scorch Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Q: Wait, what's all this pre-order talk about? I don't know anything about it? Tell me more! A: If you pre-order Hellgate: London through one of our partner retailers, you'll receive a Beta invite, an exclusive Dye Kit, and eligibility for the Founders Offer. More information about these can be found on the Beta page. You can also see a higher-res image of the Dye Kits on Flickr page. Q: I already pre-ordered Hellgate: London before I was aware of the aforementioned promotion. What can I do to get it? A: Unfortunately, this is out of our control. We suggest talking to the retailer you purchased your pre-order from about possible solutions. However, if you ordered through www.EA.com, we're working on getting all of you a special Dye Kit, as well as the other pre-order benefits. [Update: Orders placed on the EA site will receive a Wasp Dye Kit, as well as the Beta invite and Founders Offer.] lol daha beta da out of control olmuşsa bunlar full retailde ne olucak? meh indiricektim su FAQ yu okuyunca fikrim deişti birden bire Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Item toplama nasıl? Yani auto-collect gibi bir seçenek var mı? Yoksa teker teker mi topluyorsun itemleri? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 oyun avrupa surumu 2 kasim olarak belirlenmis durumda. acikcasi su anda oynadigim tek oyun bu beta olmasina ragmen ben oldukca memnunum. tabiiki eksikleri var tabiiki betadan sonra patchleri gelecek. bu her oyun icin gecerli bir sey ozellikle multiplayer ise. son cikan tum oyunlar zaten kopyaya karsida bunu kullaniyorlar son gunlerde. bunu son cikan oyunlarda gorduk. scorch promosyondan oncesi icin yapacaklari pek fazla sey yok. acikcasi newsweek gibi dergilere haber olmus bir firma ve oyundan bahsediyoruz normal bu gibi sorunlarin olmasi. belki turkiyede fazlaca bilinmiyor hellgate ama yurt disinda inanilmaz bir reklami ve bekleyeni var. beklentinin ana sebebide zaten diablo 2 den kaynaklaniyor ve adamlar bunu olabildigince somuruyorlar ki allahtan iyi kotarmislar olayi. item toplama olayi cok rahat. ornegin gorebildigin herhangi bir yerdeki itemi F tusuna basarak kendine cekiyorsun. boyle bir uygulama var yani gene diablo 2 deki gibi dagiliyor itemler etrafa sen sadece F tusuna spam yaparak hepsini rahatca toparliyorsun. ben cok kullanisli buldum. ayrica paralar icin gecerli olmak kaydi ile uzerinden gecerek paralari alabiliyorsun. birde dun aksam 2-3 tane degisik station gordum. crafting stationlari bunlar. mod - relic - modification vs seklinde itemleri bunlara yerlestirerek iki itemi birlestirme vs gibi seyler var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Kotor'daki gibi yani, bir nevi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NexcaT Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 kotor oynamadim maalesef.. :( ancak item toplama cok kolay. F spam FTW Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mortis Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 9, 2007 mmorpg oyunu mu yoksa single mı anlamadım =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 11, 2007 Ya ben www.EA.com'dan preorder yaptım ama hala ne beta key geldi ne dye kit olayı falan hiçbirşey gelmedi mail'e.. ne iş? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 hala gelmedi benim beta mailı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dark_Soul Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 off ben ta ne zaman başvurmuştum beta için ama hangi mail adresimle başvurduğumu olduğunu unuttum,nese bi kez daha deneyelim.Beta sign up burdan: http://beta.ageofconan.com/beta_application/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 age of conan alana hellgate bedava mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 16, 2007 Ahaha adam dalmış. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 demosu cıkıyor bugun, oyun tamamlanmıs... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 saldır , Allah Allah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 bulamadım hiç demo linki. çeken varmı demoyu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ben de daha bulamadım, ama trgamer ve hellgatelondon.com da bugun cıkacagı soyleniyor, aksama dogru cıkar belki... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Yuh yaa az once beta test için account geldi bana bugün demosu çıkıyo. Bende şans yokki yaa. Birde client 4.3 Gb... Kota dostu sevimli şey seni :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 dx10 lu scr ler http://ve3d.ign.com/images/17624/PC/Hellgate-London Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 demo http://www.gamedaily.com/games/hellgate-london/pc/game-downloads/hellgate-london-demo/4251/7197/ not: 1493.5 mb bu arada [ Mesaj 18 Ekim 2007, Perşembe - 19:56 tarihinde, dreagloth tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MADBOY Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Demo Fileplanet'ta çıktı, naralar atarak saldırıyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 ehaheah bana da simdi beta invite geldi =), demodan ayrı bi avantajı olur mu ki bunun simdi ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kfg Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 nero, beta icin account u falan hallettin mi ? bana daha activation gelmedi de sen hallettiysen client ın linkini verir misin yatmadan baslatiym... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Evet accountu hallettim. www.nzone.com diye bir siteye yönlendiriyo download için. 2 part dosyalar birisi 2.3 gb diğeri 2 gb. Birde siteden indirebilmek için login olmak gerenk maalesef. Az once 2. beta invitationum geldi nihehehe. Olaya bak bee aylarca uraştım beta için demosu çıkınca davetiye geliyo. :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Aynen bana da Beta Test muhabbeti geldi bgn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Beta test davetiyesi gelipte aktivasyon gelmeyenler için oyunun clienti. http://accounts.hellgatelondon.com/PingAccount/download.jsp acct name : patipati şifre : 2007nero [ Mesaj 19 Ekim 2007, Cuma - 01:25 tarihinde, NeroWarden tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2007 Demoyu indirdim oynuyorum...Cidden bir diablo havası ezmemek mümkün değil.Portal kullanımından identity scroll'lara kadar herşey aynı.Bu arada başka oynayan varsa ilk station'dan sonra questlerin hepsini yaptım ama devam'ını bulamadım:D Bi el atalım gençler:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar