Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler hissettiniz...

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde;
2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde;
neler hissettiniz?

ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum...

ps: post kasmayı özlemişim :)
ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws..
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."

[Bu mesaj Raistin tarafından 24 Mayıs 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Çok sevindim ve birden şaşırdım. Aklıma yeniden açılmayacak mı acaba diye sorular takıldı yani hiçkimse 7 sayısını görünce aaa 7 gün sonra açılacakmış diye kesin bir karara varamaz.

Ama açılacağını biliyordum ve çok güzel oldu. Hem değerini anlamış olduk :)

Birde sitenin Lamerlereden kurtulması için bu kadar uzun kapalı kaldığı haberi vardı tabi ben asıl buna inanmıştım, mantıklıydıda...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
Mesaj tarihi:
mesajı okurken sempatik bi cevap yazmayı planlıyodum...taki son cümleyi okuyunca tiksindim...heyt be nasıl da ingilizce yazıyo elin oğlu..yürü be..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Mesaj tarihi:
e zaten bu tarz şeyleri diğer topiclerde konuşuyorduk?

ha bu gidişle "paticik kapalıyken neler yediniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" gibi topicler görürsek hiç şaşırmam[signature][hline]Beş Hececiler
Mesaj tarihi:
Satmadık yazısında hi bişe hissetmedim off açılmaz bu dedim.7 sayısıı gördüümde ehh şükür artık hiç açmasaydınız dedim :) Ama sevindirik olmadım diil :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Mesaj tarihi:
ben yabancisiyim paticiginde insanlardaki bu paticik askini gorunce benim de gozlerim yasarmadi degil ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence .
Mesaj tarihi:
said:
Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde;
2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde;
neler hissettiniz?

ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum...

ps: post kasmayı özlemişim :)
ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws..
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D

bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Mesaj tarihi:
1-paticik satıldı olayının nerden çıktığını bilmiorum , şaşırmadım ...
2-gece gördüm ben o rakamı (ben ilk 4ü gördüm :D)10 dk ne olduğunu çözememiştim :D sonra jeton düştü (uykuluydum biraz :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
7 yazınca millet 7 ay sanmış asda.[signature][hline]Madcat..
BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki:
kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun
(not: kuku bir ideal deildir)
Mesaj tarihi:
Nevizade'de Emaleth'e 7-8 kisi Paticik, Karakedi, 1 ay oldu kelimelerini bol bol iceren harraslamalarda bulunduk, artik yapti mi birseyşer bilmiyorum da sonra anasayfaya yazi konuldu iste :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Mesaj tarihi:
said:
Estel_Anorien, 24 Mayıs 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi?
bunu kime dediğini çözemedim ?¿[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
Pati kapandıgından beri homepage hic degismemisti hep aynıydı
Sonunda bugun yararını gordum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.

Mesaj tarihi:
ben depresyona girdim yemedim icmedim pati kapaliyken. acilincada cok duygulandim sevinc gozyaslari akti yanaklarimdan keyboarduma. adeta bir bahar sabahi gibi dog... aman be baslatmayin.[signature][hline]sushi.
Mesaj tarihi:
beni şeytan (666) dürttü, dedim acaba paticiğe ne oldu? (bu sırada çıkan dedikodulardan haberim yoktu) sonra bir açtım 3 yazıyor kırmızı bir yazıyla sonra her gün kontro letmeye balşladım :) bugğn de açıldığını görünce gözümden bir damla yaş geldi yanağıma kondu..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Mesaj tarihi:
said:
trgdy, 24 Mayıs 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
said:
Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D

bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D

niye heterolar sex yaparken gaylerden daha fazla mı zevk alır. ayrıca oyle olsa bile nerden biliyosun? :)

ps: takılıyorum[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
  • Yeni Oluştur...