Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Havuz

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:

Evet yine türk'lügümüzü ön plana çıkartalım, aşağıdaki tablo herseyi anlatıyor, yorum sizin. Bu havuz turistik bir park'ta Bursa'dır.

Telefonum ile bu kareyi yakaladım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]

Mesaj tarihi:
said:
[02:40:29] Mayhem { wha: http://forum.paticik.com/view.php?id=128394
[02:41:47] FasTReloaD-A: du laf sokim
[02:42:11] Mayhem { wha: lan o ne salak posttu
[02:42:34] FasTReloaD-A: harbiden ögremedim
[02:42:54] FasTReloaD-A: gayet ciddiyim
[02:43:03] Mayhem { wha: o zaman abi sende at kendini o havuza
[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
türk milleti topikin azınada sıçar[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
gözler önünde mefta olan bir topic daha
haydi bakalım yavrularım ,evlatlarım ,canlarım benim.[signature][hline]Werb, 30 Haziran 2005 20:40 tarihinde demiş ki:
oww yeah tam bir okşan okşarlık durum
Mesaj tarihi:
türk milleti kendine yakışanı giyer

ps: post kasmıyorum, yeter.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;

[/code]
Mesaj tarihi:
Şu sağda denizi tiken gibi yüzen mavi tanıdım ben onu...

Türk gururludur böyle laflara üzülür tikkat etmek lazım...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
üzüldüm bak şimdi..havuz da çok güzeldi..tehlikeli diolarda değil..millet tükürmese o halk havuzları çok güzel olcak :D[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
abi turklukle ne alakası war
her yaz gazetelerde bu turk avrupadan goruntuler dolu
gecen gun gordum
pariste arka planda eyfel
once sarı sarı cocuklar gencler
havuzda[signature][hline]OKUYUN OKUTTURUN
BonePART's Blog
Last Update: 29.06.2005

Siz "The King is Dead. Hail The New King" diye bagira durun ben ustume satafatli bisiler giyinip geliyorum. - BonePART
Mesaj tarihi:
Ne tehlıkelı dıılkı ztn?Angut avrupalılar bısuru para vererek cıks mekanlara gıtsınler bız bole ııyız.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 11 Temmuz 2005 03:32 tarihinde demiş ki:
O havuza 1 muslugu 2 saniede 1 litre su akıtıorsu , b muslugu 7 saniede dolduorsa nolur ? :P

[Bu mesaj Helcaraxe tarafından 11 Temmuz 2005 03:33 tarihinde değiştirilmiştir]

-berkant girsene evladım
-y-yok. problem çıkabilir.

benim bildiğim havuza ya girip yüzersin yada uzaktan işersin bu.[signature][hline][/b]Msn adresim
Ultra-Mega Blogger
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
  • Yeni Oluştur...