Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neler hissettiniz...

Raistin

Öne çıkan mesajlar

büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde;
2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde;
neler hissettiniz?

ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum...

ps: post kasmayı özlemişim :)
ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws..
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki:
''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti)
Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir.
Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!"
ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir."

[Bu mesaj Raistin tarafından 24 Mayıs 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Çok sevindim ve birden şaşırdım. Aklıma yeniden açılmayacak mı acaba diye sorular takıldı yani hiçkimse 7 sayısını görünce aaa 7 gün sonra açılacakmış diye kesin bir karara varamaz.

Ama açılacağını biliyordum ve çok güzel oldu. Hem değerini anlamış olduk :)

Birde sitenin Lamerlereden kurtulması için bu kadar uzun kapalı kaldığı haberi vardı tabi ben asıl buna inanmıştım, mantıklıydıda...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı
[email protected]
Sosyal ağlarda paylaş

mesajı okurken sempatik bi cevap yazmayı planlıyodum...taki son cümleyi okuyunca tiksindim...heyt be nasıl da ingilizce yazıyo elin oğlu..yürü be..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki:
ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane.
Sosyal ağlarda paylaş

Satmadık yazısında hi bişe hissetmedim off açılmaz bu dedim.7 sayısıı gördüümde ehh şükür artık hiç açmasaydınız dedim :) Ama sevindirik olmadım diil :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki:
dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden

Sosyal ağlarda paylaş

said:
Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde;
2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde;
neler hissettiniz?

ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum...

ps: post kasmayı özlemişim :)
ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws..
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D

bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow
slash kotu solo yazmaz
[b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b]
Sosyal ağlarda paylaş

1-paticik satıldı olayının nerden çıktığını bilmiorum , şaşırmadım ...
2-gece gördüm ben o rakamı (ben ilk 4ü gördüm :D)10 dk ne olduğunu çözememiştim :D sonra jeton düştü (uykuluydum biraz :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

Nevizade'de Emaleth'e 7-8 kisi Paticik, Karakedi, 1 ay oldu kelimelerini bol bol iceren harraslamalarda bulunduk, artik yapti mi birseyşer bilmiyorum da sonra anasayfaya yazi konuldu iste :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54-
Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli
Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Estel_Anorien, 24 Mayıs 2005 20:26 tarihinde demiş ki:
şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi?
bunu kime dediğini çözemedim ?¿[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim ,
Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek ,
Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek ,
Beni sevdiğini hayal edebilmek için...
Geyyik
[Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

beni şeytan (666) dürttü, dedim acaba paticiğe ne oldu? (bu sırada çıkan dedikodulardan haberim yoktu) sonra bir açtım 3 yazıyor kırmızı bir yazıyla sonra her gün kontro letmeye balşladım :) bugğn de açıldığını görünce gözümden bir damla yaş geldi yanağıma kondu..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

said:
trgdy, 24 Mayıs 2005 20:24 tarihinde demiş ki:
said:
Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki:
ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D

bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D

niye heterolar sex yaparken gaylerden daha fazla mı zevk alır. ayrıca oyle olsa bile nerden biliyosun? :)

ps: takılıyorum[signature][hline]King Kong gelsede dans etse..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...