Chemical Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bende sevmiyorum daveti ama son çözüm oysa o da böyle bişi olur güzel olur.[signature][hline]Eski nickim Chemical idi. Şimdi ise Chemical. tamam yok bişi. bakma... MAY EXPLODE IF DAMAGED OR DISPOSED OF IN FIRE. DO NOT SHORT-CIRCUIT. KEEP UNDER -30°C bakmasana lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 yeni uyelerin bekletilmesi uygun olabilir, yani hemen aktif olmasın hesabı, o zaman cork diye atlayamazlar.ama başka cozum yolları da olabilir. bu arada ŞÜKRÜ demişken , ehueh demeden gecemicem, linki bilen bana da yollarsa sevinirim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ip ban ve kablo nete şikayet kısımları çok saçma olmuş. kimi ne için nereye şikayet ediyorsun? gelip bizim forumda şunu bunu yapıyorlar diye mi? adam dönüp sana önlemini al kardeşim diyecek. heh[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 hepsı dombilidir gaydir.[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aktivasyon hepsinden daha iyi olabilir belki. şifrelerini kendileri belirlemesinler mesela. random bir şifre üretsin sistem ve onu kullanıcının girdiği e-mail adresine yollasın. böylece e-mail doğrulanmış olur. bunun yanında kullanıcının sisteme girip şifresini değiştirmesi bir nevi aktivasyon yerine geçebir. davetiyeden çok daha iyidir.[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... [Bu mesaj Zopik tarafından 28 Haziran 2005 15:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-007- Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 en azından yeni mail almaya kasması gerekir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 valla fakeaccountlar guzel oluyo artizlik yapcaz diye kendilerini paraliyolar :)[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 town watcher sistemi geliyor daha ne "davetiye olsun mu olmasın mı, acaba şu olsun mu?" gibisinden tartışıyorsunuz ki? town watcher sistemi gelsin, bir bakalım ne nasıl oluyor, olmassa ondan sonra düşünürsünüz davetiyeydi 3 günlük beklemeydi felan.. bir de fake account açıp saçma sapan mesajları yazan herkese "efsane" diyip duruyorsunuz. efsane dediğiniz bu kadar ayak altında olacak birşey değildir. kopyacıdır, canı sıkılıyor felan fistan.. ama efsane her dakka başı çıkan şey değildir.[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 bence ya üye alımı durdurulsun yada üye kaydolduktan 3 gün sonra aktif olabilsin daha ii...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zopik Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 town watcher nedir? bilgi istemekteyim : ) nasıl çalışır ne yapar vs : p[signature][hline]Selçuk Erdem'den önce de zopik'tim ben... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BullDoG Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Flash Flash Flash!!! town watcheri acikliyorum.Bu bir teskilatdir patickte acilan Fakeaccountlari yakalayip imha etmek icin olusturulmus bir teskilat paticigin seckin uyeleri bu teskilati kurmustur bunlar gizlidir bunlarin icinden aadece Fakeaccountun ve bonecrushherin oldugunu biliyoruz[signature][hline]SwG~Leate Kane~Bounty hunter olma yolunda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: Zopik, 28 Haziran 2005 15:38 tarihinde demiş ki: town watcher nedir? bilgi istemekteyim : ) ilgili topic: http://forum.paticik.com/view.php?id=124906[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 said: BullDoG, 28 Haziran 2005 15:42 tarihinde demiş ki: Flash Flash Flash!!! town watcheri acikliyorum.Bu bir teskilatdir patickte acilan Fakeaccountlari yakalayip imha etmek icin olusturulmus bir teskilat paticigin seckin uyeleri bu teskilati kurmustur bunlar gizlidir bunlarin icinden aadece Fakeaccountun ve bonecrushherin oldugunu biliyoruz mavişimde watcher olcak bi moka yarasın hiç olmazsa[signature][hline]Kreese, 27 Haziran 2005 00:50 tarihinde demiş ki: blachkaos ilk geldiğimden beri acaba fake mi diye düşünmeye başladım hakkında DC++ Paticik Unofficial Hub:paticik.no-ip.org:411 bLogger oLdum ben! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ekşisözlükteki gibi bir sistem gelebilir , mesela atılan mesajlar incelenir , asil üye yapılır falan filan...[signature][hline]chuck! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rush Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 ÖLÜMCÜL SUAT[signature][hline]The Rushing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sheref Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 herkesin başına gelevbilir...[signature][hline]MEresimos|Pati Sözlük Lominadze|News| Blog | Gececi Mail|MSN [email protected]| Founder of AAL'05| insomnia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Eh işte, komik oldukarını sanıyorlar, böyle fake acc le mesaj atınca gülüyolar falan. Fazla bişey dememek lazım, "angut" deyip geçeceksin. Ha, bu dediğim de fake acc ye değil direk kullanan adama kişisel bir söz. Yani oyun olsun diye fake acc alıp zorlama esprilerle caps la mesajlar yazan insana ancak angut der geçersin... Hatta böyle title verilebilir ip control yapılıp esas accountuna.[signature][hline]Kalın odun zırh içindeki şovalye ruhu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hulahoppadanayar Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 28, 2005 aktivasyon sistemi yalan aynı ip üstünden 24saat içinde 1 kere üye olunsun.[signature][hline][/b]Msn adresim Artık bende bloggerım okuyun okutturun bende gaza gelip yazayım karakedi demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar