Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

50ykr nolmus

mustyyy

Öne çıkan mesajlar

sertçe duvara attığınızda 1ytl-50kuruşum içindeki daireler çıkıyor abi zaten, dandik bir şey baya :)[signature][hline]not sleeping okay/drinking too much.trapped in hyperspace.?.the girl disappeared, smiling and blowing kisses. A white light flooded the room/this was the moment of awakening: the audience were relieved to find themselves in their own company...someo (text unclear) did not awaken, this was a white nightmare: faces aglow with laughing, limp complacency/apparently uninhibited...

**no more dinosaurs @montezaus
*** montezaus.deviantart.com
Sosyal ağlarda paylaş

@şerminatör: ya kolpadan yorum yapmayalım.
1. o kırdığın para kamu malı değil
2. kamu malına zarar verdiğinde sadece bedelini ödemekle yargılanmazsın
3. birisi ihbar ederse türk parasına hakaretten ve eğer Atatürk'lü bölüme zarar verdiysen Atatürk'ün maneviyatına hakaretten yargılanırsın
4. bu tarz bir dava tazminat davası olmaz, hapis istemiyle yargılanırsın
5. kimse bu yüzden kimseyi dava etmez, etse bile ispatlayamaz, ispatlasa bile hiçbir hakim ceza vermez
6. maddeleyerek mesaj yazmaya bayılıyorum.[signature][hline]en ince yerim bileğim..!?!

Syphex [WoW:Burning Legion] Undead-Mage
i am a paper.. rocks are fine, nerf the scissors

[Bu mesaj Mum_Chamber tarafından 30 Haziran 2005 19:04 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mum_Chamber, 30 Haziran 2005 19:04 tarihinde demiş ki:
@şerminatör: ya kolpadan yorum yapmayalım.
1. o kırdığın para kamu malı değil
2. kamu malına zarar verdiğinde sadece bedelini ödemekle yargılanmazsın
3. birisi ihbar ederse türk parasına hakaretten ve eğer Atatürk'lü bölüme zarar verdiysen Atatürk'ün maneviyatına hakaretten yargılanırsın
4. bu tarz bir dava tazminat davası olmaz, hapis istemiyle yargılanırsın
5. kimse bu yüzden kimseyi dava etmez, etse bile ispatlayamaz, ispatlasa bile hiçbir hakim ceza vermez
6. maddeleyerek mesaj yazmaya bayılıyorum.

7. resmi olarak şikayet gelirse (yazılı dilekçe ile) savcılık inceleme yapmak zorundadır.
8. klasik olacak ama bundan sonrası yargının bileceği iştir.
9. tüm forumu böyle yazalım mı ?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mirage, 30 Haziran 2005 19:12 tarihinde demiş ki:
50 cent'in işleri bunlar hep
[signature][hline]"..Ben her sabah gözlerim yaşlı yaşlı uyanıyorum. Çaresiz savaşıyorum anılarımla sorularla, Dostlarım içimde sanki kurt misali beni yiyorlar ; Yavaş-yavaş,parça-parça görüyorum ki ölüyorum.."
"..Benim şu kalbim benim şu gönlüm senimi sevdi? Sana mı güvendi? Benim şu aklım şaştı kaldı sana mı kandı? Sana mı inandı? Çok düşündüm çok üzüldüm pişman oldum kader dedim ; Dün sabah seni affettim insanoğlu kader dedim.."
Sosyal ağlarda paylaş

ben paralar ilk piyasa ya çıktıgı zaman.. 1 milyonlugun içini çıkarım ters olarak takmıstım bi tarafında ay yıldızın yarısı vardı..[signature][hline]By Majesty.
msn: [email protected]
Dikkat 46. Dereceden Raporlu..
karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki:
uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...