Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Türkçesi yok ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 12, 2007 olsun, zaten burada turkcesi olsa bile bulmak zor. almanya`da yasiyorum, o kadar turk var bir tane duzgun, guncel kitaplar getiren yayinevi yok. butun avrupa dillerinden bir suru kitap satiyorlar ancak turkce bir tek gazete var. ha bir de haftasonu ile beyaz dizi tarzi ask kitaplari. ayip olan getirseler bile talep olmuyormus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 11. kitapta bitti sonunda tek gerçek buymuş [spo]Bırak artık hükmetsin Kaosun Efendisi[/spo] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Ben 4 deyim, hala okumadığım yerlere gelmedim - unuttuğum bir şeyle de karşılaşmıyorum zaten - direk 8'e mi atlasam ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 bence okumaya devam et sanırım ben ilk bilgisayardan okumam yüzünden bazı yerleri tam anlamamışım şimdi ciltleri tek tek alıp onlardan okuyorum yavas yavas,geceler sabaha daha çabuk varıyor :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 gerge zevk alıosan oku sıkılıosan atla bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 13, 2007 zevkli olmasına zevkli de benim biraz fotografik bir hafızam vardır; sonraki sayfa ne olaacağını biliyorum, yani kitap da ulysses değil ki prose için okuyim sadece - 4 kitap okudum gerisini de okim bari diyorum ama. [ Mesaj 13 Haziran 2007, Çarşamba - 22:34 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ee zevkliyse oku işte ne güzel=) bitince keşke bitmeseymiş diceksin zaten daha geç biter işte ;P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 bunun k].]k prequeller'' vardi okuyun [ Mesaj 14 Haziran 2007, Perşembe - 12:19 tarihinde, GERGE tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 14, 2007 ha? =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Azure_Knight Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 yazarımız robert jordan ı kaybettik arkadaşlar başımız sağolsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Yakinlarinin basi saolsun...Biraz kabaca olacak ama seri yarim kaldi, degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 19, 2007 Uzunca bir süredir hastaydı zaten yanılmıyorsam. Neyse, başımız saolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dreagloth Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Ya olamaz yaaaaa, son kitap 09 q1 di yalnız yazmışdır notlarını falan bir yerlere birisi bitirir elbet.. :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kartan Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Evet arkadaslar 12. ve serinin son kitabi yarim kalmis.Kendisi bitirmeden ölmecegini belirtmisti ama olmadi.Fantastik kurgunun en iyi yazarlarindan birini kaybettik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 hayııııııııııııııııııııır =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 20, 2007 haydaaa... espirisini yapıyorduk adam öldü =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elan_Morin Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 21, 2007 off :/ yakinlarinin basi sagolsun...daha planlari vardi, 30 sene daha yasicam demisti olmadi :/ son kitap nolucak merak edenler: http://en.wikipedia.org/wiki/A_Memory_of_Light [ Mesaj 21 Eylül 2007, Cuma - 16:46 tarihinde, Elan_Morin tarafından güncellenmiştir ] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 24, 2007 Cidden ayıp etti Robert Amca, neyse artık imzaladığı kitabıma bakar bakar hatırlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Aralık 24, 2007 2010'un başında çıkacağı haberini aldım, ne kadar doğru bilmiyorum - dedikodu sadece gruplarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2008 memory of light olacak ismi. brandon sanderson diye bir arkadas yaziyormus. 2009 sonbaharinda bitirmeyi hedefliyor ama gerceklesip gerceklesmeyecegini simdiden soylemiyor. hadi hayirlisi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rahatsiz Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 24, 2009 adam saglam kasmis. 400k kelimeden olusur diye dusunuyormus baslarken. su ana kadar 432k yazmis, 700k civarinda biter diyor. yani yaklasik 1500 sayfa filan olacak. yaz kocum yaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tunca Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 ohş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apis Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 26, 2009 Son kitap Robert Jordan'ın notları fln üzerinden mi yazılıyor yoksa bu yeni yazar mı kurguluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 27, 2009 ice&fire den sonra güzel gelir mi bu seri? ben öle hayvan gibi büyü olan şeyleri sevmiyorum, biraz daha hikaye gibi olanları seviyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar