Namessar Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Bone said: yaratıklara isabet ettirmek zor,. mouse unu ufak hareketlerde algılamıyorsa cozumunu yukarıda anlattım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 28, 2007 mousela alakalı değil yav, oyundaki oynanabilirlikten bahsediyorum. elbette accurate düşükken çok keskin atışlar bekleyemeyiz, ama oyunun başında kılıçlı karakterlere göre silahli karakterler çok zorlanıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NeroWarden Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Yaf scrap material felan bişiler istiyo. Bunları nerden bulacan. Sanırım bunlar crafting de kullanılıyo ama lvl 10 oldum oyle bişi düşmedi. Ki bunlardan bir çok isteniyo. Silah parçalama muhabbeti varmı? Acaba diyom oyle bişey varda gözümdenmi kaçtı :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 30, 2007 itemları kırman lazım, gel item a sağ tıkla görürsün zaten, ordan gelen parçalarla yapacaksın, enc, upg. vs. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Dün aldım yükledim oyunu, güzel fakat kıl oldum oyuna: Oyunu hızlı bi şekilde oynayabiliyorum takılmadan ama grafiklerden tatmin olamadım, benim ekran kartım kaldırmadı. Optionstan hiçbir özelliği high quality yapamıyorum engelliyor beni! Belki ben herşeyi high yapıp bilgisayarı kastıra kastıra oynamak istiyorum sanane!? Sonra oyun cdsiz oynanmıyor. Böyle bişey kaldı mı hala ya? 7GB zaten oyunun kendisi. Bir de cdsiz çalıştırmıyor. Ee ne anladım ben bu işten nesi 7gb o zaman cdden çalıştırıyosa oyunu?? WoW nasıl cdsiz çalışıyor? Bunun oyun için sistemi yenilemek gerek ama kasamam hiç zaten gidecem yakında. Valla verdiğim 50ytlye pek değmedi acıdım parama gider yemek fln yerdim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
scorch Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 bizim köyde hellgate london durumuna "rüzgar yapma flagship hadee hadeeeeeeeeeee" derler :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 3, 2007 ya dün 3 ay sonra ilk defa wowa girdim.. ve sonra 2 oyun arasındaki kalite farkını anladım.. birinde bug'dan eser yok, grafikler kusursuz, herşey düzgün. Diğerinden bahsetmeye gerek bile yok. Ama umutluyum.. bi kaç ay bekleyelim düzelir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 6, 2007 sıyırcam gittim crysis almaya yoktu ordan hell gate göz kırptı bana dayanamadım aldım bide dediler aylık ücret yok netten oynayabiliosun.bide üstüne diablo tarzı deninca oooo mükemmel falan dedim aldım bü güzel kurdum account açtım single player takıldım baya ve çok boktan bi oyun oldunu anladım.bi kere multiplayer oynarken geçitlerde sorun yaşatıyo.heleki şehrin içindeki küçük bosslarınj bulundukları girişler durmadan orda bug oluo tam bosu keserken lagg falan oluo.class lar arasındada büyük dengesizlik falan var örneğin bi marksman le evoker kapışsa büyük farkla evoker alır.hele evoker ın summon olayı bitirio oyunu çocuk yapar gibi summon yapıyosun.hele küçük imp ler onlar ne öle durmadan onları yeniledim düşük lvl dayken bile bosun anasını ağlattım çatur çutur kestiler falan.hele bi tank summon u var daha sen 7 lvl dayken 400 küsür canı oluo ve bütün atk ı kendi üstüne çekmekle kalmayıp canını dolduruyo o süre boyunca çok dengesiz olmuş class lar valla bide party olayı ilginç.daha hiç kimseyle düşük lvl questlerini bile yapamadım hep bi lagg sorunu oldu napıcaz bakalım verdiğim 50 kağıtamı acıyım yoksa oyunu yapan adamların bilgisizliğine görmezden gelmelerinemi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben aynı heycanla çoook daha fazla verdim oyuna.. o yüzden merak etme senden daha beter durumda olanlar var :) Koy dursun bi yerde. Oyun hiçbir şekilde hazır değil ama adamlar herşekilde hazır etmeye çalışıyorlar.. Birkaç aya biraz daha adam olur diye düşünüyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 ben kasıyorum şu an singleda blademaster, bi yerde cehenneme girdim diablo canlandı gözümün önünde birden :) ama gerçekten daha çooook patch lazım bu oyuna. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KýzýlcuK Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 7, 2007 bakalım inş patch lerle işi kurtarırlar.oyunun benim açımdan bi kötülüğüde o kadar singleplayer oynadım multiye bi girdim baştan char açmak zorunda kaldım ama neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 varmi hala oynayan? Yemin ederim bu topige en son mesaj attigimdan beri bir kere bile oynamadim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben baya bir patch birikmesini bekliyorum sonra bir şans daha vericem.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Ben single'nı bile oynayamadım, bu kadar kötü bir oyun olamaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DiadanLocke Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 30, 2008 Bende çok az oynadım hiç canım çekmiyor. İğrenç bi oyun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Innuendo Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 demek ki keramet "blizzard" titleinda. bi de nasil bir cenabetlikse EA ile yapmalari cok kotu oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 2, 2008 Ben oyuna verdiğim paralara yanıyorum şuanda.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 cok guzel bir fikir, cok kotu bir uygulama. yazik olmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Ilk bu oyunu duydugum gun geldi aklima simdi bakiyorum icler acisi :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gangren Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 6, 2008 Single player bir oyunu, üstüne para verip MMO olarak aynı şekilde oynamak, özellikle piyasada aynı parayı verip oynayabileceğiniz çok daha ii oyunlar varken.. hmm... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Nisan 13, 2008 geçen gün bi girim bakim noldu nası gidiyo ne yapmışlar diye.. Çünkü websitelerine göre tonla patch çıkarmışlar.. Yükledim patch meç falan ama bi ara büyük bi patch çıkarmışlar manuel olarak indirilmesi gereken. Onu indirdim ama problem çıkardı patchleyemedi sinir oldum bi daha da kasmadım :) Siz indirdiniz mi bakan oldu mu hiç? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ursusarctos Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 SONUNDA ALDIM PATCHİ YÜKLEDİM FENA DİİL BAYA Bİ TOPARLAMIŞLAR BUGLARI. BİDE 3 5 YENİ OLAY GELMİŞ. BU ARADA OYNAYAN VARMI TEK BAŞIMA SIKILDIMDA BERABER TAKILIRIZ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Füks Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 E İYİ İYİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fly Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2008 ben oynuyordum cd kırıldı bıraktım ek olarak çok sayıda oynayıp bırakmış olanlar da vardır burada. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
FesTivaL Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 25, 2008 Ben LvL 12'ye kadar dayanabilmiştim. :X Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar