Lopeth Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 said: Aegean, 02 Temmuz 2005 22:57 tarihinde demiş ki: Evt genel hatlarıyla çok klişe bi konu olur ancak o senaryonun güzelliği ayrıntılarda yatıyor bana kalırsa, çok güzel sahneler var aklımda kalan oyundan. ancak malesef içimden bir his buram buram sin city kokucak diyor, atmosferler birebir aynı nerdeyse yani :) al benden de o kadar. sin city'ye illaki benzeyecek , ama daha iyisi olamayacak.[signature][hline]valandil ownz j0o! and i exhale , causing the oceans` endless waves. WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 metal gear solid ne zaman olucak yaaa :([signature][hline]Mike Portnoy | Vic Firth | Mapex murderer dark forter // retired uo player Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Walla izlerim iyi film olur.[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 oh süper bekliyoruz :)[signature][hline]Sert Kal Taviz Verme ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sovereign Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 muhteşem[signature][hline]Nail "NaileR" Avunduk - Türkiye'nin yürüyen, koşan, zıplayan en büyük ve kapsamlı Star Trek ansiklopedisi KoÇ '04 | CMU '09 | c4A | ST:O | Star Trek TR | MSN: [email protected] | Jean-Luc Picard: "..Let's make sure history never forgets.. the name.. Enterprise" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Caglar35 Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 "There are no choices. Nothing but a straight line. The illusion comes afterwards, when you ask 'Why me?' and 'What if?'. When you look back and see the branches, like a pruned bonsai tree, or forked lightning. If you had done something differently, it wouldn't be you, it would be someone else looking back, asking a different set of questions." hayatımın quote'u... film güzel olcak..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Venator Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 6, 2005 İlk oyunu degil de ikinciyi yapsalar cok daha basarılı olur bence, ilkine gore cok daha az klise aksiyon sahneleri cok daha iyi olur daha dramatik vs... Ancak ilkinde senaryoyu oturtmadan ne kadar iyi olur onu bilemiyorum. İki film seklinde yapabilirler ama o zaman cok iyi olur =)[signature][hline]kaleidoscopic 20 Haziran 9:30 sularında Rockistanbulda demiş ki: Zaten tekerleklere karşı ilgim var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
trapt Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 ya zaten o sözler ara filmler falan tam hikaye gibiydi..muhteşem olur beyazperdeye aktarılırsa..[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes. And she's not breathing back. Anything but bother me. It takes my pain away Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 bence ilkini yapsinlar iki o kadar guzel degildi bire kiyasla hikaye konusunda, bombaydi ayri hele o telefon olayi as if I was in a comic, as if I was in a video game mi ne falan hehe[signature][hline]Let us march on To the fields of sacrifice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 iyi aktarılırsa super olurda...he bide kimin oynicagına baglı...[signature][hline]Fröyt Demiş Ki ; Bazen pipo Sadece pipo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Christoph_Vassel Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 7, 2005 2 yada 3 film şeklinde olursa ( aralarında lotr gibi 1 sene olmasın mümkünse plz ) süper olur bence..oyunu bilen insanların yanısıra oyunla alakası olmayan pekçok insanda izler..[signature][hline]We will see the dreams that we dare to dream.. I have a problem that i cannot explain.. I have no reason why it should have been so plain.. Have no questions but i sure have excuse.. I lack the reason why i should be so confused.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moriQ Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Beyazperde.com said: Yıllardır hazırlıkları süren oyun uyarlaması Max Payne, Mark Wahlberg ile geliyor... (9 Kasım 2007) Play Station 2 ve Microsoft Xbox için üretilen ve dünya çapında 1.8 milyon adet satılan bilgisayar oyunu Max Payne'in sinema film olacağını daha önce duyurmuştuk. Karısı ve çocuğunu öldürenlerden intikam almak için zorlu bir takibe çıkan özel ajan Max Payne'i kamera önünde Mark Wahlberg'ün canlandırmasına karar verildi. 2000'lerin başından beri ortada olan projenin senaryosu Beau Thorne tarafından yazıldı. Max Payne'in yönetmen koltuğunda ise John Moore oturuyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 pacmani de film yapsınlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Enginar Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 yani su oyun aleminde 2 oyun var ki aslinda direkt film olmalari gerekiyordu. max payne ve metal gear solid serileri. cok gec bile kaldilar :P. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 filmi hakikaten çekilecekse artık umarım oyunu da yeniden canlandırırlar, salak take two güzelim franchise'ları ölü bırakıyor nedense. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cado Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Enginar said: yani su oyun aleminde 2 oyun var ki aslinda direkt film olmalari gerekiyordu. max payne ve metal gear solid serileri. cok gec bile kaldilar :P.harbiden mgs nin filmi çekilcek diyorlardı bir ara ne oldu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lopeth Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 mgs nin kendisi interaktif film zaten =) gerek yok bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternal Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 11, 2007 keanu reeves oynarsa izlenir yoksa çok lazım degil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raistlinthewiz Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 ee nerde haniii Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrLevie Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Mark Wahlberg benziyor zaten max payne e. eğer başarılı oynayabilirse ve senaryo iyi oturtulabilirse iyi bir film olabilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheRiverBelow Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 2008'de başlayacaklarmış çekimlerine sanırım. Mark Wahlberg abimizi uygun görmüşler rol içinde. Benziyorda lavuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Evet,benziyor gerçekten. Ve bu çok güzel bir haber en azından senaryonun adam akıllı olabileceği ihtimali var... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Max Payne zaten film değil miydi ya :) Valla bence güzel olur ama çok da gerekli değil oyunu oynayan film izlemiş kadar oluyor. Senaryosu harika hazırlanmış ve oyuna aktarılmış aşmış birşeydi Max Payne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 Paylaş Mesaj tarihi: Kasım 12, 2007 obarey süper olacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar