Pierre Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hic dayak yedinizmi yediyseniz nasil? ben anlatiyim okul: 1-7-8 sene oncesi 3. sinifta felanim plastik toplarla top oynuyorduk. topa bir vurdum anaokulu cocugunun kafasinin yaninda gecti. bahce nobetcisi hoca yanima geldi ve "huleyn yop cocugun kafasina gelseydi napicaktin dedi" bi gecirdi kafam 360 derece dondu. 2-orta 1 deydik ders bos bizde okulda koridorda top oynuyoruz okulun kapilarinin ustunde tam top gecicek kadar bi yuvarlak cam var biri topa vurdu top cami kirdi sinifa girdi.siniftaki ogretmende askerden yeni gelmis matematikci bir komandoydu kapiyi acar acmaz beni yakaladi.yakamdan tutup havaya kaldirip duvara vurdu.neyseki ceketimin yakasi kalkikti basim duvara deymedi. 3-orta okuldan sonra okumaya yurt disinda devam ettim. okulumuzda turklerle latin-ispanyollar kavgaliydi.ben okulda yeniyim kimseyi tanimiyorum.(turkler haric)Bizim 2 arkadas bi ispanyolu dovduler bende yanlarinda duruyordum.sonra aksam okul cikisi bunlar beni yakaladi dovmeye basladilar.benim burnum kanadi bacaklarim ve kasigimda bir yer morardi felan.Sonra okulun en buyugu(2 kere sinifta kalmis) okan abi dedigimiz turk geldi imdadima yetisti bunlari bi guzel dovdu. bunlar hic unutmadigim yedigim dayaklar. bide attiklarim var onlarida sonra anlatirim :P[hline] [Bu mesaj Pierre tarafından 24 June 2003 13:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albatros Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Lise sonda tarih dersine tam girerken arkadaki cok bilen kisi bana kagit atip duruyordu.paso benimle ugreasiodu.donup yapma yapma die yalvaranzi bende.Adam hala evam edio uyuz hemen arkamda ve kucuk kagit parcalari atio.Bende yeter demeye devam ediyorum.Sonra hoca yanima bi geldi abiler benim kafanin arkaya bi tokat attiki saclar 3 numara benim ve bir ses cikmis oradan heryer sessizlige bogulmus..Ders sirasindada arkamda bana rahatsizlik veren cocukbu ani olumsuzlestiren bi resim cizip gunlerce hatta aylarca dalga gecmisti.bu haksız dayagı arkamda oturan o cocugu ve hicbir sey sorup solemeden kafama vuran pi.i unutmicam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 İlk okuldaki (ki hiç minettar değilim gerçekten gelişimime ve eğitime %1 katkısı bile olmadı) hocamı hiç unutmadım bi gün sokakta görürsem eğer çekip dersi soyulana kadar dövcem. Herif günlük stresini sınıftan çıkarırdı yani herkese en az gün başına 3-4 kere vururdu ve öyle böyle değil ciddi ciddi ensesine kulağına. Bi görsem varya öğretmen demem gözümü yumup dalarım.[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xaenin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Abi dayak diil de ilkokul 1. sınıfta annemler bni devlet okuluna wermişlerdi we o zmnlardan bıtek hocamı we bıze yaptıklarını hatırlıorm.Kadın anneler gununde , doumgununde , bayramda ve diger onemli gunlerde bizden para toplardı ya.Sindi gorsem yemin ederim hic acımam alırım ayaımın altına.[hline]I'm your dream, make you real I'm your eyes when you must steal I'm your pain when you can't feel Icq UIN = 788808 a.k.a -hellraiser-dt<<===jk2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xayder Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 1. sınıfa ilk başladığım yıldı ana sınıfını okuduğum okuldan ayrı bir okulda başlamıştım.Sınıfın kabadayısı 2 çocuk vardı biri çingene tipli biri gözlüklü her gün yemeğini ver yoksa döveriz diye elimden yemeğimi alırlardı ayrıca o okuldaki sınıf öğretmenimiz 55 yaşlarında yaşlı bir kadındı kim ne yapsa beni suçlu bulur kulağımı çekerdi onun yüzünden kulağımın memesi kafif yırtılmıştı anneme olanları anlatınca eski okuluma aldı beni. Eski okulumda da kaba dayı tipliler vardı en güçsüzü bile beni döverdi bir gün tuvalette gene geldi biri kafamı attırdı bizim sınıftandı çocuk bi güzel dövdüm öğretmende beni koruyordu onun sayesinde millete dayak atmayı öğrendim o zmndan beri hiç kimseden dayak yemedim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Bu senenin sonlarına doğru akıllı arkadaşlarımdan biri hoca dışarı çıkarken u ha uaaa uaa haaa ( maymun sesi ) demeye başladı.. Hoca arkasını döndü bana sinirli adımlarla yürüyerek saç + kulaklarımı aynı anda tutarak çekti bide suratıma ağır bi tokat geçirdi unutamam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 6. sınıf civarında 7. sınıflardan 2 cocuk sııfa gelip birini aramıslardı, saga sola satasıyolardı, gelip benidme kafama su sisesiyle vurmuslardı eahahe butun olay bukadar[hline]-Abi sen bunun için kafa yapar demiştin dimi? =Evet -Ben pırıl pırıl oldum ya... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 hocadan bir kez dayak yedim kopya çektim diye kavgalarda çok yedim. Ama iki kez dayak yedim diğerlerinde bende dövdüm. o ikisini unutamam bi kere ortaokulda arkadaşı dövdüler son sınıftık çocuğu dövdük 2 kişi. Sonra okul çıkışı takip etmişler 2mizi eve gidiyorduk siteler vardı bahçelerinden geçiyorduk kimse yoktu. en az 7-8 kişi evire çevire dövdüler ne ağız kaldı ne burun. bide geçen yaz bizim arkadaşların kavgası olmuş tartışmışlar ben bilmiyordum 2-3 gün sonra ıssız bi yerde denize giriyoruz atlama yeri var orda o yüzden arada bir orda denize giriyoruz biz 3 kişiydik bunlar en az 10 kişi vardı ilk önce 2 kişi geldiler ben bunları 2 kişi gördüm arkadaşa vurdular saldırdım birini denize yuvarladık kafasını çarptı kanattı diğerleri daldılar üzerimizde sadece mayolar vardı çok kötü dayak yedik ama acısınıda çıkardık :)[hline]bla bla bla ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 dövülmek delikanlıya çizik atar.. delikanlı adam dayak atmaz 5.56 atar..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chemical Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Çizik atmakla kalsalar iyi ağzını burnunu parçalarlar ne çizii:)[hline]Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Yedim ama anlatmam.Cunku delikanli adam dayak yese bile onu anlatmaz.Bir kenara not eder ve vakti geldiginde intikamini alir.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Senin yememen için bir neden göremiyorum zaten..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Apo'nun bir lafiyla kar$ilik veriyorum.. "Sus evladim sus, aptalligini kanitlama.."[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gawain Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben çok dayak yedim ondan dayak atmasını iyi bilirim ilk taktik olaraktan şşşt sen ellerini cebine sok bişi dicem kısa sürcek arkasından sazan ellerini cebine sokar cümbür cemaat hurra dalın huleyyyyn adamın zati ellerini cebinden çıkartana kadar oooooooo Yani kısacası kimse ben delikanlıyım dayak yemedim demesin yane baştan yazıyom bunu bakın [hline] Son Delikanlı Çanakkale'de Düştü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: -Wissy, 24 June 2003 17:50 tarihinde demiş ki: Apo'nun bir lafiyla kar$ilik veriyorum.. "Sus evladim sus, aptalligini kanitlama.."[hline]tHe Original fi$h® Peki..[hline]KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karakurt Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: -Wissy, 24 June 2003 17:50 tarihinde demiş ki: Apo'nun bir lafiyla kar$ilik veriyorum.. "Sus evladim sus, aptalligini kanitlama.."[hline]tHe Original fi$h® Senin dediğin bu apo beden öğretmeni müdür muavini mi?[hline]Est solarus oth mithas! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Din Hocasi kiliginda bir mutfak robotu.[hline]tHe Original fi$h® Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 dinci apo apo the legend[hline]Tıklayın ve Sam ile benim mesajım arasında 5 mesaj olduğu ve Sam in mesajının yüzde 90 ının kırpıldığını görün Bu şekilde imza yapmak delikanlıyı(?) bozar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Kavga iyi ve doğru birşey değildir. Atmayında yemeyinde. Salak bir olay yüzünden siz veya o ölürse (ölüm çok kolay birşey o yüzden oha demeyin, tek yumrukla beyin kanaması geçiren çok insan var) hayatınız zindan olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Ha bide bizim buralarda yokuşa pois gelmeden önce çok yan kesici olurdur bi gün ben arkadaşımla giderken (2 sene önce) İki çocuk (biri bendne daha küçük diğeride 1-2 yaş küçük yada eşit yaş) geldi para istedi 1 milyonmu ne ben git başımdan dedim. Çocuk sonra beni duvara doğru itti diğerine çıkar çakıyı dedi çocuk elini cebine götürdü ama hiç bişey yapmıyo eli cebinde duruyo yani bariz kolpa bende sinirlendim beni iten çocuğu ee git be başımdan diye bi itiş çocuk yere düştü sonra tam komedi filimlerindeki gibi bi olay oldu. Çocuk kaçmaya başladı bende şiştikçe şişiyorum. Sonra yanımdan vızıldayarak bi amca geçti madem arkadan bağıryomuş çocuklara ondan kaçmışlar. Sonra amcaya teşkür edip olayı durup izleyen arkadaşımada ayrı teşkürlerimi sundum :)[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Onun dışında pek kavga etmediğim için pek iyi bilmem dövüşmeyi ama nolur nolmaz eve hırsız girere diye geçen yaz 3 ay aralıksız kendi kılıcımla baya çalışmıştım evde (hırsızlada alakası yok hani heves :)) ondan kılıcı iyi bilirim :p bide eskirim yada kendoya başlıycam bu yaz olayı bitircem hehe[hline]''Eğer o her kimki canavarlarla savaşıyorsa dikkat etmelidir yoksa kendiside bir canavara dönüşebilir. Ve eğer o kişi karanlığın derinliklerine uzun süre bakarsa; karanlık onun kalbinin içine yansır.'' - Friedrich Nietzsche The Two Tears Threads of Fate Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wanderer Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ilkokulda bir iki bisey olmustu ama tam hatirlayamiyorum. ortaokul ve lisede de hic kavga etmedim valla bu saatten sonra etsemde buyuk ihtimal dayak yerim. experience 0 :)[hline]W.A.N.D.E.R.E.R.: Wireless Artificial Neohuman Designed for Efficient Repair and Efficient Reasoning Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 ben de yemedim, tabi yemekten kastınız yapıcak hiç bişiyinizin kalmaması we sora dağınık bir şekilde bi tanıdık bulmaya çalışmaksa yemedim. onun dışında kavgada falan aldıım darbeler olmuştur :) niho ama yemedim daha dur bakalım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sam Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 said: Absolut, 24 June 2003 18:00 tarihinde demiş ki: Kavga iyi ve doğru birşey değildir. Atmayında yemeyinde. Salak bir olay yüzünden siz veya o ölürse (ölüm çok kolay birşey o yüzden oha demeyin, tek yumrukla beyin kanaması geçiren çok insan var) hayatınız zindan olur.[hline]Kalplerdeki Kaymak Asli............Mp3 List çok doğru bu arada abso'nun dediği, herkes göründüğü kadar 'sağlam' olmayabilir. hapis, suç bir yana ömür boyu pişmanlık en ağır ceza olur..[hline]BonePART, the WJ Master 15 June 2003 02:37 tarihinde demiş ki: abi soluyorum ya reha muhtar mehmet ali birand bide bizim bakkalın mixi senin sesin sam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sly-One Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 24, 2003 haklısınız benim baya bir dikkat etmem gerekio o konuda :p ben daha kimseye yumruk atmadım ztn adam gibi hehe. 3-4 kavga ettiysem hepsinde adamları itip kakıp yere kapaklayıp bıraktım öyle wurmadım..[hline][i]Güçlü ve şanslı olanlar genellikle yalnız olanlardır... -Xar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar