Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bamboocha

Helcaraxe

Öne çıkan mesajlar

Fantanın Mambo aromalısı sanırım.[signature][hline]Hep arkada oturduk, hep yalnızken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı, yaklaşmazdık, konuşmazdık, hep ayrı bir dünyadaydık, hep ordayken mutluyduk biz, sonra biraz da gurur vardı;yaklaşmazdık, konuşmazdık ve şimdi bir duvar örülü, hiç yıkılmaz aramızda. yaklaşmak zor istesen de, biz yarattık acıları... kaderimizi biz yazdıkça;
Renklerle bir siyah yaptık! Renklerle bir siyah yaptık!

[code=php] i died for you !
[/code]
Sosyal ağlarda paylaş

mambo phpnuke gibi bi protal diye biliyorum ben..

bide şey var
hey mambo mambo italiano hede hodo hedeo hodhedehodo[signature][hline][/b]Msn adresim
Ultra-Mega Blogger
karakedi demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır

[Bu mesaj fastreload tarafından 11 Temmuz 2005 03:18 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nerden buluyolar bu ekzogarip isimleri Merhaba Benim adım HakunaMatata eger vatanım kılcöpmuchomambaya gelmek ve tatili kacirmak istemisan hadi sende iç bir boccommaa fantaa ehhehe reklamdacidden asicaklar ilerde[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

aslinda gerekmiyoda bisery anlatmasina gerkesiz ve igrenc bi reklamla beynimize giriyor ne kada rilgincitir kötü Reklamlarda markalar beynimizde kalir fakat iyi reklamlarda ise sadecereklam aklımızda kalip merkasini unturuz[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Helcaraxe, 11 Temmuz 2005 03:13 tarihinde demiş ki:
Benim adım humunumunukupua , iç bi fanta kal bamboocha olay nedir :D

Bamboocha hayata koca bi kaşıkla dalmak demek :D Bence bu iş fantacıların elinde patlar, şahsen ben reklamı antipatik buluyorum, o adamı dövesim geliyor, Bu yaz Fruka Buz'u tercih ederim
edit: imlâsal

[Bu mesaj Eternalus tarafından 11 Temmuz 2005 05:35 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...