ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Evet World Craft 1 den beri oynuyorum bu mereti... Ama keşke The Lord Of The Rings Gibi Bunuda sinemaya aktarsalar... Milyonlarca kişinini oynamak için yarıştı... ya senaryo sinemaya aktarılırsa.. Düşünsenize ? LoTR kaç kere izledim hatırlamıyorum.. ama wow u kahvaltıda bile izlerim... siz ne dersiniz ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Final Fantasy gibi CG olsun. Blizz iyi yapıyor o işi. İzlemek istemem diyen çıkmaz heralde. Ama hangi hikaye? Kitaplardan birisi mi, oyunlardan birisi mi yoksa bizim bilmediğimiz alternatif bir hikaye mi? Ben Frozen Throne'la wow arasındaki 4 yılı anlatan, eski oyunlara da gerekli yerlerde flashbacklerle dönen bi film isterdim. Misal bi Tauren ve Dwarf Hunter'ın Hyjal'da tanıştıktan sonra yaşadıkları, Horde ve Allience'ı savaşa yaklaştıran sebepler, bunların iki faction'ın da bakış açılarından incelenmesi. 2 faction'ın üyelerinin ortak hareket ettiği bir hikaye süper olur bence.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ArchangelTanwen Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 katılıyorum bende seyretmeyi çok isterdim baş ucumdan ayırmam zaten filmi çıksa mesala yani okadar konu warki zaten her biri şaheser sırf kalderoilerin tarihinden bile 4-5 film çıkar yani neler heler ve beler den bir ton malzeme çıkar... aslında film yapcaklar wcft dan sonraki 4 yılda ne pok yenildi onu anlatcaklar cillop olur![signature][hline]Our fates has been written... Only we can change our fates... for the path of our wishes... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 wc3 tft ile wow arasındaki süre anlatılsa hoş olurdu aslında gerçekten. flashbackler filan, evet güzel fikir.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Fikirlerinizin devamını bekliorum hadi.. (bi deli taş attı hadi çıkarın :D)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Birde sadece Stormwinddi,Ironforge idi onlar olmasın..Westfallın Defiaslardan kurtuluşu olsun,Razor Hill'in Kul Tirasları temizlemesi olsun..Herşeyiyle olsun..Animasyon olsun über olsun...[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Malibu Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Şamanlar olmasın ama filmde istemiyoruz onları nerf pls :) //off çok kötüyüm ya [signature][hline]Charles Rhadamantis Nobody is perfect so I'm nobody. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Miraul Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 3010 yilinda izleriz artik yapmaya karar verirlerse bi gun[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 :) şansına küssün o zmn arthas :)[signature][hline]Cindy, 28 Haziran 2005 15:01 tarihinde demiş ki: sen nerden duydunda geldin be :P BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Disappear Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: ozii_x, 02 Temmuz 2005 17:59 tarihinde demiş ki: Evet World Craft 1 den ... WarCraft , WorldCraft degil =) bence olsada guzel olur ama hunterlari koymasinlar nasilsa onlari ipleyen yok =p[signature][hline]Even a stopped clock tells the right time twice a day. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 kimsenin bilmediği bir gerçeği açıklıyorum dı dııın: Muradin hunterdı, Frostmourne'a rolladı, Arthas bu yüzden kendisini öldürdü. animasyon olsun, wow un giriş demosu gibi olsun.süper düper olur.hastası olurum.konusu da kesinlikle wc3 tft sonrasında geçsin, bilmediğimiz şeyler olsun.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Depressive Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 wowun giriş demosu 4 yılda yapıldı.saniye olarak tam süresini bilmiyorum ama animasyon olarak film şeklinde uzun süreli yapılırsa heralde bi 10 sene sürer yapımı ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 2, 2005 said: Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Şamanlar olmasın ama filmde istemiyoruz onları nerf pls :) //off çok kötüyüm ya ahehe mumkunse shaman olmasin arkadasin dedigi gibi :P +1 :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Elufulec Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 olmaz film falan warcrafttan. lotr apayri bi olaydir.[signature][hline]ICQ: 132225 MSN: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: BonePART, 02 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki: dalga mı geciyosun o demo 4 senede yapılır mı allah rızası icin ole olsa wc3 teki exp 1 senede cıktı adamlar 3 ırka 3 tane demoyu ansıl yetiştirdi ehuehue wc3 ciktiginda exp hazirdi. nasil d2 ciktiginda d2 exp hazirsa. wowun expide hazirdir simdiye coktan. adamlar oyunu yaparken yapiyorlar expi mexpi[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcane Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 wc3 çıktığında tft hazır değildi d2 çıktığında lod hiiiç hazır değildi. storyline bellidir, materyaller çok değişmez ama hazır olup da bekletme durumu olmaz çok özel bir durum olmadıkça.(mesela yılbaşı öncesi döneme denk getirmek gibi)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here Sometimes, yet I still pretend Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delidumrul Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 kur d2 yi mpq dosyalarini incele. d2 nin duzunun mpq lari icinde lod parcalari var. zamaninda parmakladim oradan biliyorum.[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jadelith Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Olsun valla. angelinayla brad pitt oynasın ikisi de shaman olsun. o zaman görün overpowered i.[signature][hline]Borbag, 25 Eylül 2004 21:55 tarihinde hakli olarak demiş ki: yeteri kadar seksi ve/veya güzel bir kız her adama her istediğini yaptırır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer77 Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: Vicious, 03 Temmuz 2005 00:28 tarihinde demiş ki: said: Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki: said: Malibu, 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki: Şamanlar olmasın ama filmde istemiyoruz onları nerf pls :) //off çok kötüyüm ya ahehe mumkunse shaman olmasin arkadasin dedigi gibi :P +1 :-p -1 Shaman olsun esas kapıcılara gerek yok (rogue)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 said: arcane, 02 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki: animasyon olsun, wow un giriş demosu gibi olsun.süper düper olur.hastası olurum. kesinlikle. blizzard ara demo (intro, end movie vs vs) yapmakta gerçekten über olduğunu kanıtlamış firma. eminim öylesi bir filmi gerçekten mükemmel yapacaktır.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2005 Ehe gnomları unutmasınlar,psikopat psikopat elinde bombasıyla gezen Mechanostrider üzerindeki gnomumu istiyorum : )[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 konu saptı ama ben bişi söylicem.. bu demoda mage infernal a fireball ı çakıyor.. gecen desolace de infernal gordum.. hadi bana şu demoyu bende gerçekleştirim dedim.. adama fire yi bi yolladım.. immue yazısı sayesinde sıcak sıcak ter bastı... Gözünü sevim frostbolt.. infernal lara nerf gelsin :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? [Bu mesaj ozii_x tarafından 04 Temmuz 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ractamainus Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 evet o mage vs. infernal olayı ayrı bir efsane movie'de :D adamlar kendi yaptıkları oyundan bihaber movie hazırlamışlar ya da ordaki mage deliymiş, sonunda da ölmüş falan...[signature][hline]is all that we see or seem but a dream within a dream? Edgar Allan Poe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Battalgazi Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Abi orda mage hani olur ya bi tarafı tutuşur insan abuk hareketler yapar.Bence küfür ede ede eline ne geldiyse sallamış.Zaten movie nin sonu muallakta :D[signature][hline]BattalGazi LvL 56 Warrior Isikcan LvL 42 Arcane Mage Realm: Burning Legion Guild: Disorder Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozii_x Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 4, 2005 O mageye laf etmeyin.. ben onun kudetine aşık olup mage açmış bir insanım :D Bl de lvl 50-54 arası arklar varsa duel e bekliyorum :D dün yaptıgım 11 duel i kazandım sadece lvl 58 paladin e yenildim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda -Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap.. -Sercan - Tamam abi.. -Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor.. -Mayweda : Hönk ?? !! ?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar