Laraken Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Oyuna girmeye çalışınca connecting de kalıo..Sizde de aynı şey oluyor mu?
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bendede oluyor realmlistdeki us yi eu yapıp giren biriyim... (evet paronayakım) [signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 28 Haziran 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Quo-Vadis Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aynen login server gocuk anlasilan.Ama oyun serveri acik. isin ilginci 4-5 saattir oyunda olan arkadaslarim var.Duserlerse giremeyecekler.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez. Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Kalitzburg Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Hea wallla oluo oyundaydım mis gibi bisi yoktu cıktım tekrar giremedim offical siteyede girilmio gene bunlar bi isler cevirio ama hadi hayırlısı
Inno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 düserseniz giremezsiniz login server da bisiler var yine :/[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 official sitede genel bi problem oldugu ve full kadro ugrastıklarını yazdı yetkililer.[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 off bende dedim bende mi sorun war icim rahatladı:D hadi hayırlısı diyelim:P duzelir hemen dunde vardı bi problem burning full disconnected oldu bi ara :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life
Sam Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 eh izmir'den dönüp makine başına oturuyorum ve oyun göçük. full kadroyu bilmem de bir günlük ilave versinler ayda kaç kere oluyor bunlar kaçar saatten..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki: People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
grezzno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yaaa bende oluyo bu connection sorunu inş çabuk yaparlar da ölmeyiz burda.Bide oyundakiler nasıl düşmüyo anlamadım ki
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 login serveri ile oyun serverlari farkli oldugu icin olabilirmi?[signature][hline]Mira
lamutix Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 instance'da boss'un karşısında strateji belirlerken düşüp bir daha girememek daha tatlı oluyormuş. deneyiniz, dostlarınıza tavsiye ediniz :)
slayer77 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yaaa abi Bg flag taşıyodum oyunda düştüm giremiyom yaa tm da zamanıydı off off (acaba kim yendi 2-2 gidiyodu :D )[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK Anialeyn - Priest(60) - NightElf Burning Legion - Nerull
Inno Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yendik 3 2 oldu ben dustum o arada :)[signature][hline]Inno - ud rogue / burning legion
Dogbert Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yemek yemek için çıktım sanırım artık giremeyeceğim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta, Ay söndü bulutların ardında Ve ölümcül gece çöktü Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Yazık yav[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Şu komiğime gitti: "unforeseen reason" Sanki daha önceki nedenleri gördülerde, bu beklenmedik birşey çıktı..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
Absolut Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 off beee acıl susam acılll[signature][hline]Kalplerdeki Kaymak Kızımız Duru Yeni Yılınız kutlu olsun PATİ abilerim ablalarım
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 tam da broken tooth u tamelemeye gidecektim : /[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b] [Bu mesaj Lopeth tarafından 28 Haziran 2005 22:59 tarihinde değiştirilmiştir]
Lancelion Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 of olmaz böyle..[signature][hline]May Akıl Fikir Be With You Young Human..amin ceday abi,cümlemizle
Gangren Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Broken Tooth şu anda despawn..[signature][hline]Elonia of Infernal Affairs There will be no dawn for the Alliance..
Abyss Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 broken tooth da nesi? Nerde bulunur?
Miraul Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 badlands ta 1.0 attack speedli rare bi mob 1 aydir bulamayan arklar var dimi pyotr =)[signature][hline]Mira
Lopeth Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 akşam 6 sabah 6 arası oynadığım için bulurum büyük ihtimal :D[signature][hline]-Uğurcum oynat !!! -Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor... fak John_Petrucci Haydi kafalar Telekoma[/b]
Öne çıkan mesajlar