Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Zaman Çarkı -Wheel of Time-

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
olsun, zaten burada turkcesi olsa bile bulmak zor. almanya`da yasiyorum, o kadar turk var bir tane duzgun, guncel kitaplar getiren yayinevi yok. butun avrupa dillerinden bir suru kitap satiyorlar ancak turkce bir tek gazete var. ha bir de haftasonu ile beyaz dizi tarzi ask kitaplari.

ayip olan getirseler bile talep olmuyormus.
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
Ben 4 deyim, hala okumadığım yerlere gelmedim - unuttuğum bir şeyle de karşılaşmıyorum zaten - direk 8'e mi atlasam ne?
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
zevkli olmasına zevkli de benim biraz fotografik bir hafızam vardır; sonraki sayfa ne olaacağını biliyorum, yani kitap da ulysses değil ki prose için okuyim sadece - 4 kitap okudum gerisini de okim bari diyorum ama.

[ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • Genel Yönetici
Mesaj tarihi:
bunun k].]k prequeller'' vardi okuyun

[ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
Evet arkadaslar 12. ve serinin son kitabi yarim kalmis.Kendisi bitirmeden ölmecegini belirtmisti ama olmadi.Fantastik kurgunun en iyi yazarlarindan birini kaybettik
Mesaj tarihi:
off :/ yakinlarinin basi sagolsun...daha planlari vardi, 30 sene daha yasicam demisti olmadi :/

son kitap nolucak merak edenler:

http://en.wikipedia.org/wiki/A_Memory_of_Light

[ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 16:46 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ]
  • 3 ay sonra ...
  • 5 ay sonra ...
  • 7 ay sonra ...
Mesaj tarihi:
adam saglam kasmis. 400k kelimeden olusur diye dusunuyormus baslarken. su ana kadar 432k yazmis, 700k civarinda biter diyor. yani yaklasik 1500 sayfa filan olacak. yaz kocum yaz.
  • Yeni Oluştur...