Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Batman Begins

Norak

Öne çıkan mesajlar

Ben filmi çok beğendim. İnsanlar neden buharlaşmıyo diye bakmamak lazım bence olaya. Batman dünyası orası..:) Diğer filmlerdeki ve çizgifilmdeki gibi Gotham City'nin karanlık atmosferi müthişti. Yalnız tek bişeye uyuz oldum. [spo1=Şuna:]Kızla karşılaşınca Batman direk kimliğini açık etti. Ağzında baklayı bi yala nemlendir evvela. Hemen söylenir mi? Hatta zorda kalmasan hiç söylememen lazım.[/spo][signature][hline]A.K.T.I.F: Android Keen on Terran Infiltration and Fighting
T.A.B.L.E.T: Transforming Artificial Being Limited to Exploration and Troubleshooting

[Bu mesaj aktiftablet tarafından 23 Haziran 2005 22:14 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

bugün emekte izledim (bi ayrı oluyo burda film izlemek yaf :) )

gotham city eski haline dönmüş nihayet. tim burton'dan sora bu seri böyle bi filmi hak ediyodu. christopher nolan'a burdan alkış.

christian bale de bruce wayne rolünde çok iyi bi iş çıkarmış .. sadece sesi biraz abartılı geldi bana (batman halindeyken).
benim gördüğüm tek eksi filmin aksiyon kavga sahnelerinde neyin olup bittiğini anlayamadım, herkes bişiyler yapıyo ama kim kime vuruyo belli deel :) o da yönetmenin aksiyon yönetmeni olmamasından heralde ama o kadar önemli bi nokta değil benim için.

önemli olan eski atmosferin yakalanışı ve müthiş hikaye anlatımıydı.

batman yeniden başladı.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

filmi beğendim.. aklımda kalan olay ise half life ın başrol oyuncusu gordon freeman ile , fildeki polis "gordon"un benzerliği.. tesadüf olabilir mi?[signature][hline]www.kemirgen.net
Heyd - Jedi Padawan
Deadem - Master Bio-Engineer - Master Ranger
Hüsam - Level 50 Invul/NRG -(retired®)

[Bu mesaj tunch tarafından 25 Haziran 2005 18:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

HAHAAHAH süper bulmussun .
bu arada filmi cok begendim özellikle son sahnede jokeri aydınlatma muhabeti gecince polis sefi manyagin tekinin yaptigi her pislik arkadasindan joker kagidi bıraktigini söleyince bititm . uamrişm filmi artik bu kadroyla devat etitirirler yeter beaw zırt pırt degisiyo kisilikler filme ısınamıyoruz ..ayrica batman i eskiden cok sevmezdim cok abuk gelirid ama bu filmel daha bi sevdime ski akrakterinden daha vahsi ve saldirgan olmus Hoş..[signature][hline]Davut Vedaoglu says in episode 3: Fezagezer join me beKaos Ay em yor fathır ...
FEzAGezer:noooooo
Tam bu sıralarda bi ses
O Bİ Vanlİ: Yuguz Dı Fors look
Sosyal ağlarda paylaş

2 hata var bence.
1-)Kız en azından kımsın onu soyle dedıgınde.
I'm batman dicekti
2-)hadi onu dedin kız gelip seni öptüğünde basıcaktın tokatı agzının ustune.Batman oldugumu anladın sımdı ayagıma kopek gıbı geldın dımı surtuk dıye.

-This is hell and im the devil
-no.Youre my practice.[signature][hline]ExhaulteD, 31 Mayıs 2005 14:01 tarihinde demiş ki:
Kemalizm bir din ,Ataturk bir peygamber ,Anitkabir ise kabe degildir.
Delanoresse, 31 Mayıs 2005 14:03 tarihinde demiş ki:
ex, o yuzden Ataturk'u ve dusuncelerini seviyoruz
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Suark, 25 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
2 hata var bence.
1-)Kız en azından kımsın onu soyle dedıgınde.
I'm batman dicekti
2-)hadi onu dedin kız gelip seni öptüğünde basıcaktın tokatı agzının ustune.Batman oldugumu anladın sımdı ayagıma kopek gıbı geldın dımı surtuk dıye.

-This is hell and im the devil
-no.Youre my practice.

gerçekten büyük hatalarmış ;D[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

Bugün izledim Batman Begins'i.

Film görsel açıdan tatmin edici, yalniz Batman bu filmde Kamu mallarına hayli zarar vermesi azıcık rahatsız etti beni. Yanlış hatırlamıyorsam diğer filmlerde bu kadar çok dağıtmamıştı ortalığı... (polislerden kaçarken, bi suçluyu andırıyordu.)

ne yalan söyliim, Batman'in ilk filmindeki tadı, daha önceki filmlerdki gibi bu filmde de bulamadım.

İlk filmi defalarca izledim, ve de hala izerim ama bunu ı-ıhh :/[signature][hline]Fuck all scammers!
Sosyal ağlarda paylaş

batman i oynayan amca ki kendisi christian bale, tam olmasi gerektigi gibiydi. kafasinin donusune kadar cuk oturmus karaktere. senaryo da guzeldi ama arabaya falan o kadar para harcadiktan sonra kameraya para yetmemis anlasilan zira cekimleri, kullanilan dar acilari ve aksiyon aninda kameranin fazla hareketliligi ve anlasilmazligi yuzunden cok begenemedim. kadroyu ayni tutup (belki katie holmes disinda) baska bir yonetmene cektirselerdi daha iyi bir sonuc olacakti bence. belki dar goruslulugumdendir ama gotham city adinin da yansittigi uzere daha gothic bir havasi olmasi gereken bir sehir degil mi? yanlis anlasilmasin, "gothic" ten kastim bol beyaz pudrali yuze siyah goz kalemi itibariyle makyaj yapan tipler degil de, daha yuksek ve sivri binali, bol gargoyle li daha kasvetli bir havasi olan bir sehir beklerdim ben. zira tim burton in cektigi ilk iki filmde bu hava gayet mevcut. ayrica ilk filmde anlatildigi uzere (comicleri okumadim evet) bruce wayne in anne babasini olduren joker degil miydi?
kisacasi ilk iki batman filmi yaninda biraz sönük kalmis bu film benim kanimca. belki tim burton i cok seviyor olmamdandir bilemeyecegim[signature][hline]Once you start down the dark path,
Forever will it dominate your destiny.
Sosyal ağlarda paylaş

çok uzun uzadıya anlatmak istemiyorum

genel olarak film eğlenceli / iyi ama çok iyi değil.imdb notunu haketmediği kesin.

christian bale kesinlikle süper bir batman olmuş.katie holmes dışında oyunculuk iyi, katie holmes da filmin atmosferine uymamış ondan garip geldi bana.

"the way of the ninja" dan tutun da intikam/adalet çelişkileri falan konu iyi işlenmiş

berbat kamera açıları , kahramanlık hikayesiyle bağdaşmayan bi çizgi, kötü screenplay vs. eksileri mevcut.

filmin korku ve bilinmeyenin korkusu gibi şeylerin üstünde durarak creepy gotham atmosferine (atmosfer yetersizdi bu arada, art directorsız film mi çekmişler naapmışlar) katkıda bulunması kanımca en iyi yanıydı.çok uzuyor burada kesicem.[signature][hline]Embrace the shadow!
Sosyal ağlarda paylaş

bi de jokeri kim oynayacak acaba ya ?!
jack amcam yaşlandı.
bi arkadaşım çizgi filminde mark hamill'in (bizim luke zibidisi :) ) seslendirme yaptığını, onun oynayabileceğini söyledi. ilginç olur ama jack'in jokerinden sora kimi görürsek yadırgayacağımız kesin.[signature][hline]Remember Sammy Jankis ..
Sosyal ağlarda paylaş

yeni bolumler olsa bile joker alakasiz olur zaten. batman begins, tim burton'in ilk `batman` ine baglatiyi sagladi ve misyonunu tamamladi boylece. christopher nolan da simdilik bir devam filmi daha dusunmedigini aciklamis.[signature][hline]Piiys

[Bu mesaj Dojorel tarafından 26 Haziran 2005 23:48 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Tim Burton böyle yapmıştı Tim burton şöyle yapmıştı olayını bir kere bir kenara atın çünkü o Tim Burton.

Film hoşdu. KAtie Holmes' den bir oyunculuk beklemiyordum ama sivri gögüş uçları zoomlamalarını da bir türlü anlam veremedim.

Yakın çekim kavga sahnelerinden hiç bir şey göremedim ve hiç bir şey anlamadım. Sanırım koreografları kötüydü bunu da karmaşık yakın çekimlerle kapatmaya çalıştılar.

Konu son bir kaç filme göre daha ayakları yere basan bir konuydu o yüzden sevdim.

Örümcek adam, Daredevil gibi çizgi roman uyarlamalarından sonra ilaç gibi geldi fakat her ne kadar öyle comics fanı olmasam da Tim Burton Batmanlerinden hatırladığım kadarıyla Bruce' nin babasını bir serseri değil Joker öldürmemiş miydi?
İlk filme bağlamışlar bağlamasına biraz sakat bağlamışlar sanki.

Kısaca Arcanenin dediği gibi
Hoş ama IMDB puanını hak etmez.

Ayrıca Arcaneye ek olarak
YAşasın Tim Burton
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...