit şansını arttıran) ona puan verebileceğin her zaman ver.
Beacon: Buna da verebildiğin her zaman ver puan.. acayip işe yarayan bir skill.

Ben bunlara ayriyetten 1 tane rapid fire'a verdim bir tane de sniper stance'e verdim. Sniper stance benim acayip işime yarıyor, çok seviyorum çünkü sniper stance'e geçince %200 daha fazla hasar veriyorsun.. ama skille birden daha fazla puan vermek tamamen gereksiz mesela çünkü arttırdığı şeyler range, accuracy ve kurşunun hızı. Tamamen gereksiz yani.

grenade'lere verenler var ama ben tavsiye etmiyorum çok kullanışsızlar. Gereken işlevi çoğu zaman yapmıyorlar ve verdikleri hasar yetersiz.

tactical stance'e zaten bir tane vermiş olarak başlıyorsun, ben daha fazla vermedim çünkü tactical stance yerine her zaman sniper stance'i kullanıyorum, işime daha çok yarıyor. Kullananlar var ama şimdilik oraya hiç puan vermeni tavsiye etmem.

Skill tree ile istediğin gibi bu adresten oynayabilirsin.

Sorularınız falan varsa daha yazın, yanıtlayabilirim.
Sosyal ağlarda paylaş

esimde oynamaya basladi ikimizde cok begeniyoruz bu oyunda .. cok eglenceli ancak cok kisa surede 1-2 ay icersinde gelecek content ile ozellikle mmo kismini guclendirmeleri sart. subscription yapabilsem guild kuracagim ancak subs olamiyoruz su anda onda sorun var.

hic bir problem yasamiyorum oyun full acik super oynaniyor, ancak memory exhausted sorunu 2 saatte falan karsimiza cikabiliyor geri kalan hic bir seyde bug olmadi bizde..
Sosyal ağlarda paylaş

namess gecenelerde sana tellden ulasmaya calistim ama nafile oyundaydin ancak sanirim chat kapali. bu aksam saat 20-21 gibi bir grup olalim. oyunun grup dinamiklerini cok merak ediyorum. sanki eglenceli olacaktir gibime geliyor 5 kisilik grup olayi.

yani 5 tane hero karsinda duzinelerce mob vs.. grup dinamikleri bence oyunun gelecegi icin en onemli sey cunku basarisiz ise single player oyna bitir gerisi gelmeyecek. ancak gruptaki eglence ve content oyunun gelecegini gosterecektir.

goruselim aksama.

kanuni blademaster - bruud summoner - mavi guardian.

sumonerda olurum cok egleniyorum onunla..

ayrica subscribe eder etmez guildi acacagim sanirim. ismini sonra yazarim buradan en azindan oyunda guild catisi altinda chat olsa o bile degisiklik katacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...