Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Lensleri çıkartmayan varmı aranızda??

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
ya ben lenslerimi çıkartmıyorum bazende 1 ayı geçiriyorum valla doğruyu söylemek gerekirse aklıma gelince çıkarırım :)
varmı benimgibi üşengeç birisi ben hiç sorunla karşılaşmadım bu tutumla henuz ama... :)[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
abi ben de senin gibiydim, sonra en olmıcak zamanda gözüm mikrop kaptı, arpacık çıktı. Adam oldum sonra, her gün yıkıyorum ellerimi falan böle hayvani özen gösteriorum. =) Önerim şudur ki, başına bişey gelmeden doğru yolu bulman . ;)[signature][hline]Silent dance with death...
Mesaj tarihi:
ben öle 2 günün üstünde takıcam gözüm şaşı olur ya...hergün çıkartıyorum ben tabi lensin türünede bağlı :)
ama şu varki evde olduğun sürece lensi çıkar[signature][hline]It's a lie. A kiss with opened eyes.
And she's not breathing back.
Anything but bother me.
It takes my pain away
Mesaj tarihi:
lens konusu açılmışken lens kullananan arkdaşlar ne kadar veriyor lense yılda ortalama? nasıl alınıyor? doktora sormuştum özel muayene hanelerde muayene edip lens yazıyorlamış fln dedi. özel oldukları için pekte güvenemiyorum nedir bu işin aslı astarı? bi anlatı verin..[signature][hline]Feror ego veluti - sine nauta navis,
ut per vias aeris - vaga fertur avis...
Quidquit Venus imperat - labor est suavis,
quae nunquam in cordibus - habitat ignavis.
Mesaj tarihi:
ya hikaye para tuzağı,
git kadıköyde harbi optik var boğada kafayı havaya kaldır görürsün tabelayı..
fiyatları iyi baya..
yılda 200'den çok vermezsin...
onlar ayarlar zaten...[signature][hline]Tabi tabi aynen anlattığım gibi...
Mesaj tarihi:
alexi var , adam inadına çıkarmıyor yahu.

günlük lens bu , alırlar adamın böbreee[signature][hline]valandil ownz j0o!
and i exhale , causing the oceans` endless waves.
WoW - Kelvin , Archmage of Nerull/Burning Legion
Mesaj tarihi:
solusyon koymuyomusunuz kurur gozunuzde maazallah.[signature][hline]DJ Tiesto
fordcus, 29 Mayıs 2005 23:15 tarihinde demiş ki:

katlayıp bavuluna koyup seyahetlerde yanına mı alacan la karıyı? üflemelileri çıktı onların naylon.

Q-Mix, 28 Haziran 2005 00:54 tarihinde demiş ki:
ahha süper geyikler dönüyo buralarda :)
Mesaj tarihi:
said:
Joker, 06 Temmuz 2005 00:07 tarihinde demiş ki:
ya ben lenslerimi çıkartmıyorum bazende 1 ayı geçiriyorum valla doğruyu söylemek gerekirse aklıma gelince çıkarırım :)
varmı benimgibi üşengeç birisi ben hiç sorunla karşılaşmadım bu tutumla henuz ama... :)

budur :)[signature][hline]Oha falan olunmaz, oha doğulur.. - delikanlı tiki -
Mesaj tarihi:
valla eğer günlük lens kullanıyorsanız önerim her gün çıkarmanız ;) neden, çünkü ben eskiden çıkarmazdım çok fazla. bir gün öyle güzel mikrop kaptı ki kendileri, inanın sonra her gün çıkartmak hiç de tembellik olarak gelmemeye başladı. ha bu arada aslunda mikrop kapması değil olay, göz havasız kaldığı için bakteri üretiyor. gözünüzde kocaman bi top ve şişkinlik, ayrıca bir adet kan çanağı sahibi olmak istemiyorsanız (günde iki göz damlasıyla 10 günde geçti) her gece yatmadan çıkarmanızı tavsiye ederim.[signature][hline]
Tekel rakısı bu be!
Tam kırkbeş derece.
İki tek attın mı
Doksan oldun demektir,
Yani dik açı,
Biz akşamları dostlarım
Böyle dönüyoruz işte köşeyi
Mesaj tarihi:
ben hep uyuyordum onlarla
hersabah 2 saat gözlerimi açmama harcıyordum.

baktım böyle olmııcak gözlüğüde attım lensleride

şimdi bişey göremiyorum oh ne güzel

zaten bu dünyanın pisliğini görüp napıcaz ki...

hayat bir pislikten ibaret değilmidir azizim ???[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Mesaj tarihi:
nasıl 1 ay takıyonuz ya ? Hani bildiğimiz günlük lensleri ? Ben çıkarmadan yattığımda sabaha iyice sertleşiyo ve 2 saat açamıyorum gözleri. O yüzden hergece adam gibi çıkarıyorum. Ama harbi merak ettim 1 ay nasıl takılıyo ? Hiç mi rahatsız etmiyo yahu[signature][hline]oh yeaa
Mesaj tarihi:
Üst üste öyle çıkarmamaya devam edersen göz ülseri olur ben her gece çıkarıyorum veya gözlükle dolaşıyorum arada .
@head : alexi lens yokken baş parmağını gözünün beyazına bastırıp ''bak hehe hoho'' diye bi insan türü ondan lensini çıkarmasını bekleyemeyiz tabi .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
ozel lensler var uzun sureli. kullandiktan sonra bir daha 1 ay sureyle cikarmayabiliyorsunuz ve de hicbir rahatsizlik verici tarafi, yan etkisi falan yok.takim halinde satiliyor. turkiye'de var mi bilmiyorum ama eminim vardir.[signature][hline]Dona Malino
Mesaj tarihi:
Ben de lens almayı düşünüyorum da, banyo sırasında ya da denize girerken çıkartmak şart mı? Normalde çıkartılması gerekiyormuş galiba, ama bir arkadaş ben hiç çıkarmadım en ufak sorun olmadı dedi, doğru mudur?

Ayrıca göz yaşarması ya da ağlama gibi durumlarda ne olur? Rüzgar estiğinde bile gözüm yaşarır da, lens yamukluk çıkarmasın sonra.[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected]
Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!"
  • Yeni Oluştur...