Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Telefonla Havuza Atlamak...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Günlerden bir gün(dün) Cray'le yaklaşık 3 saatlik bir Squash seansından sonra ferahlamak amacıyla havuza gireyim dedim . Havuz kenarına geldim tişörtümü çıkardım ve kendimi direk suya bıraktım . Havada aklıma telefonumu nereye bıraktığım geldi ve bi anda kendimden geçtim . Suya girdiğimde ilk işim elimi cebime atmaktı . Sertliği hissettiğimde böyle içimden bişeyler koptu . Havuzun dibinde **bbbloöğsmkn** diye bi ses çıkardıktan sonra kendimi aynen havuzdan dışarı fırlattım ama tabiki nafile . Telefon binbir türlü çırpınıştan sonra kapandı . Gittim kurutma makinesinde kuruttum sonra parçalarını çıkarıp güneşe koydum . 1-2 saat sonra pilini taktım daha açma düğmesine basmaya fırsat bulamadan abuk sesler çıkardı ve ekranda bilimum matrix efektleriyle beni karşıladı . Kısacası gitti güzelim alet bozuldu patladı bitti . Anne-baba henüz olayı bilmiyor ,nasıl söyleyecem bilemiyorum daha telefon yeniydi ve ıslanma,yanma gibi şeyler garanti kapsamına giremiyor.

Şimdi ben bu telefonla havuza atladım dersem kıyametin kopma ihtimali %75 , başka ne diyebilirim(havuza ittiler beni ehi ehi diyemem) .
İkinci olarak bunu garanti kapsamına sokmak için servise ne yalan söyleyebilirim . Çünkü havuza düştüğü zaman oksitlenme olmuyor denizdeki gibi ve durumun anlaşılma riski daha az .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Alexi_Septimus, Türkiye-Yunanistan maçı sırasında Taksim'de demiş ki:
Pes.Maç oynanırken ezan okuyorlar . Az bi oyuna saygı ya.
Mesaj tarihi:
ne diim sana geçmiş olsun walla...bence üzerine bi bardak soğuk su iç..:)[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Oksitlenme su ile temasta olur. Zaten senin söylemene gerek yok onlar kolayca anlayacaktır. Ancak kısa süre önce benim arkadaşımın telefonuna su döküldü 20 milyona tamir edildi. 150 milyonu gözden çıkarmıştı kendisi :)
Beşiktaş tarafında KVK servisine götürmüş.[signature][hline]Atahost.net Web Hosting
Mesaj tarihi:
Olayın esas noktası ''su'' zaten . İçmem .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
birdaha su yüzü görmek isteyeceğini hiç sanmıyorum:)
Ailen için de o kadar telaş etme en fazla bir iki fırça çekerler öldürecek değillerya oğullarını bir telefon için[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos
geleceğin türkoloğu
Mesaj tarihi:
said:
Vodan, 02 Temmuz 2005 18:08 tarihinde demiş ki:
Oksitlenme su ile temasta olur. Zaten senin söylemene gerek yok onlar kolayca anlayacaktır. Ancak kısa süre önce benim arkadaşımın telefonuna su döküldü 20 milyona tamir edildi. 150 milyonu gözden çıkarmıştı kendisi :)
Beşiktaş tarafında KVK servisine götürmüş.

Ya şöyle bişey var telefon suyun altında max 10 saniye kaldı ama maximum çünkü dibe ilk girdiğim anda farkettim ve kendimi dışarı attım . Bi paslanma durumu vs. bişey olmassa tamir olmayacağını sanmıyorum ama ya olmassa sorusu çıkmıyor işte aklımdan .[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
o kuruması için ayırttığın parçaları çekiçle, parça pincik et, sonra götür "bomba koymuşlar içine, ben napiim, ne biçim telefon yapmışsınız" de. aynen iade etsinler onlar da sana parçaları. bi havuz soğuk su iç üstüne. oh.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
said:
Saeros, 02 Temmuz 2005 18:14 tarihinde demiş ki:
o kuruması için ayırttığın parçaları çekiçle, parça pincik et, sonra götür "bomba koymuşlar içine, ben napiim, ne biçim telefon yapmışsınız" de. aynen iade etsinler onlar da sana parçaları. bi havuz soğuk su iç üstüne. oh.

Onu da düşündüm inan , telefonun bikaç bişeyini kırıp yere düştü patladı diycektim de şimdi o durum anlaşılırsa olmaz . Kandırık yok , ayıp.[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
said:
TERMINATOR, 02 Temmuz 2005 18:10 tarihinde demiş ki:
Oyuncakçıdan bir tane oyuncak cep telefonu al bozulan cep telefonuna benzeyen. Böylece ailen durumu anlamaz. Zeka küpüyüm maşallah. Helal olsun bana. Herkesin sorununa çözüm buluyorum.

aman allahım neden daha önce bizim aklmıza gelmedi ki.. ne kdr dahisin sen ya.. burda harcanıyosun degerini bilmiyolar senin..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
said:
Xaenin, 02 Temmuz 2005 18:17 tarihinde demiş ki:Onu da düşündüm inan , telefonun bikaç bişeyini kırıp yere düştü patladı diycektim de şimdi o durum anlaşılırsa olmaz . Kandırık yok , ayıp.

eheh yok abi çaresiz gidiceksin "anne, baba, ben bi mok yedim" diceksin.[signature][hline]- sauron is back frodo.
- FUCK!
Mesaj tarihi:
Sudan çıktıktan sonra telefonunun pilini çıkarıp direk servise götürecektin. Kaldı ki içi açılmış telefon zaten direk garanti kapsamı dışındadır. Parçaları kuruttum derken ben onu anladım. Diğer türlü zaten tamamen kurutma şansın yok. Git paşa paşa yeni telefon al kendine. Ailene ne dersin orasını bilemem.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...
Mesaj tarihi:
Ben şöyle bişiy duydum böyle suya düştüğünde bir kaba o su ile birlikte(suyun içinde çıkarmadan) servise götürünce kolay tamir oluyormuş. :P[signature][hline]"Success comes in cans ... not in can'ts"
Mesaj tarihi:
ya banada oldu ama ben atlamadım ittirdiler :)
mayomun cebindeydi telefon.attılar havuza.durun telefon var dieyemedim cunku bende unuttum orda oldugunu.sora havuza girince farkettim.ama iş işten geçmişti[signature][hline]"Far away is a place where I hide
the truth that have to be locked away"
Mesaj tarihi:
oksitlenebilecek parçaları arkadasının aynı model telefonuyla degistir. adamlar kontrol ettikten sonra eski parçaları tak (bu fırsatı bulamayabilirsin :)) sonra arkadasının parçalarını cebe at ve yeni telefonunuda dier cebine at:p

olmaz mı?[signature][hline]Hayat bir kavgadır... İlk düşmanın sensin!
Nightwish
TarjaT.
its not the monster under your bed.
its the man next door.
that makes you fear, makes you cry...
makes you cry for the child

Mesaj tarihi:
Şimdi yani sonuç olarak ben yarın telefonu servise götürsem bunla salak gibi havuza atladım , normal olarak az bi ıslandı ve pek tabi bozuldu dersem adam ne der , ne yapar , kaç günde hallolur ?[signature][hline]WoW : Xaenin-Night Elf Priestess
Mesaj tarihi:
abi olsaydı benim ossuc on i(3310i) ne rahattın simdi :P das gibi telefon bizim arabanın el freni tutmuyo, lastigin altına koyuyorum. sora biri kafamı attırıo direk atıyorum kafasına filan..
daha marifetleri say say bitmez :lol:[signature][hline][b]-Çuvala konulan her öLüydü günüme zehri zerkeden ve yuvası yıkıLan her virandı parasaL harbe itiLen,Zoraki savaşa aLınanlardı okuLu terkedenLer ve ELİ BIÇAKLI HER BEBEYDİ KABUSUMDA RAKSEDENLER..
Mesaj tarihi:
benimkini miletin kafasına atıyorum işaret fişeği niyertine henüz kıramadım.. ama azimliyim çalışmalarım sürüyor (I love siemens)

bu arada telefonun modeli ne ki bu kadar korkuyorsun ozduğunu söylemeye?[signature][hline]Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...