Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bamboocha

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Fantanın Mambo aromalısı sanırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Mesaj tarihi:
mambo phpnuke gibi bi protal diye biliyorum ben..

bide şey var
hey mambo mambo italiano hede hodo hedeo hodhedehodo[signature][hline][/b]Msn adresim
Ultra-Mega Blogger
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj fastreload tarafından 11 Temmuz 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Şu saatte geikin ulaştığı son nokta bence...[signature][hline] "fighter/mage hybrid karakter:
fighter: ben kilicimi cikarip yaratigin fireball'unu bloke ederken bir yandan obur elimle kitaptan lightning bolt buyusu okuyorum..
DM: oldu....."

Mesaj tarihi:
mambo number 5[signature][hline]Aket Atum
Adını vermek istemeyeen bir pati, 06 Temmuz 2005 17:26 tarihinde aşağıdakini bir demiş pir demiş;
''Hiçbir dişi durduk yere şirinLik yapmaz''
Mesaj tarihi:
said:
SteelBB, 11 Temmuz 2005 03:17 tarihinde demiş ki:
Şu saatte geikin ulaştığı son nokta bence...

said:
ultrAslan, 11 Temmuz 2005 03:20 tarihinde demiş ki:
beyinin sulandığı dakikalar desek daha iyi olur =)

aahahahah. iyiymiş.[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Nerden buluyolar bu ekzogarip isimleri Merhaba Benim adım HakunaMatata eger vatanım kılcöpmuchomambaya gelmek ve tatili kacirmak istemisan hadi sende iç bir boccommaa fantaa ehhehe reklamdacidden asicaklar ilerde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Mesaj tarihi:
aslinda gerekmiyoda bisery anlatmasina gerkesiz ve igrenc bi reklamla beynimize giriyor ne kada rilgincitir kötü Reklamlarda markalar beynimizde kalir fakat iyi reklamlarda ise sadecereklam aklımızda kalip merkasini unturuz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
said:
Helcaraxe, 11 Temmuz 2005 03:13 tarihinde demiş ki:
Benim adım humunumunukupua , iç bi fanta kal bamboocha olay nedir :D

Bamboocha hayata koca bi kaşıkla dalmak demek :D Bence bu iş fantacıların elinde patlar, şahsen ben reklamı antipatik buluyorum, o adamı dövesim geliyor, Bu yaz Fruka Buz'u tercih ederim
edit: imlâsal

[Bu mesaj Eternalus tarafından 11 Temmuz 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
oda diş macunu gibi bee. O_o[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
Tam bu sıralarda bi ses
Mesaj tarihi:
reklamdaki kişiliğe şu an tuttuğum kızılcık sopasıyla hiaaa die dalasım geliyor.figüran eşşeğinde sudan gelmemesini istediğimde yadsınamaz bir gerçek.[signature][hline]Aslında..
  • Yeni Oluştur...