Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Yıllarca Oynadık... Şimdi İzlemek İstemezmisiniz ?

ozii_x

Öne çıkan mesajlar

Evet World Craft 1 den beri oynuyorum bu mereti... Ama keşke The Lord Of The Rings Gibi Bunuda sinemaya aktarsalar... Milyonlarca kişinini oynamak için yarıştı... ya senaryo sinemaya aktarılırsa.. Düşünsenize ? LoTR kaç kere izledim hatırlamıyorum.. ama wow u kahvaltıda bile izlerim... siz ne dersiniz ?[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Mayweda Yiğenine der ki = Sercan koç.. akşam gelinceye kadarn enc i 120 yap..
-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
-Mayweda : Hönk ?? !! ??
Sosyal ağlarda paylaş

Final Fantasy gibi CG olsun. Blizz iyi yapıyor o işi. İzlemek istemem diyen çıkmaz heralde. Ama hangi hikaye?
Kitaplardan birisi mi, oyunlardan birisi mi yoksa bizim bilmediğimiz alternatif bir hikaye mi? Ben Frozen Throne'la wow arasındaki 4 yılı anlatan, eski oyunlara da gerekli yerlerde flashbacklerle dönen bi film isterdim. Misal bi Tauren ve Dwarf Hunter'ın Hyjal'da tanıştıktan sonra yaşadıkları, Horde ve Allience'ı savaşa yaklaştıran sebepler, bunların iki faction'ın da bakış açılarından incelenmesi. 2 faction'ın üyelerinin ortak hareket ettiği bir hikaye süper olur bence.[signature][hline]There is a void in my chest where I once had a heart, and from this emptiness springs all the sufferings in the Multiverse . . .
Sosyal ağlarda paylaş

katılıyorum bende seyretmeyi çok isterdim baş ucumdan ayırmam zaten filmi çıksa mesala yani okadar konu warki zaten her biri şaheser sırf kalderoilerin tarihinden bile 4-5 film çıkar yani neler heler ve beler den bir ton malzeme çıkar...
aslında film yapcaklar wcft dan sonraki 4 yılda ne pok yenildi onu anlatcaklar cillop olur![signature][hline]Our fates has been written...
Only we can change our fates...
for the path of our wishes...
Sosyal ağlarda paylaş

Fikirlerinizin devamını bekliorum hadi.. (bi deli taş attı hadi çıkarın :D)[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Sercan - Tamam abi..
-Akşam olur : Sercan : Hoşgeldin abi.. Dediğin gibi bütün mor eşyaları disenc ettim.. deli gibi enc geliyor..
Sosyal ağlarda paylaş

kimsenin bilmediği bir gerçeği açıklıyorum dı dııın:
Muradin hunterdı, Frostmourne'a rolladı, Arthas bu yüzden kendisini öldürdü.

animasyon olsun, wow un giriş demosu gibi olsun.süper düper olur.hastası olurum.konusu da kesinlikle wc3 tft sonrasında geçsin, bilmediğimiz şeyler olsun.[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Şamanlar olmasın ama filmde istemiyoruz onları nerf pls :)

//off çok kötüyüm ya

ahehe mumkunse shaman olmasin arkadasin dedigi gibi :P

+1 :-p[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying
I saw a version of myself I didn't even recognize
On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on
A star falls in the grief of someone who'll never be seen again
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BonePART, 02 Temmuz 2005 22:00 tarihinde demiş ki:
dalga mı geciyosun
o demo 4 senede yapılır mı
allah rızası icin ole olsa wc3 teki exp 1 senede cıktı adamlar 3 ırka 3 tane demoyu ansıl yetiştirdi
ehuehue

wc3 ciktiginda exp hazirdi. nasil d2 ciktiginda d2 exp hazirsa. wowun expide hazirdir simdiye coktan. adamlar oyunu yaparken yapiyorlar expi mexpi[signature][hline]:NSRq:üXrüt:irht:kök
Sosyal ağlarda paylaş

wc3 çıktığında tft hazır değildi
d2 çıktığında lod hiiiç hazır değildi.
storyline bellidir, materyaller çok değişmez ama hazır olup da bekletme durumu olmaz çok özel bir durum olmadıkça.(mesela yılbaşı öncesi döneme denk getirmek gibi)[signature][hline]Sometimes I think I'm happy here
Sometimes, yet I still pretend
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Vicious, 03 Temmuz 2005 00:28 tarihinde demiş ki:
said:
Azmodai, 03 Temmuz 2005 00:13 tarihinde demiş ki:
said:
Malibu, 02 Temmuz 2005 18:56 tarihinde demiş ki:
Şamanlar olmasın ama filmde istemiyoruz onları nerf pls :)

//off çok kötüyüm ya

ahehe mumkunse shaman olmasin arkadasin dedigi gibi :P

+1 :-p

-1 Shaman olsun esas kapıcılara gerek yok (rogue)[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull
Sosyal ağlarda paylaş

said:
arcane, 02 Temmuz 2005 20:58 tarihinde demiş ki:
animasyon olsun, wow un giriş demosu gibi olsun.süper düper olur.hastası olurum.

kesinlikle. blizzard ara demo (intro, end movie vs vs) yapmakta gerçekten über olduğunu kanıtlamış firma.
eminim öylesi bir filmi gerçekten mükemmel yapacaktır.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

konu saptı ama ben bişi söylicem.. bu demoda mage infernal a fireball ı çakıyor.. gecen desolace de infernal gordum.. hadi bana şu demoyu bende gerçekleştirim dedim.. adama fire yi bi yolladım.. immue yazısı sayesinde sıcak sıcak ter bastı... Gözünü sevim frostbolt.. infernal lara nerf gelsin :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Sercan - Tamam abi..

[Bu mesaj ozii_x tarafından 04 Temmuz 2005 11:15 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

O mageye laf etmeyin.. ben onun kudetine aşık olup mage açmış bir insanım :D Bl de lvl 50-54 arası arklar varsa duel e bekliyorum :D dün yaptıgım 11 duel i kazandım sadece lvl 58 paladin e yenildim :D[signature][hline]Burnin Legion - LvL 4* - Human - Mage - Mayweda

-Sercan - Tamam abi..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...