Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde; 2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde; neler hissettiniz? ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum... ps: post kasmayı özlemişim :) ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws.. ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." [Bu mesaj Raistin tarafından 24 Mayıs 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok sevindim ve birden şaşırdım. Aklıma yeniden açılmayacak mı acaba diye sorular takıldı yani hiçkimse 7 sayısını görünce aaa 7 gün sonra açılacakmış diye kesin bir karara varamaz. Ama açılacağını biliyordum ve çok güzel oldu. Hem değerini anlamış olduk :) Birde sitenin Lamerlereden kurtulması için bu kadar uzun kapalı kaldığı haberi vardı tabi ben asıl buna inanmıştım, mantıklıydıda...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected]
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Direk kapamıştım birşey hissetmeden[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mesajı okurken sempatik bi cevap yazmayı planlıyodum...taki son cümleyi okuyunca tiksindim...heyt be nasıl da ingilizce yazıyo elin oğlu..yürü be..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 e zaten bu tarz şeyleri diğer topiclerde konuşuyorduk? ha bu gidişle "paticik kapalıyken neler yediniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" gibi topicler görürsek hiç şaşırmam[signature][hline]Beş Hececiler
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Satmadık yazısında hi bişe hissetmedim off açılmaz bu dedim.7 sayısıı gördüümde ehh şükür artık hiç açmasaydınız dedim :) Ama sevindirik olmadım diil :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 buraya akın.. http://forum.paticik.com/view.php?id=119385
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben yabancisiyim paticiginde insanlardaki bu paticik askini gorunce benim de gozlerim yasarmadi degil ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla ben 1 e yetiştim :=) bi anlamda veremedim.[signature][hline]tuana...
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde; 2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde; neler hissettiniz? ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum... ps: post kasmayı özlemişim :) ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws.. ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1-paticik satıldı olayının nerden çıktığını bilmiorum , şaşırmadım ... 2-gece gördüm ben o rakamı (ben ilk 4ü gördüm :D)10 dk ne olduğunu çözememiştim :D sonra jeton düştü (uykuluydum biraz :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 7 yazınca millet 7 ay sanmış asda.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir)
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Nevizade'de Emaleth'e 7-8 kisi Paticik, Karakedi, 1 ay oldu kelimelerini bol bol iceren harraslamalarda bulunduk, artik yapti mi birseyşer bilmiyorum da sonra anasayfaya yazi konuldu iste :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Estel_Anorien, 24 Mayıs 2005 20:26 tarihinde demiş ki: şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi? bunu kime dediğini çözemedim ?¿[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 24 Mayıs 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir]
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 topici açana[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Pati kapandıgından beri homepage hic degismemisti hep aynıydı Sonunda bugun yararını gordum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 özlemişim yauw[signature][hline]Resistance is futile
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben depresyona girdim yemedim icmedim pati kapaliyken. acilincada cok duygulandim sevinc gozyaslari akti yanaklarimdan keyboarduma. adeta bir bahar sabahi gibi dog... aman be baslatmayin.[signature][hline]sushi.
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bana geri saymayı yada sayıları ögretmeye calıstıgını hissettim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code]
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 beni şeytan (666) dürttü, dedim acaba paticiğe ne oldu? (bu sırada çıkan dedikodulardan haberim yoktu) sonra bir açtım 3 yazıyor kırmızı bir yazıyla sonra her gün kontro letmeye balşladım :) bugğn de açıldığını görünce gözümden bir damla yaş geldi yanağıma kondu..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 içimde bişeyler depreşti..alt altan aldım gazı ..oh yeah!! şekilnde..öhömss vay açılmış hayret dedim..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe''
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: trgdy, 24 Mayıs 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D niye heterolar sex yaparken gaylerden daha fazla mı zevk alır. ayrıca oyle olsa bile nerden biliyosun? :) ps: takılıyorum[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla ben direk 4 rakamını görmüştüm :p wow'a dalmışım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK!
Öne çıkan mesajlar