Lopeth Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 yok mu giden ? rezalet diyorlar ama bilemiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 şimdi geldim. aksiyon filmi olarak baya iyi olmuş. hatta filmde oyundan çok parça görebilirsiniz. gelgelelim ben beğenmedim. 5/10 verdim. ARTILAR mark wahlbergden süper bir max payne olmuş olması tek elle çekilen shotgun sahnesi oyundaki birçok sahneyi birebir görebilmek EKSİLER filmin sonunda ölenin aerisi yöneten kadın olmaması, melek işinin cılkının çıkmış olması mona saxın oyundakine zerre benzememesi oyunun müziğinin filmde olmaması max'in BB'yi helikopter direğini düşürmeden tek mermiyle öldürmüş olması alex balder'ın metro gişelerinde değil de max paynenin evinde öldürülmesi "they were all dead." diye devam eden repliği filmde görememek( çok bekledim lan bu repliği ühü;() slow motion ın 3 sahnede görülmesi lupitonun dandik glock mermisiyle ölmesi, maxin yediği 100 kurşundan sağ olarak gidip BB'yi öldürmesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
progamer Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Filmin özellikle ilk yarısı fazla durgun geçti. Max Payne filmi olunca çok daha aksiyon bekliyordum. Olan aksiyon sahneleri bayağı iyidi. Valkyre olayını da çok güzel yapmışlardı ama biraz daha slow-motion aksiyon görmek isterdim. :) Onun Haricinde gayet güzel filmdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 geçenlerde fraganını gördüm ama çıktımı çıkmadımı bilmiyorum. filmin efektleri güzele benziodu ancak başroldeki adam genelde durgun yapılı filmlerde oynayan birisi, böylesi aksiyon bi filme nasıl gider merak ediorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Mark Wahlberg mi durgun yapılı filmlerde oynayan birisi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 aslında filmleri geçiorum, adamın yüzünden durgunluk akıyo.. ayrıca asıl anlatmak isteiim şey oyuncunun yüzüne bakınca aksiyonu hissedip hissedememek. bak mesela denzel wahsington, süper oyuncudur. ama adamda bir durgun bi durağan hal var. aksiyonları da oturaklı yoğun akıcıdır. bkz: training day. aksiyon dolu film ama belli bi durgun tarzı var adamın, filme de bunu yansıtıyo. bkz: dejavu. denzel filme ağır kaçmış.. film hafif uçucu böle hooop aksiyon gogo tarzı var, denzelın öle bi tarzı yok. bu adam için de aynısını sölüorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Baggio Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Dragonmax said: adamın yüzünden durgunluk akıyo.. İyi de Max Payne bu zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revenant Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 kotu olmus film vasat alti Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dragonmax Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Baggio said: İyi de Max Payne bu zaten? o da doru assında Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Kötü. Denemişler, birşeyler yapmaya çalışmışlar ama olmamış. Beklediğim gibi film noirden portakal sıkar gibi holywood aksiyonu çıkarmamışlar ama oyuncu seçimi, senaryo, kurgu falan komple çuvallamış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KillJoy Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 17, 2008 shot em up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 şimdi geldim filmden. beklediğim max payne filminden çok çok daha iyiydi açıkçası sürekli bullettime efektli film noir havasını kaybetmiş ruhsuz bir aksiyon filmi beklerken efektlerin yerinde kullanıldığı abartıya kaçılmamış (markın sağ kılik yapıp 2 çin ordusu yoketmediği) karakterin oturduğu güzel bir film çıktı. max payne oyununu bullettime için seven kimsenin beğenmeyeceği bir film olmuş ama evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Çok gazlıyız bu film için, patlamasa bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Dün gittim.Çok çok kötü.Max Payne'i MAx Payne yapan bullet time neredeyse yok denecek kadar az kullanılmış.Senaryo çok kötü işlenmiş.Film'in ilk yarısında neredeyse hiç aksiyon yok , ikinci yarısıda zaten çat çat 10 dakika bişiler sonra the end.Hiç tatmin edici ve bekleneni veren cinsten değil.Sinamada izlenicek bi film değil kısacası ama netten indirebilir yada ilerde Dvd'den izleyebilirsiniz.Sinamaya vereceğiniz paraya değmez bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gellidus Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ya hic huyum degildirde "sinama" ne arkadas ayiptir be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 ses said: Dün gittim.Çok çok kötü.Max Payne'i MAx Payne yapan bullet time neredeyse yok denecek kadar az kullanılmış.Senaryo çok kötü işlenmiş.Film'in ilk yarısında neredeyse hiç aksiyon yok , ikinci yarısıda zaten çat çat 10 dakika bişiler sonra the end.Hiç tatmin edici ve bekleneni veren cinsten değil.Sinamada izlenicek bi film değil kısacası ama netten indirebilir yada ilerde Dvd'den izleyebilirsiniz.Sinamaya vereceğiniz paraya değmez bence aynısını yazmaya girdim sakın gitmeyin dün gece gittim ama nasıl pişmanım anlatamam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Konu çokmu kolpa? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 konuyu baglamaya calısmıslar ama ya gerçekten gitmeyin su filme çok çok çok kötü bi film senaryosu da kötü konu da çok zayıf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marl0_on Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Mark Wahlberg (td) Max Payne olduğu için izlicem, ama pek bir şey de beklemiyordum. İzleyenlerden gelen yorumlar da düşüncemi destekliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 yok mark wahlberg iyi olmuş max rolüne bana göre. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Davut güloğlu (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mulgear6 Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 MrLevie said: yok mark wahlberg iyi olmuş max rolüne bana göre. evet ama adamın yapabilicegi bişey yoktu film çok kötü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 18, 2008 3 çoklu kötü yorum hakedecek bir film değildi kesinlikle.Oyundaki gibi max amcanın düzinelerce adamı harcadığı bullet timelı sahne hayal edenleri baya hayal kırıklığına uğratır ona katılıyorum. Atmosferi efektleri çok beğendim iyi ki phantom kamera denen şeyi bulmuşlar diyorum. Resmen oyundaki atmosfer vardı. Başrolü oynayan aktörü pek beğenmedim. Arada ki boş sahneler azcık çoktu, yüksek aksiyon bekleyenleri kesinlikle tatmin etmeyecek bir film ama benim gibi atmosfer olsun diyenler için harika. On üzerinden 7 veririm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 bu arada gözüm max payne 2 deki mona sax'a alışmış. 2-3 önceki postumda mona sax olmamış demişim de, ilk oyundaki monaya hakkaten benziyor oynayan bayan:D edit: aha buyrun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 19, 2008 z kalite doldurboşalt tipi bir aksiyon filmi yerine konusu oyundan daha oturaklı daha dolgun atmosferi tam hayal ettiğimiz gibi gri karlı bir filme 'iğrenç' denmesini geçtimde hani o zevke bakan birşeydir fakat mark wahlberg'in oyunculuğuna laf etmeyin bari yaw Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar