mustyyy Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 abı gecen gun 50ykrun tekıyle elımde oynuodum bıde bellıydı bıras eskıtmıs eskı sahıbı..neyse oynarken bı baktım para ıkıye ayrıldı yuuhh dedım abı. ama turkler yapmadımı olur boyle seyler dımı:P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ilginç :)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 çıkarıyolar onları ya hatta genleşme katsayılarından faydalanıyolar. biri daha az genleşiyo hop çıkıyo. bu kadar bilgiyle yine de üniversiteyi kazanamıyorum işte görün halimi.[signature][hline]denizin buz gibi sularından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehe onu bilinçli olarak ikiye ayıran arkadaşlarım var ilginç bir olay.aslında aynı şey eurodada olabilir bunun türk malı olmasıyla bir alakası yok bence[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 para onun diilmi ?[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 tabi devlet o kadar acımasız değil 50ykr yi 12 vadede ödüyorsun :)[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
montezaus Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 sertçe duvara attığınızda 1ytl-50kuruşum içindeki daireler çıkıyor abi zaten, dandik bir şey baya :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited... **no more dinosaurs @montezaus *** montezaus.deviantart.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mum_Chamber Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 @şerminatör: ya kolpadan yorum yapmayalım. 1. o kırdığın para kamu malı değil 2. kamu malına zarar verdiğinde sadece bedelini ödemekle yargılanmazsın 3. birisi ihbar ederse türk parasına hakaretten ve eğer Atatürk'lü bölüme zarar verdiysen Atatürk'ün maneviyatına hakaretten yargılanırsın 4. bu tarz bir dava tazminat davası olmaz, hapis istemiyle yargılanırsın 5. kimse bu yüzden kimseyi dava etmez, etse bile ispatlayamaz, ispatlasa bile hiçbir hakim ceza vermez 6. maddeleyerek mesaj yazmaya bayılıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?! Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors [Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 30 Haziran 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 1 ytl lerin ortasındaki sarı madene altın karıştığı için o bölümü çıkarıp kuyumcuya satanlar vardı haberlerde filan da çıkmıştı...bak bi bakiim belki karışmıştır ona da :9[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: St_Dreamer, 30 Haziran 2005 19:02 tarihinde demiş ki: tabi devlet o kadar acımasız değil 50ykr yi 12 vadede ödüyorsun :) ahahaha rofl[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Black-ice Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 icimden bi ses korkunç_yakup sendromu diyor ama neyse. en azından caps yok.[signature][hline]geleceğin baytarı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 50 cent'in işleri bunlar hep[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Homer to aliens: "Don't eat me, I have a wife and children! Eat them!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
armra Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Mum_Chamber, 30 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki: @şerminatör: ya kolpadan yorum yapmayalım. 1. o kırdığın para kamu malı değil 2. kamu malına zarar verdiğinde sadece bedelini ödemekle yargılanmazsın 3. birisi ihbar ederse türk parasına hakaretten ve eğer Atatürk'lü bölüme zarar verdiysen Atatürk'ün maneviyatına hakaretten yargılanırsın 4. bu tarz bir dava tazminat davası olmaz, hapis istemiyle yargılanırsın 5. kimse bu yüzden kimseyi dava etmez, etse bile ispatlayamaz, ispatlasa bile hiçbir hakim ceza vermez 6. maddeleyerek mesaj yazmaya bayılıyorum. 7. resmi olarak şikayet gelirse (yazılı dilekçe ile) savcılık inceleme yapmak zorundadır. 8. klasik olacak ama bundan sonrası yargının bileceği iştir. 9. tüm forumu böyle yazalım mı ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 said: Mirage, 30 Haziran 2005 19:12 tarihinde demiş ki: 50 cent'in işleri bunlar hep [signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.." "..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 mikrodalgada ısıtınca da çıkıyo içindeki.. :)[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ehehe chemical duymasın[signature][hline]viva la creativa!viva la resistance! a.k.a Lykastos Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HocaEfendi Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 30, 2005 ben paralar ilk piyasa ya çıktıgı zaman.. 1 milyonlugun içini çıkarım ters olarak takmıstım bi tarafında ay yıldızın yarısı vardı..[signature][hline]By Majesty. msn: [email protected] Dikkat 46. Dereceden Raporlu.. karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar