paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 kişiselden takip edenler bilirler kızlardan yana dertliyim. Bi kaç aydır hoşlandığım ama nazikçe ''başkasını seviyorum'' gerekçesiyle reddedildiğim hatunun mail adresine girdim.Passwordu salladım , ve tuttu (ardışık sayılar)... resmen şoka girdim.Kızın tüm özel yazışmaları önümdeydi... Bi kızla yazışmış sürekli ve erkek arkadaşı ile olan olaylarını anlatmış .İşte kavga ettik kıl oldu yün oldu vb...bu arada eniştemizi de çok sevdiğini ve 1,5 yıllık birlikteliklerini de evlilikle noktalamak istediğini öğrendim.:( Şimdi sizden akıl istiyorum arkadaşlar.Bi şekilde bu kıza bi alicengiz oyunu yapiim mi yoksam hiç çaktırmim mi?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yap yap, O sevdiği cocuğa yalan yanlış maillar gonder, soğut aralarını kızın hayalleri umtularını yık. bole yıkılmış bitmiş bi hale kalıcnada git destek falan ol. zaten buyuk kişisel yazışmalarını falanda biliyosun deli gibi koz var elinde bak, içini okursun kızın artık. herşey lehine kaçmaz bu fırsat, nedemek "baskasını seviyorum" senin gıbı cocuk bırakılırmı....[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evil. Yap tabi.[signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 doktor korkuyorum[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 şifereyi unut, bidaha da girme maile. yapılcak en doğru şey bu.[signature][hline]be the vanquisher, to forgive Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: forgiver, 09 Temmuz 2005 22:48 tarihinde demiş ki: şifereyi unut, bidaha da girme maile. yapılcak en doğru şey bu. hangi şifre? ;)[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 psikopat mısın hocam , bırak mutlu olsunlar...[signature][hline]peace! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 ben mutlu olamadım kimse mutlu olmasın :D[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nitromagus Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 sevgilisi olana yazmak yakışık almayan bir davranıştır. eğer senin için çok önemliyse bekle kızın ayrılmasını. yahu kıza bak be ardışık sayılı şifre mi olurmuş, kızımız saf zaten anlamaz senin değerini:P[signature][hline]I'm rubber, you're glue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki: kişiselden takip edenler bilirler kızlardan yana dertliyim. Bi kaç aydır hoşlandığım ama nazikçe ''başkasını seviyorum'' gerekçesiyle reddedildiğim hatunun mail adresine girdim.Passwordu salladım , ve tuttu (ardışık sayılar)... resmen şoka girdim.Kızın tüm özel yazışmaları önümdeydi... Bi kızla yazışmış sürekli ve erkek arkadaşı ile olan olaylarını anlatmış .İşte kavga ettik kıl oldu yün oldu vb...bu arada eniştemizi de çok sevdiğini ve 1,5 yıllık birlikteliklerini de evlilikle noktalamak istediğini öğrendim.:( Şimdi sizden akıl istiyorum arkadaşlar.Bi şekilde bu kıza bi alicengiz oyunu yapiim mi yoksam hiç çaktırmim mi? Eğer o kıza özel hayatını önemseyecek kadar bile değer vermiyorsan sen zaten o kızı haketmiyorsun, sadece onu değil hiçkimsenin güçlü sevgisini haketmiyorsun. "Hoşlanıyorum" dediği insanın mahrumiyetini bu kadar gözardı eden bir insanın hoşlanılmaya hakkı olduğunu hiç düşünmüyorum.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 yap yap =)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: Rewendor, 09 Temmuz 2005 22:53 tarihinde demiş ki: said: paspatur, 09 Temmuz 2005 22:39 tarihinde demiş ki: kişiselden takip edenler bilirler kızlardan yana dertliyim. Bi kaç aydır hoşlandığım ama nazikçe ''başkasını seviyorum'' gerekçesiyle reddedildiğim hatunun mail adresine girdim.Passwordu salladım , ve tuttu (ardışık sayılar)... resmen şoka girdim.Kızın tüm özel yazışmaları önümdeydi... Bi kızla yazışmış sürekli ve erkek arkadaşı ile olan olaylarını anlatmış .İşte kavga ettik kıl oldu yün oldu vb...bu arada eniştemizi de çok sevdiğini ve 1,5 yıllık birlikteliklerini de evlilikle noktalamak istediğini öğrendim.:( Şimdi sizden akıl istiyorum arkadaşlar.Bi şekilde bu kıza bi alicengiz oyunu yapiim mi yoksam hiç çaktırmim mi? Eğer o kıza özel hayatını önemseyecek kadar bile değer vermiyorsan sen zaten o kızı haketmiyorsun, sadece onu değil hiçkimsenin güçlü sevgisini haketmiyorsun. "Hoşlanıyorum" dediği insanın mahrumiyetini bu kadar gözardı eden bir insanın hoşlanılmaya hakkı olduğunu hiç düşünmüyorum. offf çok ağır oldu ama... neyse ; amacım sevenlerin arasına girmek veya onları ayırmak falan diil yanlış anlaşılmasın. Amacım sadece kızın bi şekilde şaşırmasını , adeta dumur olmasını sağlamak. yaratıcı fikirlerinizi bekliyorum...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 açıkcası elnde böle bi koz varken kullanmaya çalışan insan için diil 1.5 senelik 1 haftalık ilişki bile bırakılmaz saçmalama bırak mutlu olsunlar[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 hani schindler's list te liam nielson diyodu ya--> elinde imkanın ve gücün varken öldürmemek erdemdir seninkide bırak o hesap olsun[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Evet, ağır oldu ama yaptığının da bence pek bir hafife alınır yanı yok. Yani kız bunu bilse acaba senin için ne düşünür bi kafanda canlandır...[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 çok ayıp, çok terbiyesizce bi davranış, nedeni ne olursa olsun bunu yapmaya hakkın yok. ben kızın yerinde olsam yüzüne bakmam bidaha.[signature][hline]parce que moi je rêve, moi je ne le suis pas.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 olm manyakmsn kacirilirmi bu firsat ya alala bende olcak mail kizi hayattan sogutur sonrada destek olur kizin herseyi olurdum[signature][hline]Demokratik Pati Örgütü Haksızlığın Karşisinda Huzurlu bir Paticik için Sonun Kadar Savaşacağız... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 abi kız bişi bilmiyo ki daha...[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 İlaç at mailine okuduğu zaman gider verirsin ayarı hey allam yahu...[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
paspatur Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bak şimdi acayip vicdan yaptım yaaa.... acaba pzt. kıza herşeyi anlatıp , ''lütfen şifreni değiştir'' desem yy ın salağı ilan edilme olasılığım % kaç olur?[signature][hline]her kiminki devesi vardır o zengindir.Ama her kimki Ferrariye biner o şanslıdır arap atasözü oldu mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: abi kız bişi bilmiyo ki daha... Bir adam öldürdüğünde bunu kimsenin görmemiş olması seni masum ya da daha az suçlu mu yapar?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: blackchaos, 09 Temmuz 2005 23:04 tarihinde demiş ki: İlaç at mailine okuduğu zaman gider verirsin ayarı hey allam yahu... muaha =9 yada ya topraginsin ya benim de vur =) saka bi yana bencede sifreyi unut cok ayip .. sevenlerin arasina girme =9 kizmi yok dunyada.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi [Bu mesaj Sixoms tarafından 09 Temmuz 2005 23:08 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 bilseydi bide abi "bak güzelim bende böle olanaklar var böle böle yapcam haberin ola işim bittiğinde harab ve bitap bi haldeyken sen,ben senin destekcin olacam!!" bro en azından şöle düşün senin 1.5 senedir beraber olduğun kız arkadaşına böle bişie yapılacak olsa ve onu kaybetme riskin olsa bunu yapacak kişiye teşekkürmü ederdin boğazına mı sarılırdın?? yok abi kim ne derse desin çirkin bi olay kendine yakıştırırsan yap.[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 said: paspatur, 09 Temmuz 2005 23:06 tarihinde demiş ki: bak şimdi acayip vicdan yaptım yaaa.... acaba pzt. kıza herşeyi anlatıp , ''lütfen şifreni değiştir'' desem yy ın salağı ilan edilme olasılığım % kaç olur? En doğrusu bu olurdu ama dediğin gibi çok kötü kızla aran bozulur. Eğer gerçekten işi en az hasarla düzeltmek istiyorsan ismini vermeden fake bir maille "şifreniz şu şu, çabuk bulunuyor, lütfen bi an önce değiştirin" yaz yolla... senden olduğunu anlamasın. Bu da çok doğru bir davranış değil ama en azından artık doğru karar verirsin ileride?[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozkolous Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2005 @rewendor:+1[signature][hline]Mendoza, 03 Şubat 2005 03:58 tarihinde demiş ki: Hayatimda bu kadar "hastalikli" bir film gormedim... kanberdim bi zamanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar