Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Dakka başı fake account alıp büyük harfle mesaj atanlar

Chemical

Öne çıkan mesajlar

aktivasyon hepsinden daha iyi olabilir belki. şifrelerini kendileri belirlemesinler mesela. random bir şifre üretsin sistem ve onu kullanıcının girdiği e-mail adresine yollasın. böylece e-mail doğrulanmış olur.

bunun yanında kullanıcının sisteme girip şifresini değiştirmesi bir nevi aktivasyon yerine geçebir.

davetiyeden çok daha iyidir.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben...

[Bu mesaj Zopik tarafından 28 Haziran 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

town watcher sistemi geliyor daha ne "davetiye olsun mu olmasın mı, acaba şu olsun mu?" gibisinden tartışıyorsunuz ki? town watcher sistemi gelsin, bir bakalım ne nasıl oluyor, olmassa ondan sonra düşünürsünüz davetiyeydi 3 günlük beklemeydi felan..

bir de fake account açıp saçma sapan mesajları yazan herkese "efsane" diyip duruyorsunuz. efsane dediğiniz bu kadar ayak altında olacak birşey değildir. kopyacıdır, canı sıkılıyor felan fistan.. ama efsane her dakka başı çıkan şey değildir.[signature][hline]Beş Hececiler
Sosyal ağlarda paylaş

Flash Flash Flash!!!
town watcheri acikliyorum.Bu bir teskilatdir patickte acilan Fakeaccountlari yakalayip imha etmek icin olusturulmus bir teskilat paticigin seckin uyeleri bu teskilati kurmustur bunlar gizlidir bunlarin icinden aadece Fakeaccountun ve bonecrushherin oldugunu biliyoruz[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda
Sosyal ağlarda paylaş

said:
BullDoG, 28 Haziran 2005 15:42 tarihinde demiş ki:
Flash Flash Flash!!!
town watcheri acikliyorum.Bu bir teskilatdir patickte acilan Fakeaccountlari yakalayip imha etmek icin olusturulmus bir teskilat paticigin seckin uyeleri bu teskilati kurmustur bunlar gizlidir bunlarin icinden aadece Fakeaccountun ve bonecrushherin oldugunu biliyoruz

mavişimde watcher olcak bi moka yarasın hiç olmazsa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki:
blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında

DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411
bLogger oLdum ben!
Sosyal ağlarda paylaş

Eh işte, komik oldukarını sanıyorlar, böyle fake acc le mesaj atınca gülüyolar falan. Fazla bişey dememek lazım, "angut" deyip geçeceksin. Ha, bu dediğim de fake acc ye değil direk kullanan adama kişisel bir söz. Yani oyun olsun diye fake acc alıp zorlama esprilerle caps la mesajlar yazan insana ancak angut der geçersin... Hatta böyle title verilebilir ip control yapılıp esas accountuna.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...