Raistin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde; 2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde; neler hissettiniz? ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum... ps: post kasmayı özlemişim :) ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws.. ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D[signature][hline]Ardeth 10 Şubat 2005 00:38' da demişki: ''herşeyin ölçüsü insandır''(sofistlerden alinti) Ve gene Ardeth Bence en tehlike olan Raistin, zeki olmak değil, zeki olduğunu düşünmektir. Ve son olarak sevdigim laflar:Nietzsche "Hayat bir savaş okuludur. Öldürmeyen yaragüçlendirir" Nietzsche Edmund Husserl "şeylere dönelim!" ve son olarak Stuart Mill " Kendinden hoşnut bir domuz olmaktansa, hoşnutsuz bir insan olmak yeğdir, memnun bir aptal olmaktansa hoşnutsuz bir Sokrates olmak yeğdir." [Bu mesaj Raistin tarafından 24 Mayıs 2005 18:10 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seregwethrin Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Çok sevindim ve birden şaşırdım. Aklıma yeniden açılmayacak mı acaba diye sorular takıldı yani hiçkimse 7 sayısını görünce aaa 7 gün sonra açılacakmış diye kesin bir karara varamaz. Ama açılacağını biliyordum ve çok güzel oldu. Hem değerini anlamış olduk :) Birde sitenin Lamerlereden kurtulması için bu kadar uzun kapalı kaldığı haberi vardı tabi ben asıl buna inanmıştım, mantıklıydıda...[signature][hline]www.wow-turk.com - Türkiyenin World Of Warcraft Portalı [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Direk kapamıştım birşey hissetmeden[signature][hline]Close your eyes and imagine to be without What we take for granted every time we open our eyes... Grieux Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 mesajı okurken sempatik bi cevap yazmayı planlıyodum...taki son cümleyi okuyunca tiksindim...heyt be nasıl da ingilizce yazıyo elin oğlu..yürü be..[signature][hline]_iReM_, 09 Ocak 2005 22:16 tarihinde demiş ki: ne bu ya kız diyince öyle altın günü gibi boş işler gelio hemen aklınıza.bitek çay servisine yaramıoruz yane. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 e zaten bu tarz şeyleri diğer topiclerde konuşuyorduk? ha bu gidişle "paticik kapalıyken neler yediniz?" "paticik kapalıyken ne okudunuz?" gibi topicler görürsek hiç şaşırmam[signature][hline]Beş Hececiler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Satmadık yazısında hi bişe hissetmedim off açılmaz bu dedim.7 sayısıı gördüümde ehh şükür artık hiç açmasaydınız dedim :) Ama sevindirik olmadım diil :p[signature][hline]Sleepwalker, 15 Ocak 2005 21:02 tarihinde demiş ki: dikkat ederseniz hayvanın midesine bakıyor ve ne kadar çok gaz var böyle diyor içinden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 buraya akın.. http://forum.paticik.com/view.php?id=119385 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben yabancisiyim paticiginde insanlardaki bu paticik askini gorunce benim de gozlerim yasarmadi degil ^^[signature][hline]You must be silent in front of my famous presence . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 valla ben 1 e yetiştim :=) bi anlamda veremedim.[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
duende Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: büyük ihtimalel paticik ahalisi benim gibi her gün gelip www.paticik.com u kontrol ediyordu.. bu teze dayanarak soruyorum... www.paticik.com u actiginizda 1. paticik satildi işinin asparagas oldugunu ogrendiginizde; 2. paticik anasayfasında 7 rakamını gordugunuzde; neler hissettiniz? ben mi? rahatlama, uzun süreden beri ilk kez bi gülümseme ve sevinç ve tabikide ytapıcak bi işimin (sonunda ve tekrar) olması... siz neler hissettiniz düşündünüz mrk ediyorum... ps: post kasmayı özlemişim :) ps2: sanırım bi süre istemeyerekten post kasicam :D paticigi ozlemişim yaws.. ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D[signature][hline]jimmy was so high he could kiss the rainbow slash kotu solo yazmaz [b]aaa banada sozlukte topic acilmis girin yorum yapin içinizi dokun nefretinizi bosaltin[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 1-paticik satıldı olayının nerden çıktığını bilmiorum , şaşırmadım ... 2-gece gördüm ben o rakamı (ben ilk 4ü gördüm :D)10 dk ne olduğunu çözememiştim :D sonra jeton düştü (uykuluydum biraz :-))[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi?[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Madcat Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 7 yazınca millet 7 ay sanmış asda.[signature][hline]Madcat.. BabacumMostors, 31 Ağustos 2004 15:32 tarihinde demiş ki: kuku peşinden koşmayın ideallerinizin peşinden koşun (not: kuku bir ideal deildir) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Nevizade'de Emaleth'e 7-8 kisi Paticik, Karakedi, 1 ay oldu kelimelerini bol bol iceren harraslamalarda bulunduk, artik yapti mi birseyşer bilmiyorum da sonra anasayfaya yazi konuldu iste :D[signature][hline]Elandra, Night Elf Rahibe-level 54- Penthesilea, Night Elf Avci-level55- / emekli Ealos Tsaark, Bounty Hunter Alliance / ölü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zgrw Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 said: Estel_Anorien, 24 Mayıs 2005 20:26 tarihinde demiş ki: şu anda burda yazı yazıyorsan pati açıldığı için üzülmüş ve kahrolmuş olamazsın değil mi? bunu kime dediğini çözemedim ?¿[signature][hline]Her sabah yolunu gözlerim , Buğdayların arasındaki yeşil okyanusları görebilmek , Kır çiçeklerinin kokusunu duyabilmek , Beni sevdiğini hayal edebilmek için... Geyyik [Bu imza zgrw tarafından 18 January 2004 17:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Helcaraxe Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 [Bu mesaj Helcaraxe tarafından 24 Mayıs 2005 20:40 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 topici açana[signature][hline]Aklımı kaybettim hükümsüzdür. DeviantArt Gallery Hür ve özgür şarap ve lezzet portalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Pati kapandıgından beri homepage hic degismemisti hep aynıydı Sonunda bugun yararını gordum :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 özlemişim yauw[signature][hline]Resistance is futile Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AssassiN Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 ben depresyona girdim yemedim icmedim pati kapaliyken. acilincada cok duygulandim sevinc gozyaslari akti yanaklarimdan keyboarduma. adeta bir bahar sabahi gibi dog... aman be baslatmayin.[signature][hline]sushi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mayhem Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Bana geri saymayı yada sayıları ögretmeye calıstıgını hissettim.[signature][hline]Msn:[email protected]|Icq:172734901 Mail:[email protected]|Resimleri:Mayh3m'in resim arsivi Sözlük:Haqan (kimdir, nedir, ne değildir?) [code=php] i died for you ! [/code] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 beni şeytan (666) dürttü, dedim acaba paticiğe ne oldu? (bu sırada çıkan dedikodulardan haberim yoktu) sonra bir açtım 3 yazıyor kırmızı bir yazıyla sonra her gün kontro letmeye balşladım :) bugğn de açıldığını görünce gözümden bir damla yaş geldi yanağıma kondu..[signature][hline]Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Natural Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 24, 2005 içimde bişeyler depreşti..alt altan aldım gazı ..oh yeah!! şekilnde..öhömss vay açılmış hayret dedim..[signature][hline][b]''Be a realist demand the impossibe'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 said: trgdy, 24 Mayıs 2005 20:24 tarihinde demiş ki: said: Raistin, 24 Mayıs 2005 18:06 tarihinde demiş ki: ps3 ve en önemlisi:paticik is even better than sex :D bunu yazan adama gay gozuyle bakcak olsalarda +1demeden duramicam:D niye heterolar sex yaparken gaylerden daha fazla mı zevk alır. ayrıca oyle olsa bile nerden biliyosun? :) ps: takılıyorum[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 25, 2005 valla ben direk 4 rakamını görmüştüm :p wow'a dalmışım.[signature][hline]- sauron is back frodo. - FUCK! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar