MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Decrypting açıldı, ya allah bismillah saldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ad3m Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Arada kaldım bu oyun için alsammı biraz dahamı beklesem :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben de girdim level 10 yaptım çıktım sonra... gece 12'den sonra fazla lag olmuyor... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sizce BOX halinde ne zaman gelir TRK yani memleketimize ... : ( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 haftaya mavi shop ta falan satılıyor olacak. 50 ytl fiyat verilmiş. EA de 50 takıntısı var. avrupada 50 euro, amerıkada 50 dolar, turkıyede 50 ytl ye satılacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 En iyisi Türkiye olmuş o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 hakkaten 50 ytl ise mis, torrent insin bi deniyim beğenirsem direk atlar alırım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 raflara bir dussun, kesinlesir olay. 3-4 gune duser. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ermynorac Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 sendit.com dan sölicektim iyiki dün almamışım ordan. türkiyede direk satılabilceğini hesaba katmamıştım :D rafta gören olursa lütfen yazsın (özellikle istanbulda) ilk iş çıkıp alırım :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sylian Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 50 milyon odeyeceksek fena degil tabii fakat avrupa serverlarinda oynayabilecek miyiz? Cunku avrupada oyun 73 milyona satiliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Ladestin said: Evet son dakika gelişmesi , Araldan aldıgım habere göre . önümüzdeki hafta cıkısı TR de .. 50 ytl .. stoklarıma gelicektir. ön sipariş cektim oraya . hatta kendimikini bile onların arasından acıcam . su durumda yurt dısından 35 ytl kadar ucuza orjinal elimizde olucak alaturqua forumlarından alıntıdır. bende buna dayandırdım rakamı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 ben sevmedim oyunu ya, yani ne bilieyim grafik dışında yeni bişey yok. Diablo 2 yi kurup tekrar oynasam çok bişey değişmeyecek sanırsam.Insan buyulerı degıstırır bıraz ya :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 oynayanlar, hangi serveri tercih ettiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 EU - S ile başlayan sanırım 1 tane EU var zaten... in-game nick: Reloader Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 demin 2 tane eu gordum ben. 2. ciyi yeni acmislar o zaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 bu arada dün alakasız bir saatte girdim 2 gibiydi Connected Players: 10000 küsür birşeylerdi... daha release edilmeden belki betalardandır bilemicem... belki de global olarak hesaplıyorlardır da 10k iyi bir rakkam açılış için... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Sydonai server su an itibari ile 14450 kisi online.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 350 ping aliyorum. fps bir oyun icin kotu bir rakam. ama asil sorun nisan almada. 2000 dpi, 1000 pollrate lik bir razer uretimi microsoft-habu sahibiyim. bu mouse ile battlefield, cs ve TF2 oynayabiliyroum ama nedense hellgate oynayamiyorum. ince nisan alamiyorum bir turlu, ufak hareketleri algilamiyor. cozecegim umarim sorunu. bunun disinda oyun guzel, ama bir diablo 1 ya da 2 kadar eglenmiyorum acikcasi. ilk 10 levela yoralim bu durumu. yalniz oyun fena halde beta. -karakter modellemeleri kotu. odun yutmuslar gibi duruyorlar. anachronox oynuyorum sanki. -npc animasyonlari yarida kesiliyor aniden. -memory hatasi ile cokmeler var hala. zamanla adam olur gibime de gelmiyor pek. 3 bilemediniz 4 ay sonra bu rush biter. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 2, 2007 Patch 0'la aslında bayağı bir sorunu düzelttiler de, yüksek detaylarda modellemeler çok tatlı, tek dezavantajı ise player sayısı arttıkça kendi karakteriniz dışında tüm karakterlerin ve dokuların kalitesi bayağı düşmeye başlıyor, bence pek iyi olmamış, zaten sağlam sistem ve very high detail oynayan biri ona pek ihtiyaç duymaz, stationlardada combat olmadığından pek lag olacağını sanmam, e instance'larda da sizden başka player olmuyor party olmadıkça. Oyunu ben sevdim, an itibariyle level 8 oldum, başlar biraz sıkıcı olsada ilerde eğlenceli olmaya başlar diye umuyorum. Sydonai - EU Asphyxiation. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Sydonai server Dreagloth Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kertenkel Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oyun vista'da sorunluymuş diyorlar da ben XP'de hiç sorun yaşamadım daha... bir de mekanlar birbirine çok benziyor bayılcam artık ACT 3'e geçtim hala aynı hala aynı -Sydonia Reloader Unique falan düşürdüm baya da oyunda resmen engineerlar için item eksiği var... düşen itemlerin %40'i blademaster/guardian diğer %40'ı evoker/summoner.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 oyunun kasim ayinda buyuk bir eklentisi gelecekmis burda stonehedge alani acilacak ve yeni zonelar olacakmis. sanirim bu sayede oyun kendini tekrarlayan yeralti ve yikik sehir goruntulerinden uzaklasilir ve cesitlenir. oyundaki karakter goruntuleri benim cok hosuma gidiyor hersey full 1920 cozunurlukte oynayabiliyorum dune kadar beta clientle oynuyordum dun normal oyunu yukledim ve memory hatalarinin cogu duzeldi bende de oyundan atmalar vardi dun hic karsilasmadim. sehirlerde veya istedigimizde silahlari yok etsek daha guzel olacak ellerinde kilicla kosuslari pek guzel gorunmuyor. zombot pet yaptim tavsiye edilir thriller esliginde dans ediyor zombicik. ayrica achivementsler var J tusu ile gorebilirsiniz orada AP puanlari ile ilerde bir seyler olacakmis.. oyunun acilen bir patchle chat ui gibi sistemlerini duzenlemesi sart ancak oyun genede oynanabilir , ayrica oyunun kesinlikle bana gore en buyuk eksigi multiplayere ozendirmemesi. belki ilerki patchlerle (ki raid vs deniyordu) daha cok grup etrafinda donen zonelar ve questler sunmasi sart, yoksa single player onamak daha mantikli. tum zonelari didik didik edin ornegin dun eskiden orada olmayan iki adet yeni zone a giris cikti karsima. birisi secret passage adinda bir dogal tunel digeride piccadilli hell tarzi baska bir yer idi. ayrica oyunun act 4-5 i normal 1-2-3 un iki kati falan diyorlar ancak gene ayni tile setlerle devam ederse sanirim biraz bogucu olacaktir. bir kac cesit daha degisik zone fena olmayacak. ayrica dun bazi zonelar karsima zifiri karanlik cikti bir o eksikti... :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 makinemi alali 13 ay oldu, e6400 islemci, 2048 ddr2 ram. bir tek 640 mb gts i cikarip ultra taktim yerine. mouse um ozel laser pointeri razer uretimi olan bir gamer mouse tur, 14 aydir sorunsuz kullaniyorum, onda da bir sorun yok. babalar gibi css de istedigim yere ince nisan aliyor. ses kartim audigy2. onda da problem surucu vs problem yok. ama hellgate i aciyorum, fps modda nedense mouse ince nisan bir turlu alamiyor. bir yere sabit tutup saga sola oyle kosuyorum. once skillerle alakali, skill arttikca duzelecek sandim. sonra baktim skill sadece recoil ve accuracy ile oynuyor, mouse un durumu tamamen grafik motorunun ahmakligi. ekran karti surucusunu update ledim, hafif bir duzelme oldu gibi ama hala hic bir seye nisan alamiyorum. elimi silahtan hic cekmeden saga sola kosuyorum sirf bu yuzden. makine mi zorlaniyor dedim once, yooo hic oyle degil. fps falan iyi. dusme yasamiyorum fps de hic bir yerde. sniper gidiyordum anindan vazgectim. nisan alamiyorum niye iskence yapayim kendime. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 valla alinmayin ama grafik motoru tam bir fiyasko bana sorarsaniz. random engine de sacma sapan yerlere sacma sapan oda acip mob koyuyor. isometric degil ki bu oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Namessar Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 3, 2007 yalniz bu mouse sorununu cozemezsem bu oyun bana yalan olacak. 3rd person templar ya da cabalist oynamam ben. bikmisim onlardan zaten. hunter marksman tek ilgimi ceken sinif, onu da sniper oynamak istiyorum aslinda. ama @$#@#$@$# mouse u bir turlu mob uzerine gelmiyor. cekiyorum algilamiyor, biraz daha cekince ucuyor. sens mens herseyi oynadim, i-ih, duzelmedi. garip bir interface lag var, ama sebebini bir turlu cozemedim. eger grafik motoru ya da bende surucu problemi degil ise, sanirim oyunun bir cesit auto-aim benzeri bir seyi var. uzak mesafede bir mobun uzerine geldiginizde mouse u ozellikle yukari asagi gotururken ekstra yavaslatarak kilitliyor gibi. benim gibi uzun suredir fps oynayan ve ince nisan almaya aliskin bir oyuncu iseniz cok cok rahatsiz ediyor, hatta oynanamaz hale getiriyor diyebilirim. fps oyunculari 3rd personcilara gore dezavantajli olmasinlar diye yapmislar herhalde ama ben sniperi direk istedigim yere cross u koyamazsam nasil kullanacagim? bir mobun uzerine geldigimde basliyroum gitmeye yukari da yukari, sonra bir kurtuluyor cross ucuyor. optionsdan falan kapatmanin yolunu bulamadim, bir ayari yok herhalde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar