Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 steam :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 steam versiyonu icin de calismiyor yazan bin kisi gordum ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 axedice said: Sen kaç vuruyosun hangi talentlara verdin o önemli. Horacela baya bi crit vs. flurry powerplay tartışmasına girmiştik de galiba crit daha iyiydi o yenmişti. Hayır karakteri kötü yapman falan da çok zor oyun izin vermiyor öyle şeylere. Gittin aptal saptal force abilitylere mi talent verdin nedir? bende 1 turnde öldürüyorum ama o da bi turnde öldürüyodu gdfdf o çok zorlamadı gerçi speed açıp sith armoru giyince art arda çok vuramadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 calisio valla bende, win7 x64 ultimate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 disable movies Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ati ekran kartlarında disable movies de işe yaramıyormuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 ABİ AHAHAHAHAHAHAHAHAHAH hk 47 ile muhabbet ediyodum neyse bitti çıkıcam şey dedi genelde npclerin yaptığı gibi master before you go I had a question for you cevap seçeneklerinden biri şu The next person who prevents me from leaving when I say conversation is over is goint to die Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 23, 2011 abi modla eklenmiş sanırım, hk 47 nin gizli droid baseine girdiği bölüm en iyi rpg bölümlerinden biri olabilir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 http://lparchive.org/Knights-of-the-Old-Republic-II/intro/img-2.gif =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 fizban said: kotor 1'i windows 7'de oynama yöntemini yazan olmamış demi ben oynuyorum steamden dumduz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aquila said: ben oynuyorum steamden dumduz.tekrar 2.5$ olana kadar almam. 10$ verip alınca çalışmazsa çok sinirlenirim çünkü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mass effect 2 nin 1300 sayfa olup bunun 600 sayfa olması http://images.4chan.org/v/src/1311496708089.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 mesaj diyecektin sanırım. (:P) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LethE Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 aslıda bi gece sam uyurken başlasak "Ne güzel oyundu bea!" diye 700 mesaj sığdırırız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 su uyur, ben uyumam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kotor1 daha iyi diyen pis parası azlara sibelcandan geliyor http://www.youtube.com/watch?v=8VvS5MLnG0Y&feature=related Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 gerizekalı otistikler yüzünden mmosu çıkmayasaydı iyiydi MAL OTİSTİKLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Forex Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Beyler bu oyun ne zaman çıkıyor 2012 diye duydum ama hiç belli olmaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 forex çok kötü olmuşsun kanka sen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrannus Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 ben de çok kötü oldum şu an Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 24, 2011 kardeş sen çok yanlış gelmişsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 28, 2011 restorasyon moduyla tekrardan başladım kotor 2'ye ama hatırlamıyorum ki eski halinin her detayını neyi eklemişler bilmiyorum o yüzden gene de her türlü kotor 1'den iyi bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 oyun bitmeden önce çıkartılan bazı yerleri vardı, robot factory gibi, ilerleyen bölümlerde göreceksin onu. yani oyun sırasında ek özellikler getirmiyor, ek quest gelmiş oluyor. hiç denemedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 KOTOR 1 DAHA İYİ BEYLER Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 29, 2011 kotor 1 le karşılaştırmak baya baya hakaret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar