Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hellgate London

VashTheStampede

Öne çıkan mesajlar

nedense bana bu adamlari biraz zorlayip multiplayer a geciyoruz cabucak denilmis gibi geliyor (EA?!). hadi baska bi sirket felan olsa neyse de blizzard dan cikmis bir grup yapmaz bana gore boyle bi hata. ne bilim guild wars var mesela. ama arada plaync gibi sirf mmolarla ugrasan bi sirket var arkasinda. EA etkisi olabilir.

diger bir olayda web site hala oyunun degil flagship in official sitesi durumunda. lan oyunu yaparkende site boyleydi. bi server status sayfasi eklemisler o kadar. siteyi gorunce direk aklima freeware oyun yapanlar geliyo. gerci onlar bile daha fazla bilgi veriyorlar. acilen siteyle ilgilenecek adama ihtiyaci var bunlarin. cogu fan sitesinde on kat daha fazla bilgi var.
Sosyal ağlarda paylaş

yahu 2007 senesi olmus mmo tarzi yapicam diye kasiyosun bari bi respec koy ya, gittim 15 puan dalginlikla accuracy e verdim blade master olarak ne isime yaricak benim ya. adam gibi bi tane save game editor falan cikmadan oynamam heralde karakter ota boka olmeye basladi hele su brawler denen yaratiklardan 3 tane geldimi ucude bomba gibi seyleri attimi direk yatiyorum .
Sosyal ağlarda paylaş

abi daha oyunu oynayamadım bile ama beğenilmemiş hiç. inşallah beğenirim ben. konusu ilginç geldi çünkü. cinematicler de çok gaz gibi gözüktü.
diablo havası versin bana abi,
1. giriim 50 yaratığın arasına çata çuta, öldürdükçe rahatliim ohahau diye güleyim.
2. potion yokmuş çok üzüldüm :( negzel içicektim ölmeme az kala.bun benzer bi sağlık sistemi olsun.
3. yoğun dövüşlerden ve bütün görevleri eksiksiz tamamladıktan sonra köye dönüp yeni çıkan itemları identify etmek istiyorum, eşyalarımı tamir ettirip, satıp paralarımı stashe atmak ve yeni görevlere yelken açmak istiyorum.

bunların bi çoğunu karşılıyosa bana yeter bu oyun.
Sosyal ağlarda paylaş

Potion babalar gibi var abi Hellgate'de, injector hesabı, basıyorsun direk regen etmeye başlıyor çok hızlı bir şekilde HP'ni.

Bu arada CoD4, Crysis birde üstüne Gears of War çıkınca, yeniden de NWN2'ye sarınca oyuna 4-5 gündür hiç girmedim valla, geri dönesim de pek yok.
Sosyal ağlarda paylaş

1. giriim 50 yaratığın arasına çata çuta, öldürdükçe rahatliim ohahau diye güleyim.
2. potion yokmuş çok üzüldüm sad smiley negzel içicektim ölmeme az kala.bun benzer bi sağlık sistemi olsun.
3. yoğun dövüşlerden ve bütün görevleri eksiksiz tamamladıktan sonra köye dönüp yeni çıkan itemları identify etmek istiyorum, eşyalarımı tamir ettirip, satıp paralarımı stashe atmak ve yeni görevlere yelken açmak istiyorum.

ÜÇüde var fazlasıda var
Makineli tüfeğime batarya takıyorum
Reliclerimi identify ettiriyorum
Stashe rocketlauncherımı koyuyorum.
Sosyal ağlarda paylaş

BlackRose said:
dx10da ayarları sonuna dayayınca güzelleşiyor grafikler bone , hem uzaktan hem yakından...

valla :p

screenshot var mı?

bir de dx10 ve dx9 arasında oyunda ne kadar fark var ki?
örneğin bende vista ve 8600m gs var, dx10 varken son ayarlara dayadığımda (default olarak öyle geliyor oyun) öyle ahım şahım bir olayını görmedim hellgate'in.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...