Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Connecting..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bendede oluyor

realmlistdeki us yi eu yapıp giren biriyim...
(evet paronayakım)

[signature][hline]-Uğurcum oynat !!!
-Düz bir yoldasınız 2 goblin el sallıyor...

fak John_Petrucci
Haydi kafalar Telekoma[/b]

[Bu mesaj Lopeth tarafından 28 Haziran 2005 21:37 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
aynen login server gocuk anlasilan.Ama oyun serveri acik.
isin ilginci 4-5 saattir oyunda olan arkadaslarim var.Duserlerse giremeyecekler.[signature][hline]Nemo me impune lacessit.-Karşılığını ödemeden kimse bana zarar veremez.
Utinam tam facile vera invenire possem quam falsa convincere.-Keşke neyin doğru olduğunu da , yanlışı farkettiğim kadar kolay bulabilsem.
Mesaj tarihi:
off bende dedim bende mi sorun war icim rahatladı:D hadi hayırlısı diyelim:P duzelir hemen dunde vardı bi problem burning full disconnected oldu bi ara :P[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life
Mesaj tarihi:
eh izmir'den dönüp makine başına oturuyorum ve oyun göçük. full kadroyu bilmem de bir günlük ilave versinler ayda kaç kere oluyor bunlar kaçar saatten..[signature][hline]Elder Scrolls forumunda ES4'ü niye multiplayer özellikli istemediğini izah eden MutantPenguin demiş ki:
People suck, if I want to game I'll do it with/against circuit boards and lines of C++ that know how to RP, not people that don't know how to string a sentence together.
Mesaj tarihi:
Yaaa abi Bg flag taşıyodum oyunda düştüm giremiyom yaa tm da zamanıydı off off

(acaba kim yendi 2-2 gidiyodu :D )[signature][hline]KARANLIĞA KÜFÜR EDECEĞİNE BİR MUM YAK

Anialeyn - Priest(60) - NightElf
Burning Legion - Nerull
Mesaj tarihi:
yemek yemek için çıktım sanırım artık giremeyeceğim[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...